ebben igazad van remélem jol dönt Raiikard kivel hlyettesiti puyolt meg marquezt mondjuk silvinho is játszhatna meg inestia de nem tudom ki tudnál legalább valamennyire potolni valamelyik védöt is!!!Bodi írta:Hát itt hatalmas bajok vannak,már Puyol nélkül is gyenge a védelmünk,Marquez nélkül meg már nincs is....
Ha Edmilson nem játszik,akkor sajnos szinte semmi esélyünk,ha játszhat,akkor is nagyon nehéz...
Nagyon fontos,hogy Messi játsszon,mert csak úgy lehet esélyünk,ha a támadósorunk kivégzi őket!
Rafael Marquez
- Ádám02
- Entrenador del Barça
-
- Director del Fútbol
Hát itt hatalmas bajok vannak,már Puyol nélkül is gyenge a védelmünk,Marquez nélkül meg már nincs is....
Ha Edmilson nem játszik,akkor sajnos szinte semmi esélyünk,ha játszhat,akkor is nagyon nehéz...
Nagyon fontos,hogy Messi játsszon,mert csak úgy lehet esélyünk,ha a támadósorunk kivégzi őket!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
szerintem edmilson felépüladdigra ha nem akkor nem tudom mi lesz valahogy ki kell huznunk nélkülük meg kell nyerni a meccset és a visszavágora már ott is vannak remélem!!!Fernando írta:Edmilson-nak sztem nincs komoly baja, különben nem ment volna vissza arra a 3 percre! Remélem! De ez így akkor is gázfcjoc írta:Jajjj istenem mi lesz velünk a Benfica ellen Puyol Marquez és ne adj isten Edmilson nélkülXavi írta:Márquez három hétre dőlt ki....Se Benfica, se Real Madrid....
-www.sport.es![]()
![]()
...Ki játszana középső védőt Oleguer mellet???
![]()
![]()
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Bazz, BEnfica ellen akkor ezek szerint Oleguer-Edmilson-Mottalesz a két védő és a vkp. Hát azért ez valamivel egyneébb felállás, mint Puyol-Marquez-Emilson.... Na mind1. Legalább egy kicsit izgalom is lesz az első mecsen, ha már a cseézi ellen nem volt.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Fernando
- Llegenda del Barça
Edmilson-nak sztem nincs komoly baja, különben nem ment volna vissza arra a 3 percre! Remélem! De ez így akkor is gázfcjoc írta:Jajjj istenem mi lesz velünk a Benfica ellen Puyol Marquez és ne adj isten Edmilson nélkülXavi írta:Márquez három hétre dőlt ki....Se Benfica, se Real Madrid....
-www.sport.es![]()
![]()
...Ki játszana középső védőt Oleguer mellet???
![]()
![]()

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Jajjj istenem mi lesz velünk a Benfica ellen Puyol Marquez és ne adj isten Edmilson nélkülXavi írta:Márquez három hétre dőlt ki....Se Benfica, se Real Madrid....
-www.sport.es

-
- Capitá del Barça
Márquez három hétre dőlt ki....Se Benfica, se Real Madrid....
-www.sport.es
-www.sport.es
1ik dolog: Cesc nem megy a realba.
Másik: Ha oda menne o v. bárki más, akkor se szivatnának minket, mert mostanában mink szoktuk a reált szivatni de rendesen. Amugy meg Silvinho sokkal jobb mint Navarro, Oscar meg
Másik: Ha oda menne o v. bárki más, akkor se szivatnának minket, mert mostanában mink szoktuk a reált szivatni de rendesen. Amugy meg Silvinho sokkal jobb mint Navarro, Oscar meg

-
- Capitá del Barça
Egyik sem a igazi, de hat ingyen jottek Gio Fabregas helyet Sylvinho meg ingyen ilzenkor utalom a vezetoseget elengedtek Navarrot es Oscart pedig siman jatszhatnanak es jovore meg Gabri is el megyRivaldinho írta:hát remélem ez mostanában nem igy lex, szilva sztem nagyon jo, jobb mint brokiFernando írta:Igen! van Bronckhorst helyett Sylvinho
Bár a fontosabb meccseket mindig Gio kezd

