2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mit ne mondjak elég gyík egy beszólás.totobike írta:Kedves Fórumozok!
Tudom hogy ez itt az álmok színháza de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" leírni hogy a fifába meg a football managerbe hogy álltok fel meg hogy kiket igazoltok meg ilyenek ne csináljuk már esküszöm már az álmoknak is van határa nem tudom én így gondolom és egyetértek Taibivel hol van itt már a színvonal?
Ennyi
Az Arsenal egyáltalán nem a legfontosabb tényező ebben a kérdésben, a Bosman-szabály óta a játékosok kb. oda mennek ahova akarnak. Az Arsenal előtt két út áll, vagy elengedik most Henryt, és akkor keresnek az ügyleten 15 millió eurót, vagy megtartják egy évre, és akkor ingyen elmehet bárhova a francia. Ezzel az egy évvel veszítenének egy valag pénzt, plusz még a fizetését is folyósítani kell addig.Annyiért nem fogják elengedni!
Mondjuk a forrás már sok mindent elárulA Spanyol Bajnokság listavezetője, az FC Barcelona ezúttal egy kapusra vetett szemet. Nem is csodálkozhatunk túlságosan a katalánok döntésén, hisz a jelenlegi kezdő portás, Víctor Valdes az utóbbi időben hibát hibára halmoz. A "gránátvörös-kékek" az Atletico Madrid argentin hálóőrét, Leo Francot szeretnék magukhoz csábítani. Leo Franconak 2009-ig szóló szerződése van a második számú madridi csapattal, s 6 millió fontos kivásárlási ára van, ráadásul a Milan is megnehezítheti a Barcelona dolgát, hisz az olaszok is szeretnék leigazolni a kapust.
madridosok oldalán találtam.
forrás: tribalfootball.com
de jó is lenneCharlie írta:Ha ez igaz...(miért ne lenne?)
C.
De nekunk is van boven zseton, hisz tavaly 1 fillért nem koltottunk, és ilyen eredmények mellet jon a bevétel, még a mezponzonzor is osszejohetne.Boixos írta:bőven van kerete a milannak chivura is és pereára is, plusz még akármennyi csatárra. ráadásul berlusconi nemrég kötött egy szerződést az ASR tévéközvetítéseivel kapcsolatban a klubbal, és a tárgyalásokon erősen foglalkoztak a chivuval, szal nem lesz egyszerű elhozni a gyereket a Romától. viszont, ha már elmenne, akkor mindenképpen hozzánk jöjjön, bár sztem ez a 8 milkós összeg kevés lesz a vásárláshoz, akármilyen szabályok vannak.