Irom, irom Matyi
Az elottem szolo kollega eltalalta, hogy mire gondolok csak ugye nalam nem a 2es odds jatszik hanem a 2-3 kozotti.(kinalat es kockazat fuggo) igy ugye pl egy 3as oddsnal ha 1000- el kezdem akkor igy nez ki.
1.lepcso: 1000--3000 profit: 2000
2.lepcso: 2000--6000 profit: 3000
3.lepcso: 4000--12000 profit: 5000
4.lepcso: 8000--24000 profit: 9000
5.lepcso: 16000--48000 profit: 17000
6.lepcso: 32000--96000 profit: 33000
7.lepcso: 64000--192000 profit: 65000
Igy ugye osszesen 127000 indulotoke kell hozza. Fontos h bizz magadban. Ha most kezdesz baratkozni a sportfogadassal nem ajanlom. Fontos meg hogy csak olyan penzzel fogadj ami nem jelent problemat ha elveszited. En sem egyik naprol a masikra kezdtem el ekkora osszegekkel jatszani. Illetve azt megjegyeznem, hogy gondosoan meg kell valogatni mire rak az ember. Alapvetoen heti bontasban jatszom, de ha egyszer nem jonaz ajanlat nem eroltetem es elengedem azt a napot. Azt is elmondom, hogy volt mar h kiporgetett az elet, elofordul, de hosszutavon ha esszel jatszol siman jo lehet. Eddig nekem ez valt be mert eleg alacsony talalati szazalekkal is bejon, sot minnel melegebb a pite annal nagyobb a nyeremeny.
Jatszottam nagy penzel kis oddsot is, csak azzal nekem az a bajom h pl 1,2-1,4 es meccseket pakolsz egy darabig jon a kispenz aztan jon egy 2-3 napos buko szeria es a mennybol a pokolban talalod magad. Azt mar el se kezdem hogy a kezdet mindig a legnehezebb. Ami elromolhat az el is fog ugyebar

A tanulopenzt mindenkinek ki kell fizetnie.
Remelem tudtam segiteni. Varom a kerdeseket, eszreveteleket stb.
+1 strategia:
Kispenzel erdemes lehet megprobalni mindennap 1,5 oddsokat eltalalni es all inbe tolni. Haverom 10 essel indult 200-300ig vitte. Ha esszeru a lepcsofokok szama lehet benne racio. Ill 1-2 kor utan kiveszed az indulotoket es onnantol free a game

de ennel is eleg 1 hiba...
Szerk.: Amire rajottem meg az, hogy csak sajat tippel jatsz. Lehet vasarolni tippeket, de ne tedd( gondolj csak arra, hogy aki ezzel romma nyeri magat az nem arulja a tippjeit. Zorro es talan Bet hunter az aki egesz jo talalati arannyal ad/adott tipeket, meg 1-2 kulfoldi oldalt tudok meg, de nincs annal rosszabb erzes mikor a sajat tipped jonne de megteszed maset mert o ert hozza. Szoval erdemes megnezni a velemenyeket de mindig te donts. Illetve ha kell tudok meg ajanlani 1-2 modszert ahogy szoktam elemezni a meccseket. Nem nagy dolog de a semminel tobb