Xanthor írta:Randomizáltam a draft sorrendet, ez lett:
1. Cumbee
2. Mademan
3. fcb0827
4. Kamaj
5. Slither
6. Eazzy
7. Djibril
8. Xanthor
9. PCsabi
10. CartmanBarca
(Remélem nem rontottam el csapatnév-itteni név párosítást)
2 helyen nem akartam draftolni, a hetediken és a nyolcadikon. Persze, hogy sikerült.

Szerintem lehetett volna 12 emberrel sorsolni, annyian tuti leszünk. Tocy és Gt is be fog futni Augusztus végén amikor észbe kapnak, + nekem azzal sem lett volna bajom, ha Kanty autodraftol. (Én is gondolkodom, hogy kihasználom ezt a kiskaput, lassan már nyerni is szeretnék.

)
Amúgy csináltam egy másik ligát. Aukciós, 0,5PPR, 3 keeperes. Roto beállítást nem találtam, így maradt H2H. Nézzétek át a beállításokat, elég sok mindenbe belenyúltam úgy ahogy nekem tetszik. Várom a véleményeket, hogy mi az ami nem jön be a többségnek. Sok mindent szerettem volna még csinálni, de elég kevés mozgésteret hagy az NFL.com. Akartam volna salary capet, de ilyet nem tudom hol lehet, a másik ötletem meg az lenne, hogy a keepereket nem egy az egyben lehetne megtartani, hanem büntetést kéne fizetni. Tehát pl jövőre 10%-al többe kerülne, mint amennyiért idén megszereztük a drafton. (Annyit levonnánk a 200-as keretből.) Nem tudom, hogy ezt manuálisan meg lehet-e oldani esetleg.
Ja igen, itt a link:
http://fantasy.nfl.com/league/2591131" target="_blank