Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.25. 11:58:06

Minek vennénk csatárt a Toulouse-ból, mikor azon a poszton már réges-régen megvagyunk?! #-o :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2014.08.25. 13:33:47-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.25. 11:56:16

Feast4 írta:Újabb szinvonalas pletyka: http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... -barcelona" target="_blank
pont ezért tiltja a szabályzat, hogy ilyen homi oldalakról linkelgessetek... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.25. 11:45:57

Töröltem! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2014.08.25. 13:27:31-kor.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2014.08.25. 09:08:19

Így, hogy itt van Munir, Rafinha és volt egy Deaulefeau - vagy hogy kell leírni :) én Pedronak biztos megköszöntem volna az eddigi munkáját, ahogyan Songnak is... semmi szükség nincs arra, hogy a lelátón ülve vegye fel a fizetését... Ez a fiatalítás egyébként nekem tetszik! Bízni kell bennük! Tudom Xavi egy nagy legenda és imádtam/imádom most is, öröm a pályán látni, de sajnos lehet, hogy jobb lett volna, ha elmegy vhova levezetni, mert nagyon rossz így a padon ücsörögve látni... Alves meg... hát tegnap hajtott, meg ment előre, de hatalmas üres területek voltak mögötte és egy komolyabb csapat ellen ezekkel szívtunk volna rendesen. Zongorázni lehetett a különbséget közte és Alba között! Alba valami fantasztikusan játszott! Elől és hátul is mindíg ott volt, amikor kellett! Hibátlan volt, rengeteget dolgozott!
A védelem azért eléggé előre toltan játszott, a Real ellen mondjuk ez pár kontra gólt eredményezett volna, de megmondta LE, hogy nem ugyanazt fogja játszani a csapat, azaz nem az az elsődleges, hogy ráerőltesse a csapat a másik csapatra a saját játékát, hanem alkalmazkodni fogunk! Ez is tetszik!!! Ebből a csapatból el kell mennie még (ha sajnáljuk is) Xavinak és az Alves, Song, Pedro trionak. Elvileg Alvest kell csak pótolni, a többi hely megvan. Fiatal, dinamikus és főleg sikeréhes csapat lenne ezzel, mellettük Iniesta, Messi rutinja... Jó lesz ez!!!
Messiről pedig teljesen külön egy gondolat: tegnap megint régi fényében csillogott, nagyszerűen játszott, úgy ahogy azt kb. 1 éve várjuk!!! Hajrá Messi, csak így tovább!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.25. 08:38:26

barcafacan írta:
dAve09 írta:Douglas vagy idén jön vagy soha,ugyanis a brazil átigazolási piac bezárt,így nem tudnánk őt kölcsön adni.
Fogalmam sincs, hogy mit ér Douglas, de hogy Alves tehertétele a csapatnak, az tegnap is bebizonyosodott. Az aktivitásán kívül nincsen jó focista tulajdonsága egy se.
na ezzel nem értek egyet: az ok. , hogy jobbat szeretnénk...de ennyire nem kellene a földbe döngölni elvégre mégis csak a Brazil válogatott tagja volt....ok. tudom hogy csak volt de éppenséggel a nagy pofonok idején már nem ő játszott...
az hogy nem kell senkinek?! semmi köze a képességeihez ez idő szerint! jövőre ingyen vihető, és hatalmas zsugát tehet zsebre még egy évig (itt) a maradása enyhén szólva adta magát, vagy ahogy már rég mondtam: Zubiék nagy balfogása.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.25. 05:29:51

dAve09 írta:Douglas vagy idén jön vagy soha,ugyanis a brazil átigazolási piac bezárt,így nem tudnánk őt kölcsön adni.
Fogalmam sincs, hogy mit ér Douglas, de hogy Alves tehertétele a csapatnak, az tegnap is bebizonyosodott. Az aktivitásán kívül nincsen jó focista tulajdonsága egy se.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.25. 00:18:28

Leon írta:50 millió? A reálosok sírva fognak röhögni rajtunk ha leszünk akkora balekok és kidobunk érte annyi pénzt... #-o
Kompanyt vagy Hummelst kb 40-45ből el lehetett volna hozni... =D>
Engem nem igazán érdekel, hogy mennyibe kerülne, csak jöjjön.

