2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amennyiben egy kicsit árnyaltabban nézem Alibi Robi teljesítményét, akkor azt tudom mondani, hogy ez a gyerek akkor járna el korrektül, ha a 20-as mezét lecserélné egy 0-ásra, mert ebben az esetben a mezszáma összhangban lenne a pályán nyújtott teljesítményével.sneco7 írta:Szóval csak annyit szeretnék mondani,hogy kicsit árnyaltabban kell nézni az ő teljesítményét...szerintem ma nem volt vele sem nagyobb gond,mint bárki mással a csapatból.
Samper - a maga szerepkörében - messze előtte tart. Az ő helyét veszi el a keretben.Leon írta:Ez a Roberto kb annyit ér Mint Dani Alves beadásai...
Pedig volt több is (kettő). Ettől függetlenül az összkép tényleg elég rossz, valamiért kiveszett belőle az a lendület, ami korábban jellemezte. Lehet egyszerűen csak fejben kevés vagy lassú és ezért nem tudja ezen a szinten már minimálisan sem hozni korábbi önmagát. Pedig a tehetsége biztos megvan, különben aligha hosszabbítanánk vele, vagy legalábbis nem ilyen hosszú időre.noname írta:Az egész meccs alatt nem volt egy olyan passza sem, ami a sűrűjébe ment volna és akár minimális kockázat lett volna benne vagy akár minimális esélyt adott volna egy helyzet teremtésére.
még annak sem. fűszál-számláló segéd. talánnoname írta:Javaslom a fűszál-számlálót.
kösz,hogy nem nekem kellett ezt leírnom, leggyengébbek között van,akiket az utóbbi 10 évben felhoztak ide. Nagyon nagy alibi a gyerek. Szerencséje idén,hogy létszámban szűken vagyunk a kp-n,így játszhat majd néha.visca el barca írta:kb 15 éve szurkolok a barcelonának de én ilyen béna játékost még nem láttam. kontrázunk és hátrapasszol. ez mindent elmond róla. nem tudom miota van az első csapatnál de én még egy cselt, megindulást vagy gólpasszot az életben nem láttam tőle.
Alexis Sánchezre gondoltál ?????noname írta:khm. khm. khm. Sanchez és Oleguer(bár utóbbinak legalább volt pár jó meccse)visca el barca írta:kb 15 éve szurkolok a barcelonának de én ilyen béna játékost még nem láttam. kontrázunk és hátrapasszol. ez mindent elmond róla. nem tudom miota van az első csapatnál de én még egy cselt, megindulást vagy gólpasszot az életben nem láttam tőle.
khm. khm. khm. Sanchez és Oleguer(bár utóbbinak legalább volt pár jó meccse)visca el barca írta:kb 15 éve szurkolok a barcelonának de én ilyen béna játékost még nem láttam. kontrázunk és hátrapasszol. ez mindent elmond róla. nem tudom miota van az első csapatnál de én még egy cselt, megindulást vagy gólpasszot az életben nem láttam tőle.
Max. a csörgőlabda bajnokságban várhatod tőle.Lionel85 írta:Nem egy csillogó-villogó játékos, lehet szürke eminenciás, de szerintem mindenképpen helye van a csapatban. Én még várom tőle a nagy áttörést, de ehhez több játéklehetőséget kéne kapnia, addig zsákbamacska marad.
Erxy írta:Official: Barcelona announce a deal on the renewal of midfielder Sergi Roberto (22) until 2019, buyout fee 30M, could rise to 40M
ennek örömére villanthatna már végre valamit, akár már ma este is.