Végigolvasva a hsz-kat elég sok mindenre szeretnék reagálni, de inkább majd ha több időm lesz, irok egy hosszabb hsz-t, most dolgot jegyeznék meg:
A 'Mundo' szerint Faclaot felajánlották nekünk májusban, de nem kellett, mert Suárezt akartuk már akkor is.
Ezt se nagyon hiszem el, de egy fokkal hihetőbb, mint az, hogy Kroos hozzánk akart jönni, és várt volna 1 évet is, hogy ingyen jöhessen.
A 'Mundo' még ír arról is, hogy valakinek távozni kéne a jobbhátvéd pozícióból ha jön Douglas, de ugye Alves ügynöke nemrég jelentette ki, hogy marad, Montoyára meg azt mondták még korábban, hogy nem igazolható.. Szóval ebből lehet még galiba, remélem nem Montoya fogja megszívni..
Első részhez: én a kolumbiait simán tartom olyan jónak, mint Suarezt, sőt. Szimpatikusabb is, ha jól emlékszem nem is voltak olyan szintű balhéi, mint vámpírnak. A sérülése nyilván ellene szólt, de én még így is inkább őt választottam volna, mint utóbbit.
Persze kérdéses a hír valóságalapja, de ha bármi igazságtartalma is van, akkor felmerül egy kis probléma. Ugye sokan érveltek azzal, hogy azért kell Suarez, mert
LE középcsatáros játékot akar, de ha valóban már májusban tervben volt egy középcsatár, ráadásul ép Suarez, akkor itt megint kérdéses, hogy mennyire is érkezett LE kérésére.
A második részhez: én bízok benne, hogy sikerül vhogy Alvest kipaterolni. Erélyesebben fel kéne vele szemben lépni, megmondani, hogy ha marad, egy percet sem fog játszani, és kész.
No offense, de ezt youtube alapján mondod, vagy láttad is játszani mindkettőt, és úgy?
Ha a második, akkor szerintem te vagy az egyetlen ilyen ember itt az EuroBarcán..
Szerintem ironikusan írta.