Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na pl. ezt se értem. A brazil védők híresen olyan jók, hogy ott kell hagyni és 0 európai tapazstalattal idehozni.ZBarca írta: Aidar: "Megszületett a megegyezés Douglas ügyében, már csak a papírmunka van hátra. Pénteken, vagy hétfőn bejelenthetjük. Egy év kölcsön, utána csatlakozik a Barcához" [uol]
Szerintem meg pont arra készültek, hogy nem törlik el. Azért ne nézzük már a vezetőséget teljesen hülyének! Nekik úgy kellett cselekedniük, hogy a legrosszabbal kellett számolniuk. Most gondoljunk bele, 8 új ember érkezett (Haliloviccsal együtt), ill. 1 még fog érkezni... Ezek közül pl. a kapuskérdésben tisztán látszik, hogy a tutira ment a klub. Alapesetben nem lett volna szükségünk 2 ilyen kapusra, de bebiztosították a csapatot arra az esetre, hogy mi van akkor ha Ter Stegen nem válik be. Az áruk sem véletlenül centre pontosan ugyanannyi. A középhátvéd kérdés ugyanez. Abban biztosak lehetünk, ha mindenki egészséges lesz, akkor egy ember nagyon keveset fog játszani a csapatban.palesz77 írta:Viszont ezzel a hsz-el egyetértek, Bartoék tuti úgy készültek, hogy igazolhatunk majd - sőt, szerintem még most is erre alapoznak, mert szerintük majd a CAS biztos eltörli a büntit -, úgyhogy még jobban jártunk a dologgal így, mintha az átigazolási szezon után derült volna erre fény..
Kroos, Falcao, most Reus.. Lassan Zubi felesleges lesz, mert minden csapat megkeres minket, hogy vegyük már meg a legjobbjait..S.Agüero írta:Borussia Dortmund have offered winger Marco Reus to Barcelona to avoid that the German player joins Bayern Munich. [sport]
Na, én most értem haza, és őszintén bevallom lusta voltam átolvasni a sok hozzászólást, de a párból amit átolvastam látom, hogy teljes a pánik sokaknál..GonzalezRaul írta:Megköszönhetitek, hogy 1 nap alatt megkaptátok a választ, hiszen így maradt még esélyesek igazolni. Igazából ezzel jól jártatok. Ha október 8-án tudtátok volna meg rosszabb lett volna.
Én kicsit szélsőségesnek érzem Sanama véleményét, de player is túlzott szerintem. A csatársor az tiszta, azzal még évekig elvagyunk. Ha Messi pedig menne is, ott van Munir, még nem tudni mi lesz Deulofeuval, szóval ott nem érzek káoszt. Azt a csapatrészt, ha igaozlhatnánk sem hiszem, hogy piszkálnánk.Messithebest írta:nagyon jó kis írás és sok mindenben egyet is értek de abban viszont nem hogy ez a Douglas gyerek megoldás JHV-nek.. előbb kezdetném Montoyát mint őt...akkor már inkább maradjon Dani... egyébként tényleg, JHV posztra kell egy ember(Cuadrado vagy senki nálam) és Xavit kell akkor pótolnunk jövőre, ez megoldható úgy hogy igazolunk és kölcsönben ottmarad a jelenlegi klubjánál. Koke lenne nálam a No1. Csatársor talán kicsit hiányos, de ha Munir bizonyít a B-ben idén + Duli visszajön akkor jövőre ott is megvagyunk.player10 írta:...
Pánikra viszont valóban semmi ok és ebben maximálisan egyetértek, talán soha nem igazoltunk egyszerre ennyit.
Őszinte leszek Veled Erxy, Douglast soha nem láttam játszani, viszont a Montoya-Adriano kettőst sokat és ha velük kell versenyeznie, az nem jelenti azt, hogy Nálunk fog futkározni az új Cafu, vagy a pályája csúcsán lévő Maicon, vagy Alves, de szerintem pánikra nem ad okot. (Főleg, hogy volt már Douglassal Henrique-s párhuzam, vagy akár Cacares-es: szeritnem ők sem feltétlenül fürödtek volna be, főleg utóbbi, legalább kiegészítőként, az uruknál, a sevillánál és a juvénál is fix a helye, nálunk lehetőséget is alig kapott - tudom, hogy amikor meg igen, akkor nem ért vele. De simán lehet, hogy most meg valaki majd fog. Ha meg nem, akkor még mindig bomba erős a keretünk, illetve a világon a legjobb az utánpótlás, lehet majd a taktika változik kicsit a kerethez….)Erxy írta:Nem olyan szörnyű a helyzetünk, de azért pár dologgal vitatkoznék.player10 írta:....
