2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
játszatni kell, hátha fel tudjuk tornázni a milánnal 300.000 euróról az árat 305.000 eurórabence-barca írta:Esetleg Song, h több játéklehetőséget kapjon!:mrgreen:
Masch.visca el barca írta:jah, nem sok poszt kérdéses, a két belső védő . remélem nem megy rá a fél szezon még megtaláljuk h kiknek kell ott játszani...
Írnék én felállást, de egyedül kapus poszton változtatnék MAtS-ra, amúgy ugyanazt írnám mint te..messideco írta:Hogy képzelitek el a jövő évi alapkezdőd? És hogy a szabályokba se ütközzön, egy rövid magyarázatot is fűzzetek hozzá
...
Az érettséget én semmiképpen nem tartom erénynek ennek a három játékosnak az esetében. Grimaldo Planas mellett nagyon keveset játszott (kivéve ha Planas behúzódott középre) és egy komoly sérülés is hátráltatta. Samper szintén inkább csere volt, mint kezdő, Munir pedig számomra elég talány. Én személy szerint inkább Dongout hoztam volna fel. Ha a tudásukat nézzük ég és föld, de a tapasztalat a kameruni mellett szól és, ha lesznek új formációk a támadósorban inkább beleillik. Amellett, ha kell fel lehet Munirt hozni. Sajnos nem tudom mennyit tudna játszani itt a marokkói-spanyol, neki pedig arra lenne szüksége, hogy folyamatosan játékban legyen.barcafacan írta:Szerintem nem ezért maradtak ők hárman, hanem azért, mert a felkészülési időszak tanulságaként őket tartja LE egyszerre nagy tehetségnek és már ma is érettnek az A-ban való játékra. Ettől független kérdés, hogy közülük ki mikor és hol edz, illetve játszik.Erxy írta:
kicsit más: a mai edzésen már csak Samper, Munir és Grimaldo maradt az edzésen, úgy néz ki őket fogjuk a szezon elején a legtöbbet látni. Grimaldot ugye Adriano betegsége miatt, Munirt Suárez eltiltása miatt, Sampert pedig Vermaelen sérülése miatt.![]()
egyáltalán nem bánom, az ilyen Elche elleni hazai meccsen, meg hasonló erősségű csapatokkal szemben szívesen látnám őket.
4-3-3messideco írta:Hogy képzelitek el a jövő évi alapkezdőd? És hogy a szabályokba se ütközzön, egy rövid magyarázatot is fűzzetek hozzá
Én is tudom, hogy Samper vkp, követem egy ideje a játékát.Chino írta:De. Ráadásul elég kötötten is. Mondjuk attól, hogy nem láttam kh-t játszani még lehetséges, de nem hiszem, pláne, hogy őt tartsuk Vermaelen helyén.S.Agüero írta: Samper nem vkp?
Én is egyetértek LG-vel, hogy a jh, kh és a vkp ami elég képlékeny, de ami még inkább homályos az a támadósor Suarezzel egyeütt.
Szerintem nem ezért maradtak ők hárman, hanem azért, mert a felkészülési időszak tanulságaként őket tartja LE egyszerre nagy tehetségnek és már ma is érettnek az A-ban való játékra. Ettől független kérdés, hogy közülük ki mikor és hol edz, illetve játszik.Erxy írta:
kicsit más: a mai edzésen már csak Samper, Munir és Grimaldo maradt az edzésen, úgy néz ki őket fogjuk a szezon elején a legtöbbet látni. Grimaldot ugye Adriano betegsége miatt, Munirt Suárez eltiltása miatt, Sampert pedig Vermaelen sérülése miatt.![]()
egyáltalán nem bánom, az ilyen Elche elleni hazai meccsen, meg hasonló erősségű csapatokkal szemben szívesen látnám őket.
De. Ráadásul elég kötötten is. Mondjuk attól, hogy nem láttam kh-t játszani még lehetséges, de nem hiszem, pláne, hogy őt tartsuk Vermaelen helyén.S.Agüero írta:Samper nem vkp?Sampert pedig Vermaelen sérülése miatt
Azért én ennyire pesszimistán nem látom a helyzetet. Edzőtéren nem tartom hibásnak a vezetőséget. Nem igazán volt olyan mozdítható edző, aki egyértelműen jobb lett volna. A szűk "választékből" hozták azt akiben a legtöbbet látták, lehet itt Klopp-pal, van Gaal-lal meg akárkivel jönni, ha egyszer nem megszerezhetetlen akkor annyi. Habár biztos benne volt az is, hogy ha Pep mint belsős bevált, akkor ő is be fog. (talán de Boer lehetett volna még jó lehetőség, aki hozható)kilibarca írta:Rendkívül pesszimistán a látom a szezont sőt a jövőt is. Legjobb lett volna egy új elnökséggel neki vágni a szezonnak , vagy legalább egy sportigazgatóval Zubi egyértelműen elbukott jobb lett volna elfogadni lemondását .
Kezdjük az elején kellett egy keménykezű,tapasztalt edző: Ebből a házi megoldást választottuk egyszer bejött. Luis Enriquét játékosként szerettem küzdött csapatjátékos volt de egyáltalán nem volt akkora koponya mint Pep. Edzőként a Bvel szép eredményt ért el de azért az mégis csak a B csapat, Olaszországban megbukott , a Celtával voltak szép meccsei de azért nem mondanám hogy csodát tett. Kíváncsian várom a felálláson változtat-e LE valamit de szerintem marad minden a régiben (4-3-3). Nem őt tartottam volna a legmegfelelőbb edzőnek aki rendet tesz és átalakít, ne legyen igazam azért drukkolok neki.
