Messithebest írta: mármint melyiket? azt hogy Cuadrado jobb lenne ott, vagy azt hogy Danilo zsákbamacska? Cuadradot szerintem nem kell ecsetelni, remek játékos és szerintem megtudna birkózni a feladattal hogy hátul játszon, talán a visszaérésekkel lenne gondja eleinte, de pl Alvesnél 60x jobban ad be.
Danilo meg (hozzáteszem számomra) azért zsákbamacska mert nem nézek Porto meccset és még csak fel sem lett annyira kapva, mert azon kívül hogy itt a topicban párszor olvastam róla mint feldobott név, nem nagyon találkoztam vele sehol.
Igazából Cuadrado is lehetett volna zsákbamacska a legtöbbek szemében, ha nincs a VB, illetve mi nem hajtunk úgy rá. Nem hiszem, hogy sokan sztárjátékosnak tartanák, mert Fio meccseket nem néztek túl sokan ezt fixre veszem.
Én elég sok Porto meccset néztem, elsősorban Mangala miatt, és nekem akkor tűnt fel Danilo. Még nem kiforrott játékos, de szerintem top 3-as jh lehet belőle, ha még egy kicsit fejlődik.
A fiatalabb Alves jut róla eszembe, csak fizikálisan sokkal jobb, ami nem megy pl. a sebessége kárára.
Azért tartják szerintem sokan zsákbamacskának, mert szóba sem került a neve, így nem is nagyon nézett utána senki, nem volt középpontban.
De a jh kérdésben engem például most az idegesít, hogy ha Arbeola elmegy (ami valószínű) rámennek De Sciglio-ra és minden bizonnyal meg is szerzik, pedig mindjárt vége az átigazolási időszaknak. Ráadásul nekik nem is létszükség Carvajal mögé, nekünk annál inkább, mégis egy Douglast hajtottunk napokon át (nem is kerülne sokkal többe a brazilnál). Nem mondom, hogy az olasz akkora spíler, de taknyos létére elég sok mindent letett már az asztalra és nem is 30-40 millióba kerülne, ráadásul a Milan erősen érdeklődött Song iránt.
Ezt csak azért mondom, hogy nekünk létszükség lenne egy jó jobbhátvéd Alves elé/mellé, akár hosszútávra is és mégsem mi repülünk rá, hanem egy másik csapat, akik csak cserének vinnék.