De látom, te is fújod kívülről, hogy kit mennyiért lehetne megvenni. :lol:
Leon
Director del Fútbol

2014.08.24. 20:03:40

50 millió? A reálosok sírva fognak röhögni rajtunk ha leszünk akkora balekok és kidobunk érte annyi pénzt... #-o
Kompanyt vagy Hummelst kb 40-45ből el lehetett volna hozni... =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.08.24. 19:48:31

Most nem kötözködésből mondom, de azért pár szót írhatnátok arról, hogy mit linkeltek nem csak beböfögöm ide a linket aztán hajrá olvassátok el.. :?

Majd megteszem helyetted:
Tehát Cuadrado még mindig hozzánk szeretne igazolni, de ez nem rajta múlik. Van még idő aug31-ig, a transzfer értéke 50 millió euró lenne.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
MOF
Barça B

2014.08.24. 19:48:01

A Mundo szerint hétfőn még összeül Lucho a vezetőséggel, és megbeszélik az esetleges opciókat, de semmit sem fognak erőltetni.
Kubla9
Capitá del Barça

2014.08.24. 19:39:22

Chino
Llegenda del Barça

2014.08.24. 17:47:43

crixus írta: Nem probléma?
Hogy ne lenne probléma, ha Mascherano hiányában úgy rohanhatnak át a kp-án az ellenfelek ahogy csak akarnak? Hogy ne lenne probléma, hogy egy kis jóindulattal egy szem klasszisunk van középen a 4 játékos közül? Hogy ne lenne probléma, hogy jobb oldalon ugyanazt kell nézzük mint tavaly? Ezek maguktól nem oldódnak meg... Elöl a csatárokat nehezen, de össze lehet rakni, de a többit nem tudom hogy gondolod. Mascherano megoldás lenne, de vele úgy tűnik nem első vonalban számol Lucho. Ha Piqué pedig újfent befürdik és az edző nem lesz vele elégedett, akkor jövőre lett volna esély megszabadulni tőle...
Mascherano hiányában... De van Mascherano.
A középső és jh részt pedig már elmondtam, de úgy vélem vagy nem olvasod el a hsz-em, vagy nem akarod megérteni. Az, hogy jövőre igazolhatunk-e vagy sem az ezen nem változtatna. Idén volt már annyira szükség rá, hogy fent is belátták, hogy nem lehet tovább húzni. Vettek is kettőt. Ezen mit változtatna, ha jövőre is igazolhatnánk? Abszolut semmit. Nem fognak újra kh-ért hajtani, ha már vettek kettőt. Ezekre is várnunk kellett éveket. Van gyakorlatilag 5 középső védőnk. Még ha egy távozni is, akkor is maradna 4.
crixus írta:Összességében viszont én nem hinném, hogy mi Atletico-ként tudnánk valaha is játszani. Ott egy kupa már nagy szó, nálunk csak a bajnokság és a BL számít eredménynek. És itt általános szurkolói elvárásról, nem személyesről van szó. Ráadásul a szép játék is elvárás, tehát egy Ateltico-típusú játék nálunk szinte lehetetlen lenne. A keret nem is lenne rá alkalmas.
A tavalyinál abszolút nem látom erősebbnek a keretet, motiváltabbnak valószínűleg motiváltabbak, ami vezethet eredményhez, főként a bajnokságban, amihez viszont sajnos az kellene, hogy az ellenfelek ne legyenek annyira motiváltak, mint mi. Itt első sorban az Atletico az, akiktől tartok. Ők biztos megint vért isznak minden meccs előtt. Minden esetre én akkor is szkeptikus maradok, ha az ősszel jó eredményeket mutatunk fel. Engem csakis a folyamatos jó játék tudna meggyőzni, hogy lehet idén keresnivalónk. :wink:
Nyilván nem fogunk olyan fanatikusan játszani, mint a matracosok. Csak arra próbáltam célozni, hogy a motiváltság, hajtás mennyi pluszt tud jelenti. Van kb. 2-3 klasszis játékosuk, de az a mentalitás amivel játszanak kis híján duplázást ért és már idén is megmutatták, hogy nem gyengültek egy fikarcnyit sem.
Viszont, ha ez a csapat, ami képességeket nézve jóval erősebb megfelelő mentalitással játszik a Bl-re is a top 3-as esélyesek között van.
Az pedig, hogy a tavalyi csapatnál nem vagyunk idén jobbak, hát... Na mindegy, te tudod.

Tényleg csak kíváncsiságból ezt e a Rakitic ki, Mascherano be dolgot amúgy hogyan gondoltad?
Forca Barca!!!!
dAve09
Barça C

2014.08.24. 12:27:13

Douglas vagy idén jön vagy soha,ugyanis a brazil átigazolási piac bezárt,így nem tudnánk őt kölcsön adni.
Ter Stegen-Montoya/Cuadrado,Vermaelen,Bartra,Alba/Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.

Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.24. 12:17:26

krisztiantobias írta:Amúgy mik a hírek?
Cuadradóról már nem igazán cikkezgetnek, mióta megjelent a sporton, hogy az FFP miatt nem tudnánk hozni 35-40 millióért. Majd pár nap múlva már jöttek a cikkek Reusról, Kokeról, di Maríaról, utóbbi kettő esetében 60 milliós vételárról... Szóval sötétben tapogatóznak, és elvileg Douglas jön majd, de valószínűleg csak jövőre, addig meg kölcsönben lesz valahol.
Legalábbis a cikkek alapján, aztán majd meglátjuk.
krisztiantobias
Barça B

2014.08.24. 11:56:19

Amúgy mik a hírek? Van pénzünk még Cuadrado-ra vagy nincs? Kicsit le vagyok maradva ilyen szempontból és jó lenne valakit venni, mert a többi opció nem túl rózsás:
- 2015/2016-ban nem lesz jobbhátvédünk
- 2015/2016-ban még marad Alves 10 milliós fizetéssel
- Jön ez a Brazil gyerek akiről semmit se tudunk és Montoya lesz a jobbhátvéd vagy Adriano
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.23. 20:58:23

Sanama írta:
tény h idényre gyengültünk, én személy szerint már elégedett lennék egy bajnoki 4. hellyel, meg ha túlélnénk a bl csoportkört. jövőre meg mivel nem igazolhatunk, talán egy uefa-kupás hely megcsíphető, br nagy versenyvben leszünk a levante/sevilla kettőssel.
Na latod, csak belatod te is.
Idénre erősödtünk. A világ legjobb csatársora a mienk. A védelmünk se gyenge, csak nem kiemelkedő. Az utolsó két évben nem volt edzőnk, most talán van. Hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.23. 20:36:36

crixus írta: Hsz-eid tele vannak személyeskedéssel, már a legelső reakciód az általam írt hsz-re személyeskedéssel indult, szóval inkább maradtál volna ezen a vonalon csendben.
Meg szoktam indokolni a véleményemet, ahogy legutóbb is megtettem, arra nem sikerült válaszolnod, reagálnod, másoknak igen. Másokkal lehet értelmesen is vitázni. Így nem hinném, hogy bennük vagy bennem van a hiba amiatt, hogy veled nem lehet. :roll: =D> Majd ha érdemben is hozzászólsz beszélhetünk.
Már megbocsáss, de amiket leírtál, azokat a nyár folyamán kis milliószor átbeszéltük (igen velem). Én elmondtam az én véleményemet, Te elmondtad a tiédet. Uram bocsáss, hogy nem kötök bele állandóan ugyanazokba a mondataidba, amit állandóan leírsz.

És amit írtam annak a lényege az volt, amit már kismilliószor is leírtam a nyáron, de VEB-et is idevehetem, mert ő is megtette, hogy unalmas a mindennapi sírás, ill. a csapat folyamatos lehúzása. Komolyan már a falra tudnék mászni, hogy minden második hozzászólás arról szól, hogy nem nyerünk semmit az elkövetkezendő 2 évben, a játékunk katasztrófa lesz, a védelmet már nem is merem írni, mert amit Mathieu meg Vermaelen kap, az mindennek a teteje. És ismétlem bocs, hogy nem mentem bele a védelem, meg a kp. elemzésébe, de már megtettem párszor... Már nekem is unalmas. :wink:

Azt írod, hogy majd ha érdemben is hozzászólok... Egyszer sztem elég mélyen kitárgyaltuk a dolgot. A védelmet azzal elintézted, hogy a Montoya-Bartra duónak a kezdőben a helye, hisz ez a legerősebb csapatunk. Nem megyek bele újra ebbe a témába, mert fölösleges, de én kiálltam Alves mellett, Piqué mellett stb. De látom, hogy én voltam akkor is a hülye, hiszen egyértelmű, hogy Montoya és Bartra is a kezdő tagjai lesznek egész évben. És ez csak egy dolog. De ismétlem magam, nem megyek bele újra, mert ugyanazokat a köröket futjuk. De igen igazad van, érdemlegesen nem szóltam hozzá.

