Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerencsére semmi komolyLeon írta:Az ellenfél Pedroja kiütötte Neymart!Sandro a pályán.
Matyi 4. vagy 5. számú védőnek tökéletes lenne, de nem értem minek erőlteti L.E., ennyire vak a szerelem?La Pulga írta:Szegény Mathieu-t Ibra megfogja enni reggelire
Mondjuk ez lehet, hogy neki is tetszene:Leon írta:Visca El Barca után én is tele lőttem a gatyámat Rakitictől!![]()
Igaz a nagy része, mondjuk Rakitic annyival jobb előrejátékban Xavi-nál, hogy jobban lő. Építkezésben, a játék átlátásában a közelében sincs. Más kérdés, hogy Busquets miatt szükségünk van a kp-án is egy pitbullra, amit eddig Rakitic tökéletesen hoz.Tobias88 írta:A félidő alapján is le lehet vonni ugyan azokat a következtetéseket, ami az eddigi szezon alapján is le lehet:
- Mathieu borzalmas, folyamatosan hibázik. Még Pique is jobb lenne, de főleg Bartra
- Rakitic Xavi helyén okozza a sokkal jobb védekezésünket, mert folyamatosan visszazár
- Neymar még mindig gyenge elöl, legtöbbször rossz megoldást választ
- És Rakitic előre játékban is jobb mint Xavi volt tavay
A piros amúgy eléggé túlzás volt. Én mindig az mellett voltam, hogy 11es és sárga, ha még van védő
Mondjuk a ligában tényleg csak a Real nem áll be ellenünk 11 emberrel védekezni.olyan szabályt kellene még bevezetni, hogy a 0-0-ért nem jár pont. hányinger ez a sok 11 emberrel bekkelős csapat.