Jobbhátvéd kérdés: ott komoly problémánk is lehet. Azt írod, hogy valaki a B-ből, de sajnos nincs olyan arc ott akit akár majd 1 év múlva a felnőtt csapat kötelékében látok.
Godswill-nek hívják a jobbhátvéd tehetségünket, de neki még nagyon távol van a felnőtt csapat, egyáltalán nem áll rá készen.
Alvesnek egyébként 1+1 éves szerződése van, szóval számszerileg nem biztos hogy hiányban leszünk. Viszont hogy még 2 évig nem akarom Alvest látni játszani, az tuti.
Vagy odaadjuk Montoyának a posztot és bízunk abban hogy felnő a feladathoz.
Középhátvédnél meg fene tudja, lutri az egész, ezt a transfer ban előtt is így gondoltam. Kitudja Piqué milyen formát hoz, kitudja Vermaelen milyen formát hoz.. kitudja hogy Bartra hogy fejlődik tovább, kitudja mikor lassul be Mathieu.
szóval elég sok a kérdőjel..
Nem olyan szörnyű a helyzetünk, de azért pár dologgal vitatkoznék.player10 írta:....
nagyon jó kis írás és sok mindenben egyet is értek de abban viszont nem hogy ez a Douglas gyerek megoldás JHV-nek.. előbb kezdetném Montoyát mint őt...akkor már inkább maradjon Dani... egyébként tényleg, JHV posztra kell egy ember(Cuadrado vagy senki nálam) és Xavit kell akkor pótolnunk jövőre, ez megoldható úgy hogy igazolunk és kölcsönben ottmarad a jelenlegi klubjánál. Koke lenne nálam a No1. Csatársor talán kicsit hiányos, de ha Munir bizonyít a B-ben idén + Duli visszajön akkor jövőre ott is megvagyunk.player10 írta:...
Az nem merül fel benned hogy esetleg az utánpótlásból fel lehet hozni valakit? Van nagyon sok jó játékos akiknek jól is jöhet ez a büntetés!Samper,Halilović,Ié,Sandro,Bagnack,Grimaldo,Adama akár már idén is vállalhatnak kisebb szerepet a csapatnál. A kölcsönből vissza jöttek Denís Suárez és Deulofeu is jó erősítés lehet jövőre.Sanama írta:Két kimenetel lehet.
1. Nem hozunk senkit, de akkor a következő években semmit nem nyer a csapat.
2. Zsebbe nyúlnak, hoznak még 1 kp-t és 1 jhv-t, számolva az esetleges fair play büntivel, de akkor legalább 2 év múlva is versenyképes a csapat. Idén pedig a 2 új embert kölcsönben hagyni jelenlegi csapatánál.
Mást nagyon nem tudok elképzelni.
Hát nagyjából igen, legalábbis 2év múlva biztosan, azt kihagytam. Nem hiszem, hogy majd 2 év múlva egy 33 éves Mathieu vezérletével és egy lyukas középpályával bárhol versenyben lehetnénk.visca el barca írta:aha. tehát ha megvesszük kokét meg XY-t akkor mindent nyerünk, ha nem akkor semmit.Sanama írta:Két kimenetel lehet.
2. Zsebbe nyúlnak, hoznak még 1 kp-t és 1 jhv-t, számolva az esetleges fair play büntivel, de akkor legalább 2 év múlva is versenyképes a csapat. Idén pedig a 2 új embert kölcsönben hagyni jelenlegi csapatánál.
aha. tehát ha megvesszük kokét meg XY-t akkor mindent nyerünk, ha nem akkor semmit.Sanama írta:Két kimenetel lehet.