Barca Igazolások
Érdekes az biztos mert úgy tudom 16 év alatt nem lehet szerződést kötni
Nem EU asszem 18
Nem EU asszem 18
Zsandarova Olga
-
- Llegenda del Barça
az a gyerek most lesz felnőtt válogatott.Zsando írta:Lehet bunkóság , de lehet szándékos is .visca el barca írta:amugy sztem az is bunkosag, hogy csak most döntöttek. 10 nap alatt, nem lehet komoly transzfereket lezavarni.
Nem beszélve cikkeztek egy 15 éves norvég kölökről aki a norvég elsőosztályban játszik......... neki, hogy van szerződése ???????

a fifának aszem azzal volt problémája, h a más országokból elhozott fiatal gyerekeknek roppant az élete azzal, h bcn-ba költöztették őket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nem beszélve a sok divateellendrukiről , ők már üzik a fity.acsattogástvisca el barca írta:az mondjuk tény, h a sportlapoknak ez az ítélet felért egy orgazmussal. sztem az elkövetkezendő 2-3 napban, hirtelen vagy 52 játékost fogunk "igazolni"
Zsandarova Olga
Lehet bunkóság , de lehet szándékos is .visca el barca írta:amugy sztem az is bunkosag, hogy csak most döntöttek. 10 nap alatt, nem lehet komoly transzfereket lezavarni.
Nem beszélve cikkeztek egy 15 éves norvég kölökről aki a norvég elsőosztályban játszik......... neki, hogy van szerződése ???????
Zsandarova Olga
-
- Llegenda del Barça
remélem, volt arra terve a Klubnak, h mit tesznek, ha elutasítják a fellebbezést.
nagyon nem lenne jó, ha most kezdenének el kapkodni ilyen cuadrado-saga szintű dolgokkal.
nagyon nem lenne jó, ha most kezdenének el kapkodni ilyen cuadrado-saga szintű dolgokkal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
az mondjuk tény, h a sportlapoknak ez az ítélet felért egy orgazmussal. sztem az elkövetkezendő 2-3 napban, hirtelen vagy 52 játékost fogunk "igazolni" 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Majd pont Reust fogjuk leigazolni,amikor a világ legerősebb csatársora a miénk...Gali írta:A Sporton már meg is jelent, hogy 12 napunk van arra, hogy leigazoljuk Reust, mégpedig oly módon, hogy a játékos a szerződés aláírása után még egy évig kölcsönben a BVB-nél maradna.
A hátralévő időben lesz még itt 1-2 igazolás.

- visca el barca
- Presidente del Barça
amugy sztem az is bunkosag, hogy csak most döntöttek. 10 nap alatt, nem lehet komoly transzfereket lezavarni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A Sporton már meg is jelent, hogy 12 napunk van arra, hogy leigazoljuk Reust, mégpedig oly módon, hogy a játékos a szerződés aláírása után még egy évig kölcsönben a BVB-nél maradna.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Llegenda del Barça
visca el barca írta:„A FIFA mai napon közzé tett határozatára reagálva az FC Barcelona tudatja, továbbra is kiáll igaza mellett, és a legmagasabb sportbírói testülethez fordul, jelen esetben a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz. Az FC Barcelonának nem áll módjában egyetérteni semmiféle döntéssel, amely ellenszegül a La Masiánk szellemiségével, amely akadémiai, emberi és sportszakmai szempontból is példaértékű világszerte” – olvasható a Barca közleménye a klub hivatalos honlapján.
huh, ez olyan kemény nyilatkozat volt, h még én is vigyázzállásban olvastam... biztos a fifának is összeugrott a gyomra ettől.
de komolyabbra fordítva, olyan nincs, h beperelik ezeket a takony blatteréket, hatvanezer adat van arra, h ott sértik meg a törvényeket, ahol érik! olyan szintű maffia ez az egész, h az olasz kollégáik továbbképzésre járnak hozzájuk és akkor ezek a gyökerek hoznak ilyen döntéseket? le kellene nullázni ezt az egész brigádot blatterrel az élen, azután egy új, tiszta emberekből álló testület megmérhetné azokat, akiket meg kell.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- noname
- Llegenda del Barça
A Fifa szégyellje magát és remélem, hogy minden vezetőségi tag ott nyuvad ki, ahol éppen áll.
Kész röhej volt ez az egész ügy alapból. Pont azzal a csapattal akarnak példát statuálni a nagy büdös semmiről, akinek kb a világon a legszimpatikusabb és a legjobb az ifineveldéje.
Jobb oldalra tényleg nem ártana akkor valaki: Cuadrado.
Kész röhej volt ez az egész ügy alapból. Pont azzal a csapattal akarnak példát statuálni a nagy büdös semmiről, akinek kb a világon a legszimpatikusabb és a legjobb az ifineveldéje.
Jobb oldalra tényleg nem ártana akkor valaki: Cuadrado.
A Fifa egy szégyen
Gali írta:Szerinted más, minőséget jelentő játékost sokkal olcsóbban meg tudunk szerezni? Nem hiszem. A lehető legrosszabb alkupozícióban vagyunk. Bárkiért bejelentkezünk, a klubja szépen elkéri érte az árát.Zsando írta:Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
Kíváncsi leszek mit fognak lépni Zubiék.
Azért azt pl nem tudhatjuk nálunk Cuadrado minőséget képviselne -e . Sajnos egy olasz bajnokság nem igazán mérvadó. De én 40-50 milliót nem adnék ki érte az biztos.
Zsandarova Olga
- visca el barca
- Presidente del Barça
„A FIFA mai napon közzé tett határozatára reagálva az FC Barcelona tudatja, továbbra is kiáll igaza mellett, és a legmagasabb sportbírói testülethez fordul, jelen esetben a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz. Az FC Barcelonának nem áll módjában egyetérteni semmiféle döntéssel, amely ellenszegül a La Masiánk szellemiségével, amely akadémiai, emberi és sportszakmai szempontból is példaértékű világszerte” – olvasható a Barca közleménye a klub hivatalos honlapján.

Szerinted más, minőséget jelentő játékost sokkal olcsóbban meg tudunk szerezni? Nem hiszem. A lehető legrosszabb alkupozícióban vagyunk. Bárkiért bejelentkezünk, a klubja szépen elkéri érte az árát.Zsando írta:Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
Kíváncsi leszek mit fognak lépni Zubiék.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Real UEFAdrid!!!Alonso0190 írta:Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor is menni fog-e, hogy milyen kapcsolatban állunk az FIFA-val, UEFA-val és hogy kivéleznek velünk.

Viccet félretéve én személy szerint félek, hogy azért próbálnak meg minket büntetni, hogy lerombolják a FIFAlona mítoszt...

Hát azért volt szerencsém az Ajaxban látni az Arénában, hidd el szánt ő , ha kell , csak a francia légkör nem kelett volna nekiStickyFingaz írta:Ebbe a rendszerbe Ő illik a legjobban.Ide nem elég egy van der Wiel,aki ugyan jól védekezik de támadásban sehol sincs Cuadradohoz képest,aki viszont felszántaná a pálya jobb szélét.Zsando írta:Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
De szerintem senki se reménykedjen.Jön egy Douglas azt annyi 2 évre.
Zsandarova Olga
-
- Capitá del Barça
Ebbe a rendszerbe Ő illik a legjobban.Ide nem elég egy van der Wiel,aki ugyan jól védekezik de támadásban sehol sincs Cuadradohoz képest,aki viszont felszántaná a pálya jobb szélét.Zsando írta:Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
De szerintem senki se reménykedjen.Jön egy Douglas azt annyi 2 évre.
Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
Zsandarova Olga
Egy biztos, a FIFA mai döntése nem könnyíti meg Cuadrado leigazolását, sőt...Messithebest írta: Cuadradot most valahogy el kéne még hozni és akkor ki lehet húzni.
Eddig sajnáltunk rá 40-et, most majd fizethetünk 50-et, ha meg akarjuk szerezni.
Mindenképp igazolni kellene egy minőségi jhv-t, mert Montoya (Douglas?) kevésnek tűnik.
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor is menni fog-e, hogy milyen kapcsolatban állunk az FIFA-val, UEFA-val és hogy kivéleznek velünk.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
Egyelőre sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a 2015-16-os szezonnak egy Montoya-Douglas jhv pakkal fogunk nekivágni. 

Azért kiváncsiságból megnézném , hogy mely klubok vétettek még e szabály miatt . 

Zsandarova Olga
Messithebest írta:Felesleges a CAS-hoz menni. Semmit nem tudnak tenni. Ez van, le kell nyelni.
már miért lenne felesleges? közben már be is jelentették, hogy fellebbezünk a CAS-nál.Kubla9 írta:Teljesen felesleges,páros lábbal rúgnak ki minket.
lehet nem bírálják felül, de meg kell próbálni, veszíteni nem veszíthetünk vele.

- LM10
- Director del Fútbol
Igen, Halilovicról megfeledkeztem. Nekem ő nagyon nagy ígéretnek tűnik, már most tökösebben mozgott, mint SR például, aki eddig a bari meccseken sem tett sokat. Xavi minden bizonnyal nyáron megy az MLSbe, őt akkor csak házon belül tudjuk pótolni, ide tudom a kis horvátot elképzelni, vagy még Sampert, netán ha Roberto összekapná magát