Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki azért jött mert a sok sérült miatt kellet egy olcsó játékos rövidtávra. Elég nehéz lett volna rajta kívül mást találni fél évre.boggabor írta: Hat nem is Reijkaardnak koszonheto, hogy ide jottek, de o csinalt csapatot beloluk Albertini volt a o embere.
Hat nem is Reijkaardnak koszonheto, hogy ide jottek, de o csinalt csapatot beloluk Albertini volt a o embere.LG írta:Etoo, Deco, Giuly, Larsson, Edmilson, Silvinho, Gio 1átalán nem okoztak csalodást.remelem nem Reijkaard fog donteni mert akit eddig o hozzot csalodas egytol egyik
De amikor vezetett a cselzi, behozta Larssont Motta helyére. Így Ronaldinho játszott motta helyén. Nem is akárhogy! Vágod?huevos írta:nem igazán látom a párhuzamot a cselszkij elleni felállás és a között, amit fevázoltál
ott azért edmilson és motta nagyon nagy melót csinált a középpályán
Etoo, Deco, Giuly, Larsson, Edmilson, Silvinho, Gio 1átalán nem okoztak csalodást.remelem nem Reijkaard fog donteni mert akit eddig o hozzot csalodas egytol egyik
Fernando írta:Ki kell sztem:
Védelem:
Szerintem ha leigazolnánk Chivut, akkor sem menne ki Puyol a jobb szélre. Ezért kell egy jobb oldali védő is Oleguer meg maradjon a kispadon. Ezen kívül kell egy balhátvéd is mert szerintem Gio el fog menni, hát mit mondjak nem fogok érte sírni, Sylvinho marad szerintem.
Középpálya:
Hát itt nem lesz akkora változás. Maximum Van Bommel lehet, hogy távozik, de én sztem ő se fog menni. JAH ÉS XAVI MÁR LESZ![]()
![]()
Támadósor:
Vagy Henry vagy Forlán jönni fog sztem, hát én inkább Forlánt hoznám, jobban viselné a padot. Larsskon elmegy uygebár.
axi-t sztem kölcsönadjuk vmi spanyol csapatnak.
de ha hery jön ö ne azt hidd hogy ide jön padozni!!akkor szerintem messi ül le megint a padra!!és azért meg kár lenne!!na meg azért is ha valamelyik csatár padozna szivem szerint nem ültetném le Messit de azt sem hagynám ki hogy idejöjjön Hery!!Fernando írta:Ki kell sztem:
Védelem:
Szerintem ha leigazolnánk Chivut, akkor sem menne ki Puyol a jobb szélre. Ezért kell egy jobb oldali védő is Oleguer meg maradjon a kispadon. Ezen kívül kell egy balhátvéd is mert szerintem Gio el fog menni, hát mit mondjak nem fogok érte sírni, Sylvinho marad szerintem.
Középpálya:
Hát itt nem lesz akkora változás. Maximum Van Bommel lehet, hogy távozik, de én sztem ő se fog menni. JAH ÉS XAVI MÁR LESZ![]()
![]()
Támadósor:
Vagy Henry vagy Forlán jönni fog sztem, hát én inkább Forlánt hoznám, jobban viselné a padot. Larsskon elmegy uygebár.
axi-t sztem kölcsönadjuk vmi spanyol csapatnak.
En felek attol, hogy Reikaard fog donteni es Albertini vagy Maxi fele embert fog igazolni aki meg a csere padra sem jo, ha Beguir. dont akkor valami sztart hozunk Laportat csak Henry erdekli, de remelem nem Reijkaard fog donteni mert akit eddig o hozzot csalodas egytol egyik es Sparta Roterdam is tudna meselni az igazolasairol mikor edzo volt ott 7 embert hozott ere tok utolsok lettek jo edzo, de rosszul valaszt rendre van mit tanulni Capelotollaci18 írta:Szerintem ki kell:
-védők:
<Heitinga: fiatal, amellett az Eb-n is játszott szélen és középen is tud játszani, így Belletti feleslegessé válik és mehet
<Chivu: egyszerűen tökéletes szélen nem annyira jó viszont ott is szokott játszani, így viszont Gio vagy Syl mehet én Gio-ra szavazok a jelenlegi teljesítménye miatt viszont tavaly és tavalyelőtt bagyszerűen játszott.
-kp.:
<nos ha elmegy Vb akkor a helyére kellene valaki
<ha Gabri elmegy a helyére nem kell senki hanem egy fiatalt kell felhozni az első csapathoz.
-csatársor:
<Larsson helyett jöhet Henry
<ha Maxi megy akkor sem kell a helyére senki de ha Ezqu is megy akkor viszont kell valaki de én annak örülnék ha felhoznánk valakit a B-ből.
-kapus szerintem azért nem kell mert VV hiába gyenge de Frank akkor is őt játszhatná. Pl. egy Coupetnak nagyon örülnék de felesleges és nem szabad hogy a Barcaból elfoggyanak a katalánok.
én is ezt mondtam ha olvastad ugy hogy szerintem nem kell félni hogy ide jön!!!!Taibi írta:Viszont Mourinho szerint elfér egymás mellett Lampard és Ballack, sőt...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=108547