Erxy írta:StickyFingaz írta:Nem tudom mit láttok ebbe a Munir gyerekbe.Egy jól sikerült előszezon után már a kezdőbe akarjátok tenni,te jó ég...

Akarjuk-nem akarjuk, ha Pedro és Neymar sem lesz akkor bizony a kezdőben lesz Munir.

Hacsaknem Ini-Messi-Rafinha lesz és játszunk 5 középpályással meg Messivel

Egyelőre túlsztárolni sem kell, mert nem biztos, hogy akkora játékos lesz belőle, de azért az is elmond valamit, hogy a BL-ben magasan ő volt a legjobb (ez nem elsősorban a saját véleményem, mert csak egy meccset láttam, de a barátom végigkövette, akinek adok a szavára és a visszhangok is ezek voltak), aztán felhozták tavasszal a B-be és egyből kiemelkedett, bőven benne volt abban a hajrában, ami miatt a harmadikok lettek.
Ráadásul ott volt még az előszezon, ami szerinted is "elég jól" sikerült.
Emellett nem csak a góljairól van szó, hanem, hogyan játszik. (ennek a kifejtésébe nem megyek bele.
A kezdőbe pedig azért tenni, mert nincs Suarez, nincs Neymar, nincs Deulofeu valószínűleg Pedro sem lesz egészséges.
Ezek fényében szerintem teljesen reális, hogy ebben a esetbenben megfontolandó őt betenni és nem egy Iniesta-Messi-Rafinha támadósorral kiállni, és azt sem hiszem hogy LE csak poénból hozta volna őt fel, hanem pont az ilyen helyzetek miatt.