Azt meg, hogy nem indoklod meg a véleményedet azt nem általánosságban írtam, hanem az intelligenciás dologra. :wink:

Eddig 2 emberrel sikerült összevesznem a fórumon veled együtt. Nekem nem úgy tűnik, hogy a többiekkel nem tudnék normálisan beszélgetni. De veled is tudnék, csak olyan szélsőségesen adod elő a dolgokat, hogy ezzel nehéz mit kezdeni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
crixus
Entrenador del Barça

2014.08.23. 20:15:24

Barcaman1993 írta: ...
Hsz-eid tele vannak személyeskedéssel, már a legelső reakciód az általam írt hsz-re személyeskedéssel indult, szóval inkább maradtál volna ezen a vonalon csendben.
Meg szoktam indokolni a véleményemet, ahogy legutóbb is megtettem, arra nem sikerült válaszolnod, reagálnod, másoknak igen. Másokkal lehet értelmesen is vitázni. Így nem hinném, hogy bennük vagy bennem van a hiba amiatt, hogy veled nem lehet. :roll: =D> Majd ha érdemben is hozzászólsz beszélhetünk.
fanbarca írta: ...
Douglas-szel kapcsolatban. Nem az a bajom, hogy nem ismert, hanem az, amiért nem ismert és a válogatott közelében sem járt. Európai tapasztalat nélkül, egy egyébként sem tehetségesnek számító játékosról van szó. Ha tehetséges lett volna már hívták volna a válogatottba, vagy Európába. Tehát semmi nem szólhat mellette, csak az, hogy olcsón megszerezhető. Ezt értettem az anyagi okok alatt - nem kell drágább játékost venni (megőrizhetik maguknak a pénzt....). Láttunk már ilyen olcsó igazolást közvetlenül brazíliából - Keirrison és Henrique esetében. A különbség az, hogy ők nem játszottak nálunk, csak ígéretek voltak, akik nem váltak be, nem kockáztattuk velük az eredményességünket. Az általad felsorolt játékosok pedig egytől egyig európai csapatból, középcsapatból érkeztek, mint pl. a Monaco, Sevilla. Ez nem elhanyagolható.

Mathieu fizikálisan erős, persze, de annyira azért nem tették próbára, hogy rögtön kezdőt csináljunk itt páran belőle. Piqué-nél már csak a mentalitása miatt is jobb lehet, de én Bartra-t és Vermaelen-t (ha utóbbi hozza a régebbi formáját vagy megközelíti) én egyértelműen jobbnak látom. Mindketten jól fejelnek, nem lassúak és helyezkedni is tudnak. Mathieu sem lassú, jól is fejel, de a helyezkedésben illetve labdakezelési képességekben messze az előbbi kettő a jobb. Nem beszélve arról, hogy Matyi csak 2 éve tudja mi is középhátvédnek lenni, az adott poszton tapasztaltnak sem éppen mondható. Javulni pedig már nem fog, csak gyengébb lesz a kora miatt.
Azt nem tudom, hogy honnan vetted, hogy Rakitic szűrő. Tud ütközni, fizikálisan rendben van, de egy szűrőtől elég messze áll. Mascherano lenne a megoldás, valóban jó lenne őt látni, de úgy tűnik, hogy sem a horvát, sem Busquets nem fog padozni sajnos....

A támadókkal kapcsolatban pedig Neymar tavaly is futkorászós volt nálunk, nem is tudta a legjobbját nyújtani...
Chino írta:....
Szerintem amiről írtam az ezekre vezethető vissza. Kit kellene pótolni leginkább jövő nyáron? Alves-t és Xavi-t. Ebben egyet is érthetünk. Ha nem igazolhatunk, akkor őket csak az utánpótlásból tudnánk pótolni. Márpedig jobbhátvéd és szervező kp. megfelelő jelenleg nincs. Halilovic biztosan nem. Ő inkább Iniesta-klón.
Vermaelen-ben bízom én is a leginkább, hogy képes lesz megközelíteni korábbi formáját és akkor 3-4 évig meglehetünk vele.
A kp-val kapcsolatban fentebb írtam, én vagy Busquets-et, de inkább Rakitic-et kitenném és Mascherano-t raknám a kezdőbe. Vele meglenne az ütköző emberünk is, aki ráadásul eléggé ismeri is már a társakat. De ha ő a padon ül, akkor a probléma még mindig adott.

