Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Logitech F310MQuC írta:Én szeretnék egy Joyt venni Pc-hez a FIFahoz. Tudtok ajánlani valamit?
Pontosan. Én is billentyűzettel toltam mindig is és tavaly a 14 is ugyanezt csinálta, pontosabban csak a demo. Szerintem, ha kijön a teljes játék, ott már lehet állítani a kiosztást, a 14ben is így volt. A játék szép, de 1et nem tudtam passzolni, se semmit csinálni kb, a hulladék billentyű kiosztás miatt. Majd ha kijön a teljes játék játszunk velePetr írta:Én világéletemben billentyűzettel játszottam, de itt olyan beállítások vannak, hogy játszhatatlan. Hiába állítok be másikat, nem hajlandó menteni. Nevetséges.
Igen!bence-barca írta:Xbox 360ra is kijött már a demó?
Lehet Orbán lesz egyedül és csak a PFLA lesz az egyetlen csapat a játékban XDZBarca írta:Idén a Török borítón Messi mellett Arda Turan lesz látható.
KÉP
A pletykák szerint idén senki sem lesz látható Leo mellett a magyar borítón.
No Bajner, no FIFA...![]()
nem fogják már.norc9 írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy PS2-höz már nem fogják gyártani a FIFA 15-öt? (neten nem találtam infót az árával kapcsolatban ugyanis)
Nem tudom, hogy a "te idődben" hogyan fejlődnek, de itt van pár név: Bakkali, Depay, Batshuayi, Griezmann (fogjuk rá, hogy a kikötésnek megfelel), El Shaarawy (fogjuk rá, hogy a kikötésnek megfelel), Iturbe, Mitrovic, Muniain.Telliho írta:Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok olyan támadókat ajánlani akik fiatalok+tehetségesek, mégis elhozhatóak lennének jó áron?
2015/2016-os idényben vanInitom írta:attól függ melyik évben vagy..
Telliho írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok olyan támadókat ajánlani akik fiatalok+tehetségesek, mégis elhozhatóak lennének jó áron? Az összérték nem annyira fontos, csak az, hogy fejlődőképes legyen. 2015-16-ban járok 4-3-3-ban játszik a csapat, és a védelem megvan, a kp is alakul, de a támadók között nincs olyan igazi nagy tehetség 70-75 között vannak és az életkoruk mindegyiknek 21-24 között, és ennél szeretnék jobbat találni.
Előre is köszi