2014.09.13. 15:26:37
bartra helyzetét én egyáltalán nem értem. mármint montoyánál megoszlanak a vélemények, őt azért nem mindenki tartja annyira sokra, és inkább csak alves miatt akarják a kezdőbe, de bartra szinte mindenki szerint jól játszik, ha szerepet kap, és van benne tehetség. de valamiért már a harmadik edzőnél se kerül oda. pedig enrique azért bátran berak tizenéveseket a csapatba, meg xavi helyett rafinhát kezdet egy nehéz meccsen. nem tudom mit gondoljak, kezdek elbizonytalanodni. mármint ha még vermaelen is felépül, hogy fog bekerülni a 18as meccskeretbe?
neymarral meg mindig ezt csinálják. mi vigyázunk rá, amikor felépül a sérülésből nem rakjuk be egyből, erre utazik millió kilométereket a válogatottal majd mindkét meccset az elejétől végigtolja miközben mindenki más lejön a végén, aztán egy nappal még később is érkezik vissza. ha meg láttátok a kolumbia elleni meccset, vagy az összefoglalót, akkor láthattátok mennyire faragták. szerintem nem is nagyon volt olyan, hogy kezdeni tudott a brazil meccsek után..
douglas kihagyását megértem, mégis ki helyére került volna be? montoya? az mivel lett volna jobb? adriano? aki mindkét szélsőhátvéd posztot is betudja játszani, ha baj van? áá, nem.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago