Lentebb írta valaki már,hogy hol a megújulás, mert sok játékos maradt tavalyhoz képest. Szerintem nem csak az átalakulás, ha eladjuk a fél csapatot. Rijkaard után 2008ban Pep mindössze 5 embert igazolt ha jól emlékszem.
Rijkaard utolsó évében a kezdő:
VV-Zambrotta,Puyol,Márquez,Abidal,Touré,Xavi,Iniesta(Deco),Messi,Henry,Eto'o(Ronaldinho)
Ehhez képest Pep Alvest hozta csak az olasz helyett, Deco meg Ronnie mentek. Piqué meg ugye szezon közben épült be, de Márquez jól teljesített a következő idényben.
Emlékszem, akkor is elküldte volna mindenki az egész csapatot, Puyol,Márquez,Abidal is hajmeresztő hibákkal tolta a szezont, és jött az új edző, más mentalitás, és nem kell részleteznem a 2009es évünket
Persze ez nem garancia, hogy most is megnyerünk mindent, sőt, de azért nem kell temetni a csapatot. Ha Alvest elküldenénk végre, akkor jöhetne az új hátvéd, aki jelenleg ez a Douglas gyerek lesz. Sajnos nem hallottam róla még eddig, nekem is a "brazil csodagyerekek" jutottak eszembe, hogy jó sokat kidobtunk már rá. Ha LE ennyire akar Cuadrado helyett valakit, akkor nem hiszem, hogy Alvesnek nagy jövője van még itt. Szerintem várunk ajánlatra,. ha nem kell senkinek, akkor felbontjuk a szerződését, azt mehet ingyen ugye...
Várom a legjobbakat, holnap Gamper, végre együtt lesz a majdnem teljes csapat
VISCA BARCA!