danianevem írta:Távol álljon tőlem, hogy előrébb rangsoroljam Robertót Rafinhánál, de az eddigi meccseken nem tudta annyiszor és úgy belevonni magát a játékba, ahogyan az ő posztján várhatnánk. Szóval a döntést én jelzésértékűnek vettem, de Erxy kommentje alapján inkább csak pihentetésről lehet szó.
Eddig amúgy egyszer játszott a posztján
- a középpályán - felkészülési meccsekkel együtt, de még akkor is azon az oldalon, amelyiken kevésbé tud. Ennek ellenére volt 2-3 nagy zsugája előző meccsen, bár gondolom szinte csak én jegyeztem meg őket, mert árgus szemekkel figyelem minden mozdulatát..
Neki amúgy egyértelműen a jobboldalon kell játszania ahhoz, hogy a legjobbját nyújtsa, hiszen az egyik fő erénye az, hogy a befelé cselez és passzol - mint Ini a baloson -, így a múltkor a baloldalon nem csoda, hogyha idegenül mozgott. Viszont szerencsétlenségére jobboldalt Alves játszik, aki mögé olyan ember kell, aki helyette is védekezik, így nem tudom mennyiszer fog ott szerephez jutni - bár az ő védőmunkája is elég jó, szóval szerintem nem lenne gáz.. Nagyon kíváncsi leszek, mindenesetre én bízok a srácban!
danianevem írta:Nálam nem, végül is csak az alapozásról és a felkészülési meccsekről maradt le. A brazil első osztály meg köszönőviszonyban sincs a spanyollal, azaz az ottani felkészülés elvileg nem igazán lehet mérvadó. Ha meg tényleg a rangsor legvégén van, akkor sok értelme nem volt a leigazolásának...
Szerintem Douglas idén annyi percet fog nálunk játszani, mint Faubert anno a Realban.. Tuti biztos vagyok benne, hogy csak azért jött, hátha jövőre nem igazolhatunk, és hogy meglegyünk akkor is létszámban. Simán be lehetne vetni már, ha annyira bízna benne LE.. Persze aztán lehet tévedek, de nekem ez a megérzésem.
Bartra mellőzésének meg nagyon nem örülök, tartok tőle, hogy elherdáljuk a srácot. Nyomatni kéne ezerrel, hogy kiderüljön mire képes, de mindenki más játszik szinte, csak ő nem. Anno ha Busit nem rakja Pep folyton a csapatba sose derült volna ki, hogy mekkora spíler a srác.. Nem tudom mi lesz így vele, de remélem LE idővel elkezdi őt is játszatni, mert jelenleg nem jót érzek..
Montoyára szintén nagyon kíváncsi vagyok, ha ma Adriano kezd, akkor hasonló jövőképet látok nála is mint Bartránál - legalábbis a jelenlegiek alapján. Remélem játszani fog, tavaly a Bilbao ellen a csapat egyik - ha nem - legjobbja volt - még ha ki is kaptunk.
Neymar meg remélem kezd, szeretném már 90 percig nézni a játékát LE csapatában..