Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
így van!
még semmi rosszat nem tedtem.....
én csak elmondtam a véleményem!
/"de ami késik az nem múlik"......../

még semmi rosszat nem tedtem.....

én csak elmondtam a véleményem!

/"de ami késik az nem múlik"......../

jah 

A regiszráló törlése megtörtént
Eddig összesen 1048 hozzászólás íródott
Összesen 122 regisztrált felhasználónk van
Legújabb regisztrált tagunk [auto_cenzúra]
ehh
Összesen 122 regisztrált felhasználónk van
Legújabb regisztrált tagunk [auto_cenzúra]
ehh
Srácok, megnyugtatlak Benneteket, nálam is:-) Javítjuk a hibát:-)
ja pilfer nálam is ez van
-
- Director del Fútbol
Jó-jó!!! Bocsánat-bocsánat, én nem akarok beleszólni, nincs is jogom hozzá, ti tudjátok! Lehet, hogy én vagyok érzékenyebb a kelleténél, de felemelő úgy társalogni a Barcás barátokkal, hogy nem írogatnak bele kretének, és egy-egy ilyen felidegesít! Maximálisan megbízom a ti erre kialakított rendszeretekben!...
"Més Cuen un Club"
- Pilfer
- Jugador d'estrella
A fórumfigyelőnél ugyebár kaptam egy mailt, hogy új üzenet érkezett...
Ami viszont ott link van, az az uw-re mutat (pl.: http://127.0.0.1/forum/viewtopic.php?t=6&unwatch=topic )
Ami viszont ott link van, az az uw-re mutat (pl.: http://127.0.0.1/forum/viewtopic.php?t=6&unwatch=topic )

Silvanus! FIGO 10 nem viselkedett még úgy, hogy ki kelljen tíltani. Elmondta a véleményét, nem anyázott, nem beszélt úgy hogy távoznia kellett. Ellenben néhányan már tettek olyan kijelentéseket, amik alkalmasak voltak arra, hogy figyelmeztetve legyenek.
-
- Director del Fútbol
Köszi Pilfer!
MÁS! Tibi, Iván - Mi kell még, hogy "Figo 10"-et likvidáljátok? Tényleg csak kérdem, nekem 8, bár félek ez egyre csak rosszabb lesz!... Kéne valami figyelmeztetési rendszer, mondjuk 1 sárga lap, aztán még 1, ami már pirosat ér, és kiállítva....... NA?

MÁS! Tibi, Iván - Mi kell még, hogy "Figo 10"-et likvidáljátok? Tényleg csak kérdem, nekem 8, bár félek ez egyre csak rosszabb lesz!... Kéne valami figyelmeztetési rendszer, mondjuk 1 sárga lap, aztán még 1, ami már pirosat ér, és kiállítva....... NA?

"Més Cuen un Club"
- Pilfer
- Jugador d'estrella
Töltsd fel egy tárhelyre a képet, amit be akarsz tenni az aládba, és tedd be a köv.képpen:Silvanus írta:Még egy kérdés: láttam, hogy eggyeseknek sikerült betenni egy kis fotót az aláíráshoz, nekem nem! Hogy tudnám azt megoldani? Köszi....
Kód: Egész kijelölése
[img]http://pilfer.uw.hu/pilfer_barca2.jpg[/img]
-
- Director del Fútbol
Ezt akartam én is pont most írni! Minden hozzászólás után az első hozzászóláshoz ugrik vissza a kép, nem pedig a saját - utolsó hozzászóláshoz!!!
Ezt kéne javítani, mert zavaró! Köszi...
Ezt kéne javítani, mert zavaró! Köszi...

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Ez a fantasztikus oldal most még jobb lett! Komolyan! A Fórum így most szuperebb, jó hogy nem külön ablakban nyílik meg, hanem egyben van a hír oldallal! Illetve király, hogy végre az utolsó hozzászólások vannak elől! Én problémákba még nem ütköztem, bár nem is nyitottam még új topic-ot?!... Remélem azokat mihamarabb ki tudjátok javítani, csak így tovább srácok, GRATULÁLOK!!!!
Már csak egy kis szín kéne, monjuk: gránátvörös-kék? Hmmmm??? Nem tudom, ez csak úgy eszembe jutott?!... Az jó lenne, nem?
Forcá EuroBarca!!!
Már csak egy kis szín kéne, monjuk: gránátvörös-kék? Hmmmm??? Nem tudom, ez csak úgy eszembe jutott?!... Az jó lenne, nem?

Forcá EuroBarca!!!
"Més Cuen un Club"
Pontosan. Jól látod Deep! 

Természetesen, mint mindent, ezt is módosítani fogjuk.
Sajnos jelen pillanatban nem lehet új topicot nyitni. A fórum állandó fejlesztés alatt van, s így sajnos jelenleg előfordulnak az ilyen hibák. Igyekszünk minél hamarabb kiküszöbölni ezt a gondot.
Az előforduló problémákért elnézést kérünk.További átmeneti hibák: A hosszabb topicnevek miatt egyelőre elcsúszik az oldal kicsit, de legkésőbb péntekig igyekszünk kiküszöbölni ezt a hibát, csakúgy mint a "Ki van itt" terület is kifogástalan lesz.
De mint látható, szerencsére van azért előrelépés is, mivel már nem új ablakban nyílik meg a fórum, a legutolsó hozzászólás van elől a topicokban, s működik a fórum ajánló, a legfrissebb hozzászólások alapján.
A kellemetlenségekért elnézést kérünk, jó fórumozást mindenkinek.
Az előforduló problémákért elnézést kérünk.További átmeneti hibák: A hosszabb topicnevek miatt egyelőre elcsúszik az oldal kicsit, de legkésőbb péntekig igyekszünk kiküszöbölni ezt a hibát, csakúgy mint a "Ki van itt" terület is kifogástalan lesz.
De mint látható, szerencsére van azért előrelépés is, mivel már nem új ablakban nyílik meg a fórum, a legutolsó hozzászólás van elől a topicokban, s működik a fórum ajánló, a legfrissebb hozzászólások alapján.
Sajnos jelen pillanatban nem lehet új topicot nyitni. A fórum állandó fejlesztés alatt van, s így sajnos jelenleg előfordulnak az ilyen hibák. Igyekszünk minél hamarabb kiküszöbölni ezt a gondot.