Barca Igazolások
Érkezők terén már csak Alves sorsáról kellene dönteni, ha Cuadrado-t akarják, akkor inkább maradjon a brazil, ha viszont lenne más alternatíva, akkor simán kitenném Alves-t. Montoya pedig szerintem idővel simán lehetne az új Abidal a csapatban. Nem gyors, nem olyan jó a támadások építésében, mint Alves (volt) vagy Alba, de hátul sokkal többre mehetünk vele, mint pl. Jordi-val. Ha Alves marad, akkor kezdjen a katalán.
Távozók terén Song-ot jó lenne NEM kölcsön adni, hanem elpasszolni. Épp elég az, hogy Tello és Denis Suárez kölcsönben vannak, több magunk előtt görgetett problémára nincs szükség. Tello-ból még akár jó kiegészítő ember is lehetne, ha Pedro-t elpasszolnánk, bár jelen pillanatban még a hulla gyenge Pedro-t is jobbnak tartom, de lehet, hogy Tello-nak csak a játékpercek kellenének. Suárez-re én a jövő Xavi-jaként tekintek egyelőre, ha Xavi kimegy és Roberto nem lesz a világ 8. csodája, akkor vissza kellene hozni - Rakitic mellé. Szerintem 1-2 év után helycsere lenne a rangsorban, de ne ugorjuk ennyire előre. Tehát nem kell több kölcsön. Örülök annak, hogy Afellay ügye megoldódni látszik, csak az a kár, hogy Görögországban nem éppen lesz szem előtt. De ez legyen az ő baja...
Távozók terén Song-ot jó lenne NEM kölcsön adni, hanem elpasszolni. Épp elég az, hogy Tello és Denis Suárez kölcsönben vannak, több magunk előtt görgetett problémára nincs szükség. Tello-ból még akár jó kiegészítő ember is lehetne, ha Pedro-t elpasszolnánk, bár jelen pillanatban még a hulla gyenge Pedro-t is jobbnak tartom, de lehet, hogy Tello-nak csak a játékpercek kellenének. Suárez-re én a jövő Xavi-jaként tekintek egyelőre, ha Xavi kimegy és Roberto nem lesz a világ 8. csodája, akkor vissza kellene hozni - Rakitic mellé. Szerintem 1-2 év után helycsere lenne a rangsorban, de ne ugorjuk ennyire előre. Tehát nem kell több kölcsön. Örülök annak, hogy Afellay ügye megoldódni látszik, csak az a kár, hogy Görögországban nem éppen lesz szem előtt. De ez legyen az ő baja...
Tuti jó spanok lesznek 

-
- Capitá del Barça
Üdv itt Verminátor.
Egy jó kép.

Egy jó kép.

Na most már csak a mezszámára vagyok kíváncsi Verminátornak. Ha jön, a kolumbiai akkor Song 17-ese az övé lesz, szóval a belgának marad a 16, a 23 (ha a Affe megy és a Deu elkéri a 19-est), és ha Alves megy akkor a 22. Egyik sem egy tipikus középső védő szám, de a 16-osra tippelek. 

Az eddigi összes új igazolásunk 180cm fölött van. Talán nem fogunk annyit szívni pontrúgásoknál.. 

- danianevem
- Entrenador del Barça
Most már ofisöl, jöhet a saját topic
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona" target="_blank

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona" target="_blank
- barca0417
- Entrenador del Barça
Én nagyon örülök a belgának. végre van 4 épkézláb védőnk, plusz ott lesz előttük Mascherano szűrni.
Most már adott egy sokoldalú, változatos, bő keret Lucho kezei alatt, így rajta a sor hogy mit hoz ki belőle. Én bízom benne.
Zubiékat én nem kritizáltam eddig, sokszor értetlenkedtem magamban egy egy dolguk után, de azt gondolom jó munkát végeztek a piacon. Az árak engem nem érdekelnek, ha a benzin ára nem a Barca költekezése miatt emelkedik, akkor a számok nem érintenek.
Innentől Cuadrado érkezése hab lenne a tortán, de ha nem jön, akkor sem leszek el keseredve. Hiszen jobb oldalon az adott 2 védőn kívül ott van Adriano is akár, mivel a balon tud Mathieu és Grimaldo is beugrani. Szóval erősítés lenne a kolumbiai az tény, mert sok poszton képes jó teljesítményre, de nélküle is megvagyunk. És ennek nagyon örülök.
Most már adott egy sokoldalú, változatos, bő keret Lucho kezei alatt, így rajta a sor hogy mit hoz ki belőle. Én bízom benne.
Zubiékat én nem kritizáltam eddig, sokszor értetlenkedtem magamban egy egy dolguk után, de azt gondolom jó munkát végeztek a piacon. Az árak engem nem érdekelnek, ha a benzin ára nem a Barca költekezése miatt emelkedik, akkor a számok nem érintenek.

