Magyar Válogatott
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Ez a Magyar Válogatott már nem vicces, SZÁNALMAS.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.
Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.
Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.
Csak annyit írok, hogy minket a második kalapból húztak, az Észak-Íreket pedig az ötödikből.
Nekem 30 alatt nem. Azt nem tudom mi a francért nevezünk egyáltalán! Égni? Bucira fognak minket verni jó ha a negyedik hely meglesz. A második gólnál a röhögőgörcs elkapott! Annyira jellemző magyar gól volt, hogy hihetetlen!danianevem írta:
Egyébként jó lenne, ha már láthatnék egy magyar labdarúgó válogatottat... A 21 évem alatt még nem sikerült

Ide látom Pinyő nyilatkozatát: ÖÖÖÖÖÖ...Nagyon jól indult! ÖÖÖÖÖ Megvoltak a helyzeteink! ÖÖÖÖÖÖ Nem figyeltünk a végén! ÖÖÖÖÖÖÖ Rendet kell tenni a fejekben! ÖÖÖÖÖ Többb összetartás kell! ÖÖÖÖÖÖÖ Legközelebb kell majd javítunk! ÖÖÖÖÖ több időt és türelmet kérünk a szurkolóktól! ÖÖÖÖÖÖÖ A mai nap pozitívumait is nézni kell!ÖÖÖÖÖÖ

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
pintér szerint legalább megszereztük a vezetést
nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb, egy pintér szintű "edző" a padon vagy liptákok és rudolfok a kezdőben.
végül úgyis jön majd a többi kifogás és megmondóember aztán megcélozzuk a 2018-as vb-t majd ugyanez és ugyanez. áhh, nem is érdemes rájuk itt a karaktereket fecsérelni

nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb, egy pintér szintű "edző" a padon vagy liptákok és rudolfok a kezdőben.
végül úgyis jön majd a többi kifogás és megmondóember aztán megcélozzuk a 2018-as vb-t majd ugyanez és ugyanez. áhh, nem is érdemes rájuk itt a karaktereket fecsérelni

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- shutterisland
- Director del Fútbol

reszkess románia.

a románok meg most röhögnek rajtunk.
nem baj, a válogatottunk ps-ön átélheti az EB izgalmait
nem baj, a válogatottunk ps-ön átélheti az EB izgalmait
- visca el barca
- Presidente del Barça
öööööö....öööö....ööööööööööööööö...ööööööööö...ööööö

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Lipták (is) jellemzi a magyar focit. Annyira vagyunk fejben ott a meccsen (tornán), mint hősünk,aki 3 csere után újabb cserét kér.
Annyira vagyunk fizikálisan toppon, hogy Rudolf az 50. percben seggén veszi a levegőt. Azt hittem megfullad és berohannak hozzá újraéleszteni. És nem utolsó sorban annyira vagyunk ott szívben, hogy egy Lipták egy görcs után nem képes vissza jönni a pályára. A görcsöt a gyúrók mozdulatából vettem ki. Húzódást nem szokás, így kezelni.... Linkelt a csávó. Egyszerűen meg volt már halva fizikálisan egy észak-ír válogatott ellen.

Ha nem a saját országunkról lenne szó,akkor Málta szintjén emlegetnénk a válogatottat. Válogatni sem kell,mindenképp szharba nyúlsz,bárkit is hívsz be.
Mindegy milyen a sorsolás,a negyedik hely a realitás. Feröer meglesz oda-vissza. Finnek ellen 4 pont. A többi ajándék.
Mindegy milyen a sorsolás,a negyedik hely a realitás. Feröer meglesz oda-vissza. Finnek ellen 4 pont. A többi ajándék.
Én is.Lionel85 írta:Én azért nézem a magyar válogatottat, mert magyar vagyok és nem azért, mert tetszik a foci. Mert az egy hányadék. Akár válogatott, akár klubszinten.
De közben meg nem értem, hogy miért kínzom magamat.
Amit észreveszek a csapaton állandóan az az, hogy mennek előre mindig, amennyire tudtak, aztán kapnak egy gólt, és feladják, hogy "ááá, itt nincs esélyünk".
- danianevem
- Entrenador del Barça
Inkább a 2180-asranagyiibarca írta:nyugi, majd a 2018-as vb-re kijutunk.![]()

Egyébként jó lenne, ha már láthatnék egy magyar labdarúgó válogatottat... A 21 évem alatt még nem sikerült

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
nyugi, majd a 2018-as vb-re kijutunk.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
csak gratulálni tudok a csapatnak.
Ha ezt az ír csapatot nem tudják megverni, akkor ne is álmodjunk arról, hogy kijutnak.
közben már 1-2
azt hiszem abszolúte elúsztak az esélyeink. ezt az ír válogatottat alap lett volna, hogy megverjük.
ehelyett égünk.
Talán a Feörert megelőzzük majd.
Ha ezt az ír csapatot nem tudják megverni, akkor ne is álmodjunk arról, hogy kijutnak.
közben már 1-2
azt hiszem abszolúte elúsztak az esélyeink. ezt az ír válogatottat alap lett volna, hogy megverjük.
ehelyett égünk.
Talán a Feörert megelőzzük majd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2014.09.07. 19:47:41-kor.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Menczer version: A futószalagon érkező ziccerekből végre berámoltunk egyet.
Reality: összejött egy mákgól, de legyen elég, aztán a többin is így és jussunk ki.
Reality: összejött egy mákgól, de legyen elég, aztán a többin is így és jussunk ki.
na végre
Erőben elkészültünk a félidőre. Nincs nagy reményem, de azért ez kicsit elgondolkodtató.
Gyurcsó az, akiben a legtöbb fantázia van, de ő is eltűnt egy idő után, Rudolf meg, mintha az öltözőbe küldték volna a félidő végére. Gólt kellene találnunk, mert a végére már nem lesz erőnk begyötörni egyet. Az írek egyszerű, buta játékot játszanak, de egyelőre bőven elég ez is ellenünk.
Tőzsérnek meg csak gratulálni tudok a "Guzmics cselhez" a félidő végén. Szerencsénk volt, hogy két tudatlan játékos volt a labdával az írek részéről. Gula meg megtette, amit tudott.
Gyurcsó az, akiben a legtöbb fantázia van, de ő is eltűnt egy idő után, Rudolf meg, mintha az öltözőbe küldték volna a félidő végére. Gólt kellene találnunk, mert a végére már nem lesz erőnk begyötörni egyet. Az írek egyszerű, buta játékot játszanak, de egyelőre bőven elég ez is ellenünk.
Tőzsérnek meg csak gratulálni tudok a "Guzmics cselhez" a félidő végén. Szerencsénk volt, hogy két tudatlan játékos volt a labdával az írek részéről. Gula meg megtette, amit tudott.
A kommentátor szerint a szabadrúgáshoz készülődő Dzsudzsák kapta a tapsot a 44. percben, szerintetek ?
A Trollfoci találta ki hogy a 44. percben tapsoljon mindenki Bajnernak
Szerintem neki szólt inkább.

A Trollfoci találta ki hogy a 44. percben tapsoljon mindenki Bajnernak

egy-egy nagy helyzet gyorsan mindkét kapu előtt.
Az biztos, hogy ha reális esélyeket akarnak a kijutásra, az íreket oda-vissza verni kell.
Az biztos, hogy ha reális esélyeket akarnak a kijutásra, az íreket oda-vissza verni kell.
Nagyon kiváncsi leszek a meccsre . Nem vagyok túl optimista de azért HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!!
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Én is éppen azt néztem az előbb az összeállítást látva, hogy miért Gula véd.
Neki a gyengéje a beívelt labdák, gondolom az ellenfél meg a brit stílust fogja erőltetni, nem a tiki-takát.
Bogdán lehet, hogy lesérült időközben?
Viszont legalább két csatárral állunk fel, ellentétben az "Egérbábi" időszakhoz képest.
Neki a gyengéje a beívelt labdák, gondolom az ellenfél meg a brit stílust fogja erőltetni, nem a tiki-takát.
Bogdán lehet, hogy lesérült időközben?
Viszont legalább két csatárral állunk fel, ellentétben az "Egérbábi" időszakhoz képest.
Az északírek elleni kezdőnk: Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó, Varga,Tőzsér, Balogh B., Dzsudzsák – Nikolics, Rudolf.
Számomra meglepő, hogy Gulácsi kezd.
Számomra meglepő, hogy Gulácsi kezd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MOF 2014.09.07. 17:09:45-kor.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mindenki összeteheti a kezét, ha sikerül csak egy góllal is nyerni.
azért esélyesebb a válogatottunk, mert itthon vagyunk, semleges pályán sokkal sanszosabb lenne az x, amikor pedig idegenben leszünk, inkább 1X szerintem.
azért esélyesebb a válogatottunk, mert itthon vagyunk, semleges pályán sokkal sanszosabb lenne az x, amikor pedig idegenben leszünk, inkább 1X szerintem.
-
- Llegenda del Barça
folyamatosan képesek vagyunk egyre szarabbak lenni, annál is mélyebben vagyunk, mint mondjuk 2-4 éve. mind1, nem részletezem, mert felesleges, mindenesetre nem várok semmit, pedig még Egervári alatt is tudtam lelkesedni, de ez az nb1 all star már tényleg több a soknál. 4. hely a realitás.
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen szisztémában megyünk fel a pályára, 2 vagy 1 csatárral. Ameddig olyan játékosok futkároznak nálunk, akik az NBI színvonalán vannak, addig jó eredményeink nem lesznek. Egyetlen járható út lenne: külföldi már bizonyított szövetségi kapitány, akit nem kötnek eredménykényszerhez és szabad kezet kapna az utánpótlásképzés átszervezéséhez. Arra nincs lehetőségünk, hogy minden tehetséges fiatalt külföldi utánpótlásbázisokra küldjünk, így maradna a hazai reform.
Ami fájó, hogy a vezetőségnek esze ágában sincs építkezni, a jelszó az, hogy azonnali eredmény kell, pedig az elérni kívánt eredmény messze van a realitástól.
Akár nyerünk ma, akár nem, a következő meccset Romániában bebukjuk és Pintér kb. állhat is fel a padról. Még jól is járnánk vele, ha az a bohóc eltűnne...
Ami fájó, hogy a vezetőségnek esze ágában sincs építkezni, a jelszó az, hogy azonnali eredmény kell, pedig az elérni kívánt eredmény messze van a realitástól.
Akár nyerünk ma, akár nem, a következő meccset Romániában bebukjuk és Pintér kb. állhat is fel a padról. Még jól is járnánk vele, ha az a bohóc eltűnne...