A védelemmel én sem vagyok igazán megelégedve. Vermaelen szerintem tökéletes, de mellé jöhetett volna egy kezdő szintű. Lehet mondani, hogy nem akar mindenki itt játszani, de nem hiszem, hogy ne lett volna Mathieu-nél jobb aki mozdítható. Ráadásul pénz is lett volna rá, ha az ő árából indulunk ki. Viszont, ha Lucho képes megregulázni Piquét és mellé egy jó Vermaelent berakni nem lesz gond.kilibarca írta:Védelem: Mathieu 20m€Nem is középhátvéd , nem is fiatal 1-2 szezonra talán azért jó lehet valamire majd ingyen elmegy ... Vermaelen jó igazolás is lehetne ha nem lenne sérült 2 havonta bár benne van a bizodalmam. Nem ártott volna egy klasszis védő aki formába van, + kellene egy jobb hátvéd Alves helyett bár én inkább mellé vennék.
Ha Xavi marad Sergi Roberto helyett akkor örülök. Cesc távozását sajnálom, de Rakitic úgy néz ki nem elveszett gyerek itt (és még finoman fogalmaztam), vele egy masszívabb középpálya lehet, a kontrákat is nagyobb eséllyel hatástalaníthatjuk.kilibarca írta:Középpálya: Ment Cesc nem hatott annyira meg (az öröm nagyobb volt amikor jött mint most a bánat) Xavi marad ő még hasznos lehet nekünk örülök hogy maradt bár lehet elfogult vagyok vele. Rakitic nem szimpi de hajtós küzdős játékos úgyhogy ez változhat, nem látom klasszisnak. Rafinha sajnos nem látom Thiagot benne sőt ... bár az akaratnak lehet eredménye. Pozitívum lenne Mascherano játszatása VB-n nagyon jó volt.
Suarez eltiltásával koppantunk, biztosan arra számítottak fent, hogy mérséklik majd. Hát szívás lett a vége. Ennek ellenére abszolút nem tartom rossz igazolásnak, ha oda kellett valaki.kilibarca írta:Támadók: Suarez klasszis csak kérdés hogy kell-e nekünk emberileg 0 , el van tiltva drága is volt csak ,hogy férnek el így 3an azt nem tudom . Neymar remélem szabadabb kezet kap , Messi kicsit többet akar, és akkor elől nem lehet baj. Delu nagyvisszahoztuk nagy dirrel durral most meg kölcsön adnánk. Kiegészítő embernek nagyon jó lenne szerintem Tellonál képzettebb és hasonlóan gyors. De ha most is kölcsön adjuk ő többet nem fog a Barcában játszani az fix.
Összességében nem is emlékszem mikor volt ennyire "unszimpatikus" a "klub" ,a vezetők, az új igazolások (sose). Mindenesetre szorítok a csapatnak és meccsek lesznek bizonyítsanak az újak .
Nyilván uborkaszezon van, most az ilyen dolgokkal lehet foglalkozni, lehet jósolgatni, de én az ilyen kijelentésekkel azért várnék.LG írta:Nekem nagyon szimpatikus, hogy Luis Enrique ennyire szigorú, és keménykezű, mert erre van szüksége a csapatnak. Most talán végre nem az lesz, hogy bizonyos embereknek bérelt helye van a kezdőben, hanem aki nem teljesít jól, nem hajt, az a padon fogja magát találni. Én egyet értek Dulifuli kölcsönbe küldésével, nem érett még meg rá, hogy itt játsszon, most egy kicsit elgondolkodhat, magába szállhat, és megfelelő hozzáállással lesz egy szezonja megmutatni, hogy megérett a feladatra, hogy a világ egyik legjobb csapatában játsszon.
Ugye Busquets és Pique is kapott egy intést a múltkor, nekik is el kell gondolkodniuk, és változtatni a hozzáálláson, mert nagyon gyorsan a padon találhatják magukat, és a Mascherano és az új védőink közül legalább az egyik jól teljesít, akkor könnyen ott is maradhatnak.
Tata Martino sajnos egyértelműen gyengekezűnek bizonyult az ilyen döntések meghozásához, szimpatikus volt az öreg, de ide kevés.
Erxy írta:és akkor most mondjuk együtt: Gerard Deulofeu. többek között erre a szerepre is tökéletes lenne, mert nem ismer más irányt, csak a kaput. a többit bele kellene verni a fejébe. persze Tello 3 éven keresztül gyakorolhatta a labdaátvételeket a pályán.. na mind1, ez nem teljesen ide tartozik, csak beugrott a kiemelt részről.visca el barca írta:idén megint az lesz a legnagyobb baj, h nem lesz olyan cserénk, aki a padról beszállva segíteni tudna a csapaton. hátrányban vagy x-ben jön majd pedro és ennyi... LE első komoly mellényúlása lehet ez....
és akkor most mondjuk együtt: Gerard Deulofeu. többek között erre a szerepre is tökéletes lenne, mert nem ismer más irányt, csak a kaput. a többit bele kellene verni a fejébe. persze Tello 3 éven keresztül gyakorolhatta a labdaátvételeket a pályán.. na mind1, ez nem teljesen ide tartozik, csak beugrott a kiemelt részről.visca el barca írta:idén megint az lesz a legnagyobb baj, h nem lesz olyan cserénk, aki a padról beszállva segíteni tudna a csapaton. hátrányban vagy x-ben jön majd pedro és ennyi... LE első komoly mellényúlása lehet ez....
A többivel egyet értek, de ez a három eléggé kiakasztott. Főleg Alves 67 százaléka. Hát mit néztek ezek az elmúlt három szezonban?visca el barca írta: jobb védő: alves 67% - montoya 28%
central1: piqué 45% - bartra 27% - verma 10% - matyiő 8%
kkp: busi 56% - masch 30%