Innentől Cuadrado érkezése hab lenne a tortán, de ha nem jön, akkor sem leszek el keseredve. Hiszen jobb oldalon az adott 2 védőn kívül ott van Adriano is akár, mivel a balon tud Mathieu és Grimaldo is beugrani. Szóval erősítés lenne a kolumbiai az tény, mert sok poszton képes jó teljesítményre, de nélküle is megvagyunk. És ennek nagyon örülök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca0417 2014.08.09. 20:02:19-kor.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na végre !
jöhet Cuadrado és perfect minden!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Nervo
- Capitá del Barça
Vermaelen will this evening pose at crest outside club offices. Tomorrow, contract signing, presentation at Camp Nou, press conference.
Végre. Erre vártunk, mostmár van egy viszonylag normális épkézláb védőnk.
Ezek után remélem LE, mostmár Bartrát fogja favorizálni és nem mr.sakirát.

Végre. Erre vártunk, mostmár van egy viszonylag normális épkézláb védőnk.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Topikot neki!
Mostmár csak Cuadradot kell megszerezni és kész is a keret!

Mostmár csak Cuadradot kell megszerezni és kész is a keret!

Hivatalos!
szerk: megelőztek

Instagramon mar fent van Barca mezben.visca el barca írta:először mindig az orvosi van. sztem ez alap.kristop írta:egyébként a barcában úgy szokott lenni, hogy bejelentik a megegyezést meg minden, fényképezkednek vele, aztán megy az orvosira
sőt, itt is:
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona
- visca el barca
- Presidente del Barça
először mindig az orvosi van. sztem ez alap.kristop írta:egyébként a barcában úgy szokott lenni, hogy bejelentik a megegyezést meg minden, fényképezkednek vele, aztán megy az orvosira
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

egyébként a barcában úgy szokott lenni, hogy bejelentik a megegyezést meg minden, fényképezkednek vele, aztán megy az orvosira, ahol szintén vagy ezer kép jön olyankor. most viszont titokban, meg hátsó ajtókon, meg több óra hosszát vizsgálgatják. tuti aggódnak a korábbi sérülései miatt és addig nem akarnak semmit se elkiabálni.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Pont erre gondoltam én is. De igaz, nem hiszem, hogy padozna. Azért is jött el mert ott csak a pad maradt volna neki.danianevem írta: Viszont a Barcában nem ívelgetik fel senkire a labdát, ha nem menne a meccs a jelenlegi taktikával, akkor valóban hozhatna áttörést egy ilyen stílusú spíler, de egy Mandzukic kaliberű játékos aligha padozna...

- danianevem
- Entrenador del Barça
Hol játszattad volna? Pár évvel ezelőtt Mario Gomezt istenítették, mint a Rückwärtspressing legjobbját, aztán jött Mandzukic és a csere. A horvátot meg a jelenlegi legjobb képviselőjére, Lewandowskira és a sorozat gondolom folytatódik majd, amíg ilyen típusú csatárra van szüksége a Bayernnek.Feast4 írta:Ezt olvastátok? Mandzukic tényleg 20 millióért került az Atleticoba? Elég diszkontár volt az is... Szerintem nálunk is elfért volna.
Viszont a Barcában nem ívelgetik fel senkire a labdát, ha nem menne a meccs a jelenlegi taktikával, akkor valóban hozhatna áttörést egy ilyen stílusú spíler, de egy Mandzukic kaliberű játékos aligha padozna...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2355607" target="_blank
Ezt olvastátok? Mandzukic tényleg 20 millióért került az Atleticoba? Elég diszkontár volt az is... Szerintem nálunk is elfért volna.
Ezt olvastátok? Mandzukic tényleg 20 millióért került az Atleticoba? Elég diszkontár volt az is... Szerintem nálunk is elfért volna.

- Nervo
- Capitá del Barça
Medcial tests of Arsenal defender Vermaelen at Barcelona have ended. Deal will now be finalized, could be announced this afternoon. [md]
Topicot neki.
Topicot neki.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.