Nem probléma?
Hogy ne lenne probléma, ha Mascherano hiányában úgy rohanhatnak át a kp-án az ellenfelek ahogy csak akarnak? Hogy ne lenne probléma, hogy egy kis jóindulattal egy szem klasszisunk van középen a 4 játékos közül? Hogy ne lenne probléma, hogy jobb oldalon ugyanazt kell nézzük mint tavaly? Ezek maguktól nem oldódnak meg... Elöl a csatárokat nehezen, de össze lehet rakni, de a többit nem tudom hogy gondolod. Mascherano megoldás lenne, de vele úgy tűnik nem első vonalban számol Lucho. Ha Piqué pedig újfent befürdik és az edző nem lesz vele elégedett, akkor jövőre lett volna esély megszabadulni tőle...

Összességében viszont én nem hinném, hogy mi Atletico-ként tudnánk valaha is játszani. Ott egy kupa már nagy szó, nálunk csak a bajnokság és a BL számít eredménynek. És itt általános szurkolói elvárásról, nem személyesről van szó. Ráadásul a szép játék is elvárás, tehát egy Ateltico-típusú játék nálunk szinte lehetetlen lenne. A keret nem is lenne rá alkalmas.
A tavalyinál abszolút nem látom erősebbnek a keretet, motiváltabbnak valószínűleg motiváltabbak, ami vezethet eredményhez, főként a bajnokságban, amihez viszont sajnos az kellene, hogy az ellenfelek ne legyenek annyira motiváltak, mint mi. Itt első sorban az Atletico az, akiktől tartok. Ők biztos megint vért isznak minden meccs előtt. Minden esetre én akkor is szkeptikus maradok, ha az ősszel jó eredményeket mutatunk fel. Engem csakis a folyamatos jó játék tudna meggyőzni, hogy lehet idén keresnivalónk. :wink:
messideco
Presidente del Barça

2014.08.23. 18:00:25

Pinto szvsz. egy bohóccsapatnál bohóckodni :D
Valdes esete már komplikáltabb, ugye mivel sérült, ezért nem tud csapatot találni magának egyelőre, ha jól tudom emiatt nem jött össze a Monacoba való igazolása sem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.23. 17:58:56

tény h idényre gyengültünk, én személy szerint már elégedett lennék egy bajnoki 4. hellyel, meg ha túlélnénk a bl csoportkört. jövőre meg mivel nem igazolhatunk, talán egy uefa-kupás hely megcsíphető, br nagy versenyvben leszünk a levante/sevilla kettőssel.
Na latod, csak belatod te is.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.23. 17:48:17

Tudni valamit arról, h Valdes és Pinto hol köthet ki?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.23. 15:05:52

Erxy írta:
visca el barca írta:arzuld már el nekem a city mitől lesz olyan marha jó? jah, megvették mangalát, egyértelmű a bl győzelem
tavaly már megmondták azt is hogy olyan vereséget kapunk tőlük mint amilyet kaptunk a Bayerntől... biztosra mondták :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.23. 14:53:48

visca el barca írta:arzuld már el nekem a city mitől lesz olyan marha jó? jah, megvették mangalát, egyértelmű a bl győzelem
tavaly már megmondták azt is hogy olyan vereséget kapunk tőlük mint amilyet kaptunk a Bayerntől... biztosra mondták :D

Luis Enrique: "We have done great signings so far, but we keep on monitoring the transfer market and can still strengthen the squad."
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.23. 14:39:25

MOF írta:A Sao Paolo elnöke tagadja, hogy bármilyen megállapodás lenne Douglast illetően.

Aidar (president Sao Paulo): "I never said Douglas deal is done. Not the transfer, not the loan. Everything is speculation." [espn].
Ebben az a legjobb, hogy nem rég pont ő nyilatkozta, hogy a transzfer már a végső fázisban van... #-o
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.23. 14:34:17

Kovbal88 írta:Nekem annyi a bajom, hogy lehet látni, a Real, a Bayern elsősorban milyen színvonalat képvisel az elmúlt években, talán hozzájuk jön még a Chelsea és talán mostmár a Mancester City is, ők lesznek a meghatározó csapatok idén is. Nem is lenne ezzel baj, csak van olyan keretünk amivel esély lenne felnőni hozzájuk és nem használjuk ki. Ahol leszünk oda fele ennyi pénzből is el lehet jutni...
kb mint tavaly
tipikus amiről tegnap is beszéltem, mindenki durva jó csak mi vagyunk fosok :D

arzuld már el nekem a city mitől lesz olyan marha jó? jah, megvették mangalát, egyértelmű a bl győzelem :lol:
Kép
Válasz küldése