Rixmond írta:LE által tervezett, kinevezett útra nem a Busquets féle labdaszerző-birodalmi lépegető az alapja, hanem a Rakitic és Mascherano féle pitpullok. Rakitic tegnap is eszméletlen melót tett le és hiába nem látványos az ő melója, ha bejátsza az egész középpályát. Mascherano-t illene már DM poszton is kipróbálni ,mert Sergio tegnap súlytalan és rettentően lassú volt.
Alvestől agybajt kaptam. A második félidőben a Villareal kb feladta a védekezést az ő oldalán olyan remekül ment neki.
Pedro harcos ,de olyan nagy nulla ,hogy az iszonyat gáz.
Munir szegényem eltűnt, de ne egy 18 éves kölyöktől várjuk el , hogy megmentsen minket. Neki kellenek a percek és a tapasztalat, az biztos, hogy több van benne,mint Pedritoban.
Rafinha jó volt ,de kell neki szokni a csapatot. Én azt mondom , hogy tegnap LE egy nagy hibát követett el csak. Sergio helyére nem Mascheranot rakta be. Szerintem egy mozgékonyabb kp-vel nagyon gyorsan megfogtuk volna az amúgy jól játszó Villarealt.
Rakitic nagyon jó igazolás volt, rengeteg labdát szerez sokszor necces helyzetekben mikor az ellenfél lefordulna, rengeteget dolgozik. Ugyanakkor mint korábban írtam sem ő sem Rafinha nem egy Xavi vagy Iniesta. Más típusú játékosok és részben más most a játékunk is.
Ugye nagyon sokan azt várnák, hogy hasonlóan szellemes, szórakoztató és főként eredményes legyen a játék mint Pep alatt mikor nagyon ment a csapatnak. Ez teljesen kiolvasható volt itt sok kommentből a Villareal meccs után, nem ez lett ugyan leírva szó szerint, de ez volt az értelme. Miért úgy ad be Alves ahogy, miért nincs több ötlet elől meg a középpályán, miért hibázik néha Mathieu nagyot, miért súlytalan Pedro stb.
Hát valószínűleg azért mert Mathieu nem Puyol, Rakitic és Rafinha nem a fénykorában lévő Xavi vagy Iniesta, elől meg sem a 18 éves Munir sem Pedro nem egy Thierry Henry mondjuk + van egy új, szerintem tehetséges edzőnk, akinek fel kell építeni egy tök új csapatot. Jobb ha ezzel megbarátkozunk.
Mindezeket figyelembe véve + azt hogy a Reallal mi történt hasonló ellenféllel szemben San Sebastianban ( tudom nem szabadna ide keverni, de akkor is ), szerintem rendben van ez a Villareal elleni 1-0. Meglátjuk majd az Atletico meg a Real mennyire fog vitézkedni a Madrigalban.
Az biztos hogy sokat kell dolgozni ezzel a csapattal még és ne felejtsük el, Neymar éppen csak visszajött sérülésből, Suárez meg még sehol egyelőre. Egy formán kívüli, leszálló ágban lévő Pedróval + egy 18 éves, még ha nagyon tehetséges is, gyerekkel kellett felállni elől egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben.