Ezt nem hiszem, hogy ne lehetne legálisan(!) kijátszani. Vagy megvesszük féláron kapnak 10 barimeccset meg Messinek a dedikált csukáját és annyi.

Valószínű a Fiorentinával még mindig nem tudunk zöld ágra vergődni.
ter stegen, bravo, matyi, jude law, rafinha, rakitic, suarez.nagyiibarca írta:egyébként nem tudom, hogy hogy nézted azt a 7 embert...
Szerinted a Mes Que un Club egyet jelent azzal, hogy hány spanyol van a kezdőben?..barca0000 írta:Az átigazolásoknál csak engem zavar hogy a jött 7emberből egy se spanyol? Viszont az eladott/elment játékosok közül csak 2 volt aki nem spanyol.És ha belegondolunk könnyen előfordulhat hogy spanyol nemzetiségű játékos nélkül lesz a kezdő.Szerintem ez nagyon gáz egy olyan csapatnál ahol egyfolytában azt pofázzák hogy Més que un club![]()
Szerintem nem rossz játékos Douglas, csak nem ide való. A brazil bajnokságban lehet, hogy olyan nagy ász, de nem hiszem, hogy nálunk maradandót tudna alkotni. És ha tényleg le akarjuk igazolni őt, akkor jár egy hatalmas fekete pont Zubinak,vagy akárkinek, aki kitalálta ezt a transzfert...palesz77 írta:Ha meg már Douglas. Itt egy 7 perces videó az új Alvesünkről.
Douglas Pereira • Welcome To FC Barcelona
hulye lenne ebbe belemenni... halálra keresi magát...LM10 írta: ha nem kell senkinek, akkor felbontjuk a szerződését, azt mehet ingyen ugye..
Őszintén kétlem, hogy ezt meglépnénk, LE most nyilatkozta megint, hogy az első keret tagja, és reméli, hogy marad. Jövőre tuti megy, de idén nem hinném, hogy távozna, mindjárt vége az átigazolási szezonnak..LM10 írta: Ha LE ennyire akar Cuadrado helyett valakit, akkor nem hiszem, hogy Alvesnek nagy jövője van még itt. Szerintem várunk ajánlatra,. ha nem kell senkinek, akkor felbontjuk a szerződését, azt mehet ingyen ugye...
Szerintem erre az evre kell lekonyvelni. Bar ez a banda nagy penzugyi magusokbol all, ugyhogy ki tudjakristop írta:Sanama írta:masreszt pedig egy Matyio-Vermaelen pakkert kevesebbet lehetett volna fizetni, es semmi baj nem lennefogalmam sincs, hogy ezt hogy számolják a pénzügyekben, de jelenleg ennél konkrétan kevesebbet költöttünk, mert mathieu meg vermaelen egyelőre csak 10 - 10 be fájt nekünk, nem? vagy a többit is már az ideibe pénzügyi mérlegbe számítják, attól függetlenül, hogy később fizetjük ki?palesz77 írta:Hát eddig 75 millió mínuszban vagyunk nagyjából, ha megvennénk Cuadradot lenne belőle 120 is. (Amennyit elméletileg költhettünk volna idén emlékeim szerint, de hát gondolom tudják mit beszélnek..)
Sanama írta:masreszt pedig egy Matyio-Vermaelen pakkert kevesebbet lehetett volna fizetni, es semmi baj nem lenne
fogalmam sincs, hogy ezt hogy számolják a pénzügyekben, de jelenleg ennél konkrétan kevesebbet költöttünk, mert mathieu meg vermaelen egyelőre csak 10 - 10 be fájt nekünk, nem? vagy a többit is már az ideibe pénzügyi mérlegbe számítják, attól függetlenül, hogy később fizetjük ki?palesz77 írta:Hát eddig 75 millió mínuszban vagyunk nagyjából, ha megvennénk Cuadradot lenne belőle 120 is. (Amennyit elméletileg költhettünk volna idén emlékeim szerint, de hát gondolom tudják mit beszélnek..)
vagy inkább Faus meg a többi gazdaságis emberkevisca el barca írta:hahahaSanama írta:Aztan majd jon valaki, es kihozza hogy ezert sem Zubiek a felelosek, hanem LEnem, ezért ő a felelős ezt én is elismerem.
hahahaSanama írta:Aztan majd jon valaki, es kihozza hogy ezert sem Zubiek a felelosek, hanem LE
Ha minden igaz...roby122 írta:Ha minden igaz , a játékossal megegyeztünk , már csak egy pár részlet és hivatalos lesz a transzfer!
Este 21:00 kor Palmeiras - Sao Paulo
Tessék nézni a meccset streamen , és akkor véleményt formálni!!
Hát eddig 75 millió mínuszban vagyunk nagyjából, ha megvennénk Cuadradot lenne belőle 120 is. (Amennyit elméletileg költhettünk volna idén emlékeim szerint, de hát gondolom tudják mit beszélnek..)csababarca írta:Ezt értem,de nem költöttünk kirívóan sok pénzt idén,csak Suárezre.
Mindegy, hátha lealkudjuk Cuadradot kicsit, tudnám díjazni, nagyon tetszett a vb-n.
Ez nem is igaz, a Deu topicban múlkot még ki is emeltem, hogy egyetértek veled..Kash írta:Ugyan, megszoktam már, hogy mindig letámadtok, bármit is írok.![]()
Kár, hogy Cuadrado-t már nem tudjuk megszerezni...Pedig titkon reméltem, hogy igen.
Nem, ez akármekkora hülyeség, minden csapatra vonatkozik...a Man Citynek pl. be kellett fizetnie 60 milliót emiatt (ami nekik annyi, mintha en elmennek fagyiznicsababarca írta:Pénzügyi fairplay? Ugyan márez megint valami specifikus szabály ránk vetítve?
Mindegy, végleges a keret, jöttek új arcok, ez jó, a minőség kiba nagy kérdőjel.
Elől 4 emberrel akarjuk lehozni a szezont? Mondjuk abból három extra klasszis, meg egy Pedro.
Meglátjuk,egy kupára jók lehetünk,talán, ennyivel elégedett is lennék,többet nem lehet elvárni.
Nem, minden csapatra vonatkozik, ha jól tudom a City-t és a PSG-t(mily meglepőcsababarca írta:Pénzügyi fairplay? Ugyan márez megint valami specifikus szabály ránk vetítve?
Igen igazad van én is tudomzola8787 írta:Ha megnézel youtube-on egy Dani Alves-es videót (pl Daniel Alves skills), ott is látszik, hogy gyors, jól passzol, jól cselez, JÓL AD BE, ugyanis belevágták mind a 8 jó beadását amit nálunk sikerült megvalósítaniabarca0000 írta:Megnéztem pár youtube videót(tudom hogy nem mérvadó) erről a Douglas gyerekről és 3 dolog biztos 1.gyors 2.jól ad be 3.jól lő távolról!Az a baj hogy van egy olyan félelmem hogy ö is Keirrison meg Henrique sorsára fog jutni de ne legyen igazam.
Ugyan, megszoktam már, hogy mindig letámadtok, bármit is írok.Na ez gáz..Így újra elolvasva sanszos, hogy tényleg.. Sorry Kash!
végül is csak 7 játékos jöttcsabimo írta:keretmegujitás L.O.L