Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem lövök mellé, ha azt mondom, hogy bőven gyengébb lesz, mint az 1. évad.danianevem írta:Közben (elvileg) a főgonosz is megvan Vince Vaughn személyében. Az eddigi szerepei alapján érdekes választás, de simán jól sülhet el.
Az első két epizódot pedig Justin Lin fogja rendezni. Ő leginkább a Halálos Iramban szériából lehet ismerős, szóval szintén egy merészebb húzásnak tűnik.
Fú MQuC, nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fogunk egyetérteni valami(k)ben .MQuC írta:
Farrell jó színész, szerintem a nyomottabb hangulathoz is passzol. Mellé inkább egy öregebb figurát képzelek el, és/vagy egy nyomozóhölgyet. Ha castingolhatnék, akkor: Jeff Bridges és Jessica Chastain.soadroli írta:Na, az egyik True Detective Colin Farrell lesz. Hát nem tudom, egy Phoenix még kéne mellé, hogy legyen ebből valami
MQuC írta: Mindenki!
visca el barca írta:
Na ezt áthozom ide, mert meg is néztem az aktuális részt.visca el barca írta:és belémköt... menjél inkább soa-t nézni...![]()
Ezt a jelenetet meg én is kiakartam ragadni, parádés volt!.visca el barca írta:
Rinku írta:SoA
Az Arrow elméletileg 2014. október 8-án jön.MQuC írta:Supnat, Arrow új évadok mikor jönnek ?
bence-barca írta:Na, hozzám is eljutott a SoA évadnyitó!
Csak az a fránya befejezés...messideco írta:Hát nem igen van hozzá hasonló...
Amíg néztem, abszolút beleborzongtam, az életem értelmén gondolkoztam alatta. Hatalmas ereje van.
Bár én nem vagyok Előd, de miattatok kezdtem el nézni,mert elég jó visszajelzéseket kaptammessideco írta:Szia, még nem sajnos. Majd írokPCsabi írta:Előd!
A Sebész 4. részét láttad már? Ha igen, megéri folytatnom? (A 2. rész után abbahagytam)
Nekem bejön, nem olyan húde extra sorozat, de elég korrekt. Ha megnézel belőle 2-3 részt látod kb. milyen a hangulata, milyen a sztori kb. A 2, évad most szintén elég jó, csak van 1 vagy 2 szenvedősebb szál. Mindenesetre Liev Schreiber (a főszereplő) elviszi nekem az egész sorozatot, ő nagyon adja.MQuC írta:Ez a Ray Donovan című sorozat milyen? 8,2 es értékelése van.
visca el barca írta:
én nem aggódom, jó lesz ez.