Ebben igazad van, de hát azért akkor is egy hatalmas kontraszt a két vételár. Mondom nem is ezzel van a bajom, hanem mi az a "egyéb" körülmény.defender3 írta: Vedd azért figyelembe, h dos Santos egész szezonba sérült volt Besicsnek meg jól ment és a vb-n is meg tudta mutatni mit is tud. De akkor is dupla ennyiért is el lehetett volna adni.
A 2 millió eurót, ami egy vicc ár ezen a szinten, még feltételekhez is kötik, na ez a pofátlanság teteje!
Vedd azért figyelembe, h dos Santos egész szezonba sérült volt Besicsnek meg jól ment és a vb-n is meg tudta mutatni mit is tud. De akkor is dupla ennyiért is el lehetett volna adni.Alcantara írta:Azt írja már le valaki, hogy a főoldali cikkben említett: "Villareal 2 millió eurót fizet Dos Santosért, aminek egy része egyéb feltételek teljesülése esetén fizetendő" pontosan mit is jelent.
Remélem nem azt, hogy az ára 100.000 euró és ha a Villareal BL győztes lesz, akkor fizetik a maradékot.![]()
Annak fényében, hogy Besics 5 millió euró volt a Fradiból, egy Dos Santosért akkor adnak 2 milliót, ha "egyéb feltétel" is van, az eszem megáll.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát ha tényleg akarjuk Cuadradot, akkor kell rá a pénz.. Benatia meg kb egyedül lett volna annyi, mint a 2 védőnk - sőt, lehet több is. Persze értem, hogy mit mondasz, de sajnos ez ilyen vagy-vagy kategória volt most - elsősorban Suárez ára miatt.noname írta:Kb én is így vagyok vele, bár teljesen elégedett akkor lettem volna ha Benatia az egyik kv igazolás...
Nem biztos az, ha marad annyian lesznek elől mint az oroszok, nem biztos, hogy jót tenne az a csapatösszhangnak..mess2009 írta:ezt én is nagyon remélem, elsősorban azért, mert ez (Di Maria eladása) az első komoly melléfogásuk lenne, és mert ha marad az csak nekünk rossz.....
'Daily Mail' szerint imáink meghallgattatásra találtak - de mivel Daily Mail, ezért nem venném túl komolyan.. Amúgy ha esetleg igaz is, akkor sem fogjuk szerintem olcsóbban megszerezni a kolumbiait, max 2-3 millióval - Zubiékból indulok ki..Gali írta:Reméljük a MU tényleg rámozdul Di Maríara és akkor nem lesz konkurencia a Cuadrado ügyletben. Ráadásul ebben az esetben olcsóbban is meg lehet szerezni a kolumbiait.
A

- Capon
- Llegenda del Barça
Én is Bartrat kezdetném Piqué helyett. Piquének lehet jót tenne ha mondjuk ez első 4-5 bajnokin max csereként kapna lehetőséget, hátha észbe kapna.ZBarca írta:+1palesz77 írta: Kövezzetek meg, de én előbb játszatnám jelenleg Bartraval, mint Piquevel. Persze még sok van a szezonkezdetig, addig javulhat Gerard játéka, de eddig nagyon nem tetszik, ahogy megkezdte a szezont.. Bartra pedig eddig elég biztató, anno Puyi mellett is nagyon jól játszott, most lenne megint mellette valaki, akitől tanulhat, aki irányítja. Sokkal gyorsabban fejlődhetne így adott esetben, mint a JELENLEGI Pique mellett..
Én mondjuk még kipróbálnám a
-----Vermaelen------Mathieu-------
és a
----Bartra-------Mathieu-----
összeállításokat is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Azt írja már le valaki, hogy a főoldali cikkben említett: "Villareal 2 millió eurót fizet Dos Santosért, aminek egy része egyéb feltételek teljesülése esetén fizetendő" pontosan mit is jelent.
Remélem nem azt, hogy az ára 100.000 euró és ha a Villareal BL győztes lesz, akkor fizetik a maradékot.
Annak fényében, hogy Besics 5 millió euró volt a Fradiból, egy Dos Santosért akkor adnak 2 milliót, ha "egyéb feltétel" is van, az eszem megáll.
Remélem nem azt, hogy az ára 100.000 euró és ha a Villareal BL győztes lesz, akkor fizetik a maradékot.

Akkor szívás. Ez van, reméljük a belga nem lesz sérült és jól fog játszani. kb 30 meccs kell tőle.(van 4 KH)Isti8 írta:Benatia a Roma-nal is a védelem vezére volt, itt is alkalmas lenne rá. Bartra-val nagyszerű védőpárost alkotnának.dAve09 írta:Igen,de én Benatiaról annyira nem tudom,hogy ilyen vezérbika-típus-e mint Vermaelen.
Ter Stegen-Montoya/Cuadrado,Vermaelen,Bartra,Alba/Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.
Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
ezt én is nagyon remélem, elsősorban azért, mert ez (Di Maria eladása) az első komoly melléfogásuk lenne, és mert ha marad az csak nekünk rossz.....Gali írta:Reméljük a MU tényleg rámozdul Di Maríara és akkor nem lesz konkurencia a Cuadrado ügyletben. Ráadásul ebben az esetben olcsóbban is meg lehet szerezni a kolumbiait.noname írta:Cuadradoban még reménykedem, pénz elvileg még lenne rá.dAve09 írta:Szerintetek érkezik még valaki?
Amennyiben jön Cuadrado, akkor nagyrészt elégedett leszek a nyári igazolásokkal.