Nem lesz itt semmiféle Cuadrado.
LE 23 fős keretet akart, most pont annyian vagyunk.

jajjistenem, mi a halál történik itt?palesz77 írta:De közben vagy a 'Sport' talált ki egy interjút, vagy a Sao Paulo elnöke valóban elismerte, hogy akarjuk Douglast, és tárgyalunk érte..
Remélem igazad lesz..Erxy írta:amúgy szerintem jönni fog Cuadrado, csak nem ilyen gyorsan, még egy kicsit húzzák majd a dolgot..
megölted a fórum jókedvét most azthiszem..Erxy írta:ez nem igaz, ezt a barcastuff twitter oldal "paródia" oldala írta, csak valaki elhitte.
https://twitter.com/barcasstuff" target="_blank
ne örüljetek még
Vagy nem..S.Agüero írta:Amúgy ebből is az lesz, hogy 30 három részletben, +5, ha játszik 20 meccset, +2 barimeccs.
Nem lepődnék meg ha helyet csinálna neki. Öt és fél millió körüli árat ír rá a transfermark. Persze nem tudjuk mi van a szerzősésében de Cuardado árából sanszos mindketten kijöhetnek. És ne felejtsük el van Barca ködődése is LE korszakából. Kicsit furcsa, de remélem csak rémeket látunk!palesz77 írta:Nolito: "If Luis Enrique calls me I will not tell him not"Feast4 írta:Nem vagyok benne biztos, hogy nem akar hozni mégegy támadót.
Reménykedem benne, hogy ez csak egy véletlen egybeesés.
csabimo írta:Nem 2 millioról indult ez reggel? Hogy lesz belőle 12?? Remélem valami hatalmas kamu ez az egészS.Agüero írta:Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]
Nevetséges, szánalmas.) borzasztó egy nap
Pedig két hónappal ezelőtt én sem örültem volna neki, főleg nem ennyiért.palesz77 írta:Én már semmit nem hiszek el..Charlie írta:Cuadrado is in Barcelona to finalize his transfer. Deal closed with Fiorentina at around 35m. Official announcement imminent. [rac1]
C.De ha ez igaz akkor
http://i.imgur.com/LS5z58g.jpg
Én már semmit nem hiszek el..Charlie írta:Cuadrado is in Barcelona to finalize his transfer. Deal closed with Fiorentina at around 35m. Official announcement imminent. [rac1]
C.
YOYO!!!Charlie írta:Cuadrado is in Barcelona to finalize his transfer. Deal closed with Fiorentina at around 35m. Official announcement imminent. [rac1]
C.
Ezek alapján ő az új Dani Alves - posztok, gólok -, úgyhogy egész olcsón megússzuk a pótlását..MR. TROMORT777 írta:http://www.transfermarkt.co.uk/douglas/ ... eler/58426
https://www.youtube.com/watch?v=k87uSu5ulvo" target="_blank
Csakhogy idén se maradjunk egy dos santos nélkül.
Vicces kedvükben vannak a Sportnál. Nem hiszem, hogy egy 2 milliót érő játékosért akinek jövőre lejár a szerződése kifizetnénk 12 millió €-t ha meg igen, akkor a világ marhái vagyunk. Ebből kifolyólag szerintem csak egy vessző tévesztés van a cikkben.S.Agüero írta:Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]
Nevetséges, szánalmas.
Csak Cuadradot várja. Az edzőtáborban Deulofeu nem muzsikált neki megfelelően, Munir és Sandro igen. 3 ász mellé komoly játékos nem jön, de nem is akarhat senki hozni.S.Agüero írta:Van 3 posztra 4 játékosunk, Messi, Neymar, Pedro és Rafinha.
Szóval biztosak lehetünk benne, hogy jönni fog egy ember előre, remélhetőleg nem Douglas, hanem Cuadrado. De az is lehet, hogy mindkettő jön.
Az lenne a legcsúnyább, ha bejelentenék, hogy kész a keret, majd felhívják Munirt, ha nagy baj van.
Nem 2 millioról indult ez reggel? Hogy lesz belőle 12?? Remélem valami hatalmas kamu ez az egészS.Agüero írta:Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]
Nevetséges, szánalmas.
Nolito: "If Luis Enrique calls me I will not tell him not"Feast4 írta:Nem vagyok benne biztos, hogy nem akar hozni mégegy támadót.
Aztán még Mathieu árán voltunk kiakadva..S.Agüero írta:Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]
Nevetséges, szánalmas.
Érzek benne realitást, föleg most hogy dulit elzavarta. Nem vagyok benne biztos, hogy nem akar hozni mégegy támadót. Csak jó lenne valamit tudni is erről a Douglasról ha már ennyire megyünk érte.S.Agüero írta:Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]
Nevetséges, szánalmas.
Ha ez az utolsó ajánlat, szívás. Nem tudom, miért nem tudnak 5 millióval többet adni érte. Nem mindegy már, ha Mathieu-ért 20-at, Suárezért meg 80-at tettek le?Gali írta:Luis Enrique insists that Barcelona make a final attempt to sign Fiorentina player Cuadrado. Barcelona have for now offered 35M. [lesportiu]S.Agüero írta: Tegyék már le érte azt a 40 milliót...
Luchon nem múlik.
Luis Enrique insists that Barcelona make a final attempt to sign Fiorentina player Cuadrado. Barcelona have for now offered 35M. [lesportiu]S.Agüero írta: Tegyék már le érte azt a 40 milliót...