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát remélem ez mostanában nem igy lex, szilva sztem nagyon jo, jobb mint brokiFernando írta:Igen! van Bronckhorst helyett Sylvinho
- Fernando
- Llegenda del Barça
Igen! van Bronckhorst helyett Sylvinho 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
ebbe belekötnék, gio helyett sylva....Fernando írta:valdésÁdám02 írta:valaki meg tudja mondani a barca komplett kezdöjét amikor senki sem sérült???
oleguer-Puyol-márquez-gio
deco-edmilson-xavi
messi-eto'o-ronnie
- Fernando
- Llegenda del Barça
valdésÁdám02 írta:valaki meg tudja mondani a barca komplett kezdöjét amikor senki sem sérült???
oleguer-Puyol-márquez-gio
deco-edmilson-xavi
messi-eto'o-ronnie
- Fernando
- Llegenda del Barça
Edmlson szinte az egész idényben sérült volt!boggabor írta:En maskent lattom Marqueznek kozep palyan a helye Edmilson meg mehet ahova akar tavaly Marquez volt a nyero ember szerintem Etoo utan o volt a tavalyi legjobbhuevos írta:marquez világklasszissá érett a barcában, én már nem tenném puyolt vissza a jobb szélre, ők ott ketten középen nagyon nagyok!
hiba az benne van a pakliban, ez természetes, de ma már nem csinálják olyan sűrűn a bakikat
az meg hogy itt akarja befejezni a pályafutását, nagyon örörmteli
Edmilsonnak helye van a Barcában! Őt azt végképp ne bántsátok!

-
- Capitá del Barça
En maskent lattom Marqueznek kozep palyan a helye Edmilson meg mehet ahova akar tavaly Marquez volt a nyero ember szerintem Etoo utan o volt a tavalyi legjobbhuevos írta:marquez világklasszissá érett a barcában, én már nem tenném puyolt vissza a jobb szélre, ők ott ketten középen nagyon nagyok!
hiba az benne van a pakliban, ez természetes, de ma már nem csinálják olyan sűrűn a bakikat
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!
Nem tudtok egy olyan weboldalt mondani, ahol sok jó képet lehet találni R.Marquezről?
Légyszives segítsetek, mivel nagyon fontos lenne!!!
Előre is köszönöm, hogy segítetek!
HAJRÁ BARCA!
www.gportal.hu/barcelona01
Nem tudtok egy olyan weboldalt mondani, ahol sok jó képet lehet találni R.Marquezről?
Légyszives segítsetek, mivel nagyon fontos lenne!!!
Előre is köszönöm, hogy segítetek!
HAJRÁ BARCA!
www.gportal.hu/barcelona01
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
sztem terry semmivel nem jobb, mint PUYOL. az egy vadállat, rugkapál össze-vissza.nem azt mondom, h PUYOL a világ legjobb hátvédje, de jobb mint terry sztem.windu írta:dehogynem
csak látja a realitásokat
- huevos
- Jugador d'estrella
marquez világklasszissá érett a barcában, én már nem tenném puyolt vissza a jobb szélre, ők ott ketten középen nagyon nagyok!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem az lenne a legjobb, ha Márquez maradna és Chivu is jönne Puyol meg lenne a jobb hátvéd! Mit szóltok? Én benne lennék! 

-
- Entrenador del Barça
Tudom ,hogy csak az eredményesség számít,de nekem terry nagyon sportszerütlen(mondjuk ez igaz a cselszkij legtöbb játékosára)Mr. Master írta:ÉN tényleg elfogult vagyok Puyollal, de Terry, az Terry, szerintem ő jobb ánála. Ha nem is sokkal de jobb!

Különben nagyon sokra tartom Marquezt,bár néha ő is hibázik,és vele stabil a védelmünk,csak a jobbszélen.......

- laci18
- Jugador d'estrella
Sztem is Terry egy kicsit jobb mert magasabb és a pontrúgásoknál mindig ott van. Ill. a védekezésben is hasznát veszi a fejjátékában.Ádám02 írta:Mr. Master írta:ÉN tényleg elfogult vagyok Puyollal, de Terry, az Terry, szerintem ő jobb ánála. Ha nem is sokkal de
szerintem nem sokkal jobb terry csak alán a löt goljaival mivel ö szokott támadni puyol meg védekezni tud jobban!!!!
De ez Rafa topicja úgyhogy Rafaról csak annyit hogy örülök hogy itt akar maradni mert vele biztos a védelmünk, pláne ha ő játszik és nem a Presas.
Barca 4ever
- Ádám02
- Entrenador del Barça
[quote="Mr. Master"]ÉN tényleg elfogult vagyok Puyollal, de Terry, az Terry, szerintem ő jobb ánála. Ha nem is sokkal de
szerintem nem sokkal jobb terry csak alán a löt goljaival mivel ö szokott támadni puyol meg védekezni tud jobban!!!!