Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szalait? Miért is? Ja, mert a Bundesligában játszikMQuC írta: Továbbá a sértődéseket félre kell tenni, de már ezt régebben meg kellett volna tenni, s Otigba-t, Szalait és Husztit berakni. Évek óta együtt játszatni őket, mert nincs egy magja a csapatnak .

hát tényleg máshogy látjuk, na nem baj. az én szememben semmiképp sem áldozati bárány, akit sajnálni kellene, csupán igazat adok neki, amiért ezeket elmondta. nekem abból a nyilatkozatból egyébként nem az jött le, hogy magát sztárnak kezelné. arról meg, hogy ki a sértődött gyerek, el lehet vitázni, mindenesetre én meg azt nem értem, hogy Pintér mit kért ki anno magának Szalai nyilatkozata után. elmondta Szalai, hogy nincs olyan edzőnk, aki nemzetközi színtéren bármit fel tud mutatni. ez így hol vérzik? Pinyő pl. mit tud felmutatni? semmit, de ő kikéri magának...mind1, összességében engem az zavar, hogy Szalai van beállítva a sértődött gyereknek, miközben szerintem a magyar szakma az, akire itt rosszat mondani nem lehet.Bob_Marley írta:Nem fogunk ezen "összeveszni", máshogy látom a dolgokat. Múltkor kifejetettem mi a véleményem a Szalai esetről, ez nem változott. Mindkét fél hibás, Szalai meg ráadásul egy sértődött gyereket "játszik". (emlékszem anno is milyen hisztit levágott, mikor meg merték tőle kérdezni milyen formában érzi magát, miután régóta nem lőtt gólt)
Kovács Kálmán eléggé egy eltűnt személyiség, szóval nem lehet azt mondani, hogy pont hogy őt érinti Szalai "kritikája". Egyáltalán nincs benne a magyar mocsárban, nem érzem azt hogy gőgből beszélne.
Bob_Marley írta:Először is leszögezem, hogy nem jó az egész, mindenki tudja nem is ez a lényeg. Viszont Szalait el ne kezdjük már "mosdatni", meg sajnálni mert az is nonszensz. Gyakorlatilag ő nyilatkozta le, hogy elege van az egészből, stb stb. Teljesen érthető, hogy nem válogatják be (hozzáteszem mit mond le???). Én ha a munkahelyemen felszólalok páros lábbal kirúgnak. Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, csak tudni kell elmondani meg tudni kell mikor. Teszem azt beválogatják neki se lenne jó, meg a többieknek sem, egyszer már leszólta az egészet olyan célpont lenne a médiában, hogy elképzelni se tudja. Minden megmozdulását árgus szemek figyelnék, közben meg a többiek is jókat gondolhatnának a dologról, hogy bármit teszel kerettag vagy, ráadásul morálnak jót tesz hogy a "nagy sztárunk", semmibe veszi a csapatársait.
Hangsúlyozom a helyzet nem jó, mindkét félnek engednie kellene. De ne állítsuk be Szalait mint valami áldozati bárányt. Itt mindenki hibás, s ő generált egy problémát ezzel a lemondom a semmit dologgal.
Bob_Marley írta:Először is leszögezem, hogy nem jó az egész, mindenki tudja nem is ez a lényeg. Viszont Szalait el ne kezdjük már "mosdatni", meg sajnálni mert az is nonszensz. Gyakorlatilag ő nyilatkozta le, hogy elege van az egészből, stb stb. Teljesen érthető, hogy nem válogatják be (hozzáteszem mit mond le???). Én ha a munkahelyemen felszólalok páros lábbal kirúgnak. Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, csak tudni kell elmondani meg tudni kell mikor. Teszem azt beválogatják neki se lenne jó, meg a többieknek sem, egyszer már leszólta az egészet olyan célpont lenne a médiában, hogy elképzelni se tudja. Minden megmozdulását árgus szemek figyelnék, közben meg a többiek is jókat gondolhatnának a dologról, hogy bármit teszel kerettag vagy, ráadásul morálnak jót tesz hogy a "nagy sztárunk", semmibe veszi a csapatársait.
Hangsúlyozom a helyzet nem jó, mindkét félnek engednie kellene. De ne állítsuk be Szalait mint valami áldozati bárányt. Itt mindenki hibás, s ő generált egy problémát ezzel a lemondom a semmit dologgal.

Bob, hagyjuk már Kovács KálmántBob_Marley írta:"Egyetértek Pintérrel, én sem hívtam volna meg Szalai Ádámot. Ki kell mondani, emberi oldalról tekintve nincs ott a helye a keretben. Aki el sem megy a Hollandok ellen mérkőzésre, majd két napra rá bombasztikusnak szánt általánosságokat nyilatkozik, amiket már minden szurkolótól hallhattunk, erre újabb két napra rá úgy játszik Andorra ellen ahogy - ilyen hozzáállásra nincs szükség.
Ha ilyen jó játékosnak tartja magát, nézze meg az Andorra elleni meccsét. Jó döntést hozott Pintér Attila."
Kovács Kálmán
Ez tökéletesen leírja az én véleményemet is. Szalai lett a "magyar Nasri". Nem kellenek bomlasztó egyének a csapatba, teljesen mindegy ha az Atyaúr Isten akkor sem.

Irigylem az optimizmusod.Bob_Marley írta:...
dehogy, csak megtapsoltatta az edzőjeVakmacska írta:az angol másodosztályban játszik egy magyar srác. Az első félidőben lecserélte az edző. Azt mondta azért, mert elfáradt. És hogy meg kell tanulnia, hogy itt hajtani kell.

Géza és a többiek jól érzik magukat a közegben, ez a lényeg!MQuC írta:A magyar azért valóban mindent elsöprő leleményességgel rendelkezik. Itt bármit meg tudnak magyarázni![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... en-2362489" target="_blank