Sanama írta:81.perc. Jobb vonalnál megkapja, odadobja Halilovicnak, akitől visszakapja. Továbbteszi Pedronak talán, akitől visszakapja területbe, lőhetne, nem teszi, tol rajta, passzolhatna, nem teszi, majd kb elcselezi magát a távolabbi kapufával egy vonalba, és labdavesztés.
85.perc
Megindul egyedül saját térfélről, viszi viszi , csel csel csel, majd labdavesztés.
Na most jutottam el addig, hogy megnézzem a meccset, a te hsz-ed alapján arra számítottam, hogy tök pocsék meccse volt, erre kb az eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő szerintem, sokszor passzolt - szinte mindig jól -, nem vitte túlzásba a cselezgetést, most tényleg igazi csapatjátékos volt..
Ezt a két részt meg kiemelem, mert így utólag nem tudom, hogy ezeket a szitukat hogy emelhetted ki, mint negatívum - max ha negatívan elfogult vagy vele szemben, ami ezek alapján eléggé úgy tűnik, hogy így van.
Ahogy én láttam:
81. perc: Kiteszi Halilovicnak, visszakapja, kidobja Pedronak, visszakapja tőle, jó 25-30m-e van a kaputól - úgyhogy nem tudom miért lőtt volna, ráadásul a gyengébbik lábára jött -, senki nincs tiszta helyzetben, úgyhogy elkezd cselezni, átviszi a túloldalra, majd egy jó passzal megjátssza a középen helyezkedő Pedrot, aki aztán nem tud sokat kihozni belőle, ezért jöhet az ellenfél - Pedro amúgy simán letehette volna Rakiticnek, aki tiszta lövőhelyzetben lehetett volna így, csak ha már minden rosszat kiemelünk az egyiknél..
Vagy akkor anno ez is rossz megmozdulás volt.
85. perc: Megkapja a labdát a térfelünk felén, de az egész csapat szinte mögötte, csak Pedro lenne megjátszható több védő között, úgyhogy megindul, és kis híján a kapuig elvitte, az utolsó védő tudta csak megállítani valahogy - ott talán lett volna egy pillanat, amikor beteheti középre, de ezt se rónám fel neki..
Vagy akkor anno ez is rossz megoldás volt.
Úgyhogy ez alapján a meccs alapján nem tudom, hogy miért kell szidni a gyereket, szinte nem is volt rossz megmozdulása, és az esetek 85%-ában jól döntött. Ha így tolná mostantól végig, akkor Pedrot januárra simán kiszorítaná már..