Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Újabb gólt rúgtunk.palesz77 írta: Neznem, csak akkor lemerulnek..De koszi a jelentest! Ha lesz meg ilyen akkor leirnatok hasonloan a kedvemert?
Elore is kosz.

Neznem, csak akkor lemerulnek..defender3 írta: Suarez kapott egy szép kiugratást és ellőtte a hosszú alsót.
Ha van wifi meg okosteló akkor youtube-on nézheted ha nem olyan az előadás amire érdemes figyelni
Suarez kapott egy szép kiugratást és ellőtte a hosszú alsót.palesz77 írta:Es Suarez golja milyen volt? Hogy jatszik o meg Verma? (Nem tudom nezni, eloadason vagyok..)
Jobbról az ötös magasságába jött a beadás és nagyon simán elbólintotta a kapus mellett.visca el barca írta:verma góljáról pont lemaradtam.. milyen volt?

Vermealen megszerezte elő Barcás gólját.Erxy írta:https://www.youtube.com/watch?v=KddYgNa2LXM
itt lehet nézni a Barca B-t, Suárez és Vermaelen is kezdő.
Ondoa, Luis Suárez, Pol Calvet, Babunski, Macky, Gumbau, J. Cámara, Vermaelen, Halilovic, R. Costa i Kaptoum ez a teljes kezdő, nem poszt szerint van
Erxy írta:https://www.youtube.com/watch?v=KddYgNa2LXM
itt lehet nézni a Barca B-t, Suárez és Vermaelen is kezdő.
Ondoa, Luis Suárez, Pol Calvet, Babunski, Macky, Gumbau, J. Cámara, Vermaelen, Halilovic, R. Costa i Kaptoum ez a teljes kezdő, nem poszt szerint van

akkor ezek szerint meg van az engedély. ez már jó jel. szombaton játszhatna is egy kicsit.Charlie írta:Verma ma játszik a Barca B edzőmeccsén.
C.

Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz amikor ő is bevethető lesz. Az eddigiek alapján Lucho 3 középhátvédet nevez a meccsekre. Ha Mascherano még akkor is védő lesz elsősorban, akkor 2 középhátvéd fog a lelátón üldögélni...visca el barca írta: vermaelennel nem tudom mi a rák van, de félek hogy ő lesz a mi metzelderünk... nekem gyanús, hogy már 1-2 hete teljes értékű edzésmunkát végez (=egészséges), de az orvosok nem engedik játszatni...

dehogy adott... hisz ott van adriano, piqué, masc, douglas is...palesz77 írta:Minden adott ahhoz, hogy Montoya és Bartra is kezdő legyen

Azt én is tudnám díjazni ha Masch nem hátvédet játszana. Meg Bartra meg Montoya mindenképp kezdhetne, h szerezzenek rutint. Meg Montoya mellett Alba is jobban tudja támogatni a támadásokat.palesz77 írta: Minden adott ahhoz, hogy Montoya és Bartra is kezdő legyen, remélem LE kiengesztel a hétvégi kezdő miatt - nem mintha rosszul sült