2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lement már szinte az egész előszezon úgy, hogy a szélsőhátvédeink inkább voltak támadók, mint védők. Ezek után kétlem, hogy LE megváltoztatna mindent, egy Juanfraf vagy Piszczek miatt..ZBarca írta:Lehet, hogy LE 5-2-3-ban gondolkozik, mert ugye Juanfran védekezőbb felfogású (ha jól tudom). Ezzel csak az az egyetlen gond, hogy egyszerűen életképtelen felállás lenne...
Lehet, hogy LE 5-2-3-ban gondolkozik, mert ugye Juanfran védekezőbb felfogású (ha jól tudom). Ezzel csak az az egyetlen gond, hogy egyszerűen életképtelen felállás lenne...Petr írta:ZBarca írta:A klub tervezi egy jobbhátvéd igazolását, Alves maradásától függetlenül. Cuadrado a fő opció, Juanfran és Piszczek az alternatívák. [sport]
Nem értem.. Nagyon sokan lennének egy posztra. Azt tudnám elképzelni így, hogy Alvessel feljebb is számolnak támadóként, de ez abszurd.
A Daily Express az alapja a Chelseanek.. Nem nagyon hinnék neki, José tudtommal már kijelentette, hogy részükről lezárult az átigazolási szezon.ZBarca írta:Zubi szerint lehetnek még érkezők.
Én személy szerint még mindig nagyon bízom a Cuadrado transzferben, de őszintén szólva nem szeretném, ha a Chelsea-val kéne egymásra licitálnunk...
Én még mindig nem hiszem el, hogy ennyire ragaszkodunk Alveshez.. Legalábbis nem értem.ZBarca írta:A klub tervezi egy jobbhátvéd igazolását, Alves maradásától függetlenül. Cuadrado a fő opció, Juanfran és Piszczek az alternatívák. [sport]
ZBarca írta:A klub tervezi egy jobbhátvéd igazolását, Alves maradásától függetlenül. Cuadrado a fő opció, Juanfran és Piszczek az alternatívák. [sport]
Sztem ezt még senki sem tudja. 15-20 meccs múlva okosabbak leszünk. Előre ezt nem lehet megmondani.Subinho írta:Olvasom ezt a Vermalen transzfert és hát kb. így képzeltem el egy 3. számú védő igazolását, kb. ennyi pénzért. 10 milla+egyéb... Ez egy jó igazolás volt! Matyiővel sem a személye a problémás, hanem az ára. 4. védőnek jött, ezt tudja ő is és még így is egy 20-ast kiperkáltunk érte... No ez ami miatt sokan fanyalognak Matyiő miatt... Ilyan Vermalen árért senki nem emelte volna fel a szavát. Úgy gondolom, kettejük közül egyikük kellett volna csak (szerintem Vermalen) és egy igazi klasszis és drága védő kellett volna a kezdőbe... Jelenleg van 4 egész jó védőnk, lehet rotálni, helyettesíteni ha valaki kiesik, de azért arra kíváncsi leszek, ki lesz a 2 alap védő??? A tankhajó Piqué, aki 2 éve nincs formában, a fiatal Bartra, akit Bale úgy megforgatott, hogy még azóta is szédül, a 31 éves Mathieu, vagy az Arsenal padjáról érkező Vermalen??? Nem kell lehurrogni, de valahogy hiány érzetem van. Konkrétan első számú védő kellett volna, mellette mondjuk Piqué és tartaléknak Bartra ill. Vermalen VAGY Mathieu. Meglátjuk mi lesz... Remélem mindkét védő nagyon motivált lesz és imádni fogja mindenki őket itt még évekig!!!
SuperMessi írta:Brutálisan jó cikk a totalbarca-tól, mindenkinek ajánlom, a fanyalgóknak különösen. Akik nem értenek angolul azok hátrányban, de talán az eurobarcára is kikerül a fordítása, ebben szívesen segítenék, ha az illetékes megkeres piviben. Nem találtam jobb topicot a témának. Íme a cikk:
http://www.totalbarca.com/2014/opinion- ... d-at-last/" target="_blank
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... al-3442440" target="_blank Szerintem is érkezik még valaki. Nem zörög a haraszt.....krisztiantobias írta:Szerintem jönni fog cuadrado. Nem hiszem hogy nem gondolkodik a vezetőség előre az esetleges eltiltás miatt. Alves mehetne ingyen is szerintem, mert a horribilis fizetése miatt pénzt nem látunk belőle. Songrol semmi hír eddig, remélem nem marad rajtunk...
Elnézést, csak most nézem, hogy jobb-hátvéd pozícióban játszik.Chino írta:Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Jött egy Matyiő, most egy Verminátor, meg mostmár Piszce izé is szóba került...Áh komolyan...
Az erősségei pont azok, amikre nekünk szükség van szemben mondjuk Cuadradoval, Alvessel, Montoyaval.
Hát te meg honnan tudtad, hogy onnan szerezte az infót? LebuktálErxy írta:Az jó, mert Puyol csak Szeptember 1.-én áll munkábadAve09 írta:Érdekesség:ezt már Puyol intézte.Bárcsak Mathieut is ő intézte volna,biztos nem nyúlnak minket le 20 millió euróra.![]()
mondtam már, hogy ne kövessétek azt a facebook oldalt
Az jó, mert Puyol csak Szeptember 1.-én áll munkábadAve09 írta:Érdekesség:ezt már Puyol intézte.Bárcsak Mathieut is ő intézte volna,biztos nem nyúlnak minket le 20 millió euróra.
Egyet értek egy valami szól ellene az, hogy velem egy idős.Viszont érett ügyes jól zár vissza jól támad, jól ad be és be is tudja vinni a labdát. Szerintem összességében zseniális játékos. Nem feltétlen fiatalitás, de Alves helyett mindenképp megoldás! Nem is akármilyen!Chino írta:Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Jött egy Matyiő, most egy Verminátor, meg mostmár Piszce izé is szóba került...Áh komolyan...
Az erősségei pont azok, amikre nekünk szükség van szemben mondjuk Cuadradoval, Alvessel, Montoyaval.