kristop írta:egyetértek, viszont vegyük észre, hogy rafinha eddig még egy percet se játszott középpályásként nálunk. lehet, hogy őt lucho alapból előre szánja.
SZERINTEM azért játszott szinte mindig Messi poszton, mert habár nem volt itt Leo, de kellett valaki, aki nagyjából hasonló szerepet tölt be a pályán a felkészülés alatt, hogy a csapat többi tagja szokja, hogy milyen lesz Messivel a játék.. De ez itt nagyon off.
Feast4 írta: És nekem megmondom inkább látványosnak tűnik mint hasznosnak. Nagyon ügyes kivételes képpességű, de rátekeredik a labdára nem passzol én nagyopn öncélú. Adama sokkal meggyőzőbb volt
Hát ebből is látszik mennyire színes a világ, és hányféle véleményen vagyunk, mert szerintem Adama fele annyira nem volt hasznos mint Deu, mind passzok, mind cselek terén..

Nem csoda, hogy a végén már nem is számított rá LE. Úgyhogy ha esetleg Deu tényleg megy, és a B-ből kell felhívni valakit, akkor inkább Munir vagy Halilovic jöjjön szerintem.. De jobban örülnék neki, ha maradna.
Nemrég SR-ről is volt amúgy kölcsönadós cikk, aztán abból se lesz semmi úgytűnik..
szerk.: Na most meg hogy Suárez nem játszhat több hónapot, végképp ökörség lenne elengedni szerintem..
Leon írta:Durva?Nem.Őszinte?igen!
Túlzó?Igen.Igaz?Nem.
Enyhén elfogultak a véleményeid általában, ez is eléggé szélsőségesre sikeredett - az eredeti. És ezt most nem bántásból mondom, mielőtt annak vennéd..