2014.08.31. 23:06:16
Körülbelül erre számítottam , nehéz meccs volt , egy villanás és meg van a 3 pont. Ezen a mérkőzésen a 3 pont a fő , a hazai mérkőzéseken meg lehet szépen játszani , itt a kutyát nem érdekel , mennyire látványos a csapat , 3 pont megvan és ez a lényeg. Real most hullajtott 3 pontot.
Először is a kezdővel kapcsolatban , várható volt hogy Pedro a kezdőbe kerül , de könyörgöm miért ? Ez az ember komolyan egy szánalom , rossz nézni a gyötrődéseit ,(bocsánat a Pedro kedvelőktől , de ennyire még nem utáltam Barca játékost , mint őt) látszik , hogy eddig csak ki volt szolgálva , és az 5 ösről rugdosta a góljait , ha nincs kiszolgálva , egy értelmes passzt nem tud leadni. Komolyan vicc.
Alvest nem tudom miért kell firkálni , nagyon akart , minden támadásunkban benne volt. Beadásokért sem tudom , hogy miért van fikázva . Messi , Munir , Pedro (munir nem éppen , de Pedro és Messi van vagy 165 centi) Mellettük vagy 8 sárga játékos . Tehát akkor Alves kinek is adja be a labdát ? Meg igazából látszik is , hogy csak az ő oldala volt erőltetve az első félidőben.
Ha meg oldalra passzolja , akkor meg ő lesz ' oldalpassz Alves.
Montoyanak ha kb. lett volna 3 beadása.
Csapatvédekezés nagyon egyben van , azért látszik , hogy mennyit javultunk tavaly óta. Busit azért ráncba szedhetné LE , mert vicc , hogy sétálgat , pont , hogy neki nem kéne.
Szerintem a többiek rendben voltak , Mathieut nem ítélem el és Piquét sem egyenlőre.
Jó lesz ez!