Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a következőket várom el:Futni, ütközni, a pályán csúszni-mászni, meghalni jó értelemben a címeres mezben.Normandia írta:Ez a baj velünk, hogy soha nem a helyén kezeljük a dolgokat. Mégis ki mit várt?
És szerinted ha pót selejtezőig eljutnánk, onnan kizúgnánk vagy nyóceggyel, szerinted mit mondanának a szakértők? "Az előrelépés megtörtént, hiszen eljutottunk a pótig. 4 év múlva már sikerülhet a továbbjutás is, de ahhoz nagyon sok munka kell"shutterisland írta:lebutítva.
1. a hőn áhított harmadik hely megszerzésétől 90 perc alatt már egy óriási lépéssel távolodott a csapat.
2. ha mégis meglenne, a többi csoportot elnézve szinte csak olyan ellenfél jöhetne a pótselejtezőn, akik ellen underdog a csapat.
(törökország, izrael, szlovákia, lengyelország, szlovénia, ausztria, montenegró, norvégia, bulgária, szerbia, stb.)
micsoda kilátások.![]()
danianevem írta: Szóval, bár én nem kedvelem a vízilabdát, eszem ágában sincs lekicsinyíteni az eredményeiket, mert láttam, hogy ők nem a szájkaratéban jeleskednek, hanem a játékban. Aztán ha ki-kikapnak egy rangadón, nincs világvége, mert legközelebb majd nyernek...
Teljesen igaz, hogy nem sokan vannak harcban a kupákért válogatott szinten, de a pólósok mentalitásban, alázatban és erőnlétben is köröket vernek a focistákra (a játék már csak plusz). Éppen a szülővárosom (Eger) miatt merem mondani: láttam őket edzeni, ismerek is párat közülük, és bár néha bulizgatnak, az életvitelükön is meglátszik, hogy ízig-vérig sportemberek.zola8787 írta:Jajj hagyjuk már ezt a vízilabdát. Abban a sportágban van vagy 8 jó csapat és ennyi... Gondolom ezzel kinyitottam a bicskát, de akkor is így van.danianevem írta:...
komolyan aggódtam a gyerekért.hau30 írta:... Annyira vagyunk fizikálisan toppon, hogy Rudolf az 50. percben seggén veszi a levegőt. Azt hittem megfullad és berohannak hozzá újraéleszteni...
Jó fociban van Húsz de 21.nek sem tudunk odaférni!zola8787 írta:Jajj hagyjuk már ezt a vízilabdát. Abban a sportágban van vagy 8 jó csapat és ennyi... Gondolom ezzel kinyitottam a bicskát, de akkor is így van.danianevem írta:Nem tudom miért kell bántani a vízilabdásokat, bár ott tartanánk a fociban ahol ők...
Egy baj van csak a vízilabdával: nem szeretem
Jajj hagyjuk már ezt a vízilabdát. Abban a sportágban van vagy 8 jó csapat és ennyi... Gondolom ezzel kinyitottam a bicskát, de akkor is így van.danianevem írta:Nem tudom miért kell bántani a vízilabdásokat, bár ott tartanánk a fociban ahol ők...
Egy baj van csak a vízilabdával: nem szeretem
Nem,nem szégyen tőlük kikapni,mert ők is minőségi vízilabdát játszanak, a szégyen a mikéntje. Meg az az utáni nyilatkozatok,hogy ők ennyivel jobbak. Ez mind hazugság,egyszer megeshet,de ha 2szer az már sorozat!Feast4 írta:Mondjuk a vizilabdával vitatkoznék, mert a szerbektől egy döntőben kikapni soha nem szégyen. Legalább annyira eredményesek ha nem eredményesebbek vagyunk mint ők, de teljesen egyet értek a többivel.hajnesz írta:Ez a Magyar Válogatott már nem vicces, SZÁNALMAS.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.
Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.
Nekünk fejbe van gond, mindenki azt hiszi, hogy ő a király csak soha nem csinál semmi mérvadót, dőntő helyzetben mindig bevideózunk, a játékosainkat már azt sem tudják a külföldi klubbok, hogy zavarják haza. Olyan károk vannak már a focinkban amit a mi életünkben nem hiszem hogy helyre lehet hozni és nem is látom, hogy valaki szándékozna megpróbálni egyáltalán.
én kaptam ingyenjegyet a magyar-finnre még pinyő első meccsére, de szerencsére nem mentem el.davi10 írta:Én igazából csak azt a 20.000 embert nem értem aki kiment a mérkőzésre...
Életembe 2x voltam válogatott meccsen, mindkétszer ingyenjeggyel, de még úgy is rossz volt
Mondjuk a vizilabdával vitatkoznék, mert a szerbektől egy döntőben kikapni soha nem szégyen. Legalább annyira eredményesek ha nem eredményesebbek vagyunk mint ők, de teljesen egyet értek a többivel.hajnesz írta:Ez a Magyar Válogatott már nem vicces, SZÁNALMAS.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.
Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.
Az hogy mi a második kalapba kerültünk az is a világ vicce!zola8787 írta:Csak annyit írok, hogy minket a második kalapból húztak, az Észak-Íreket pedig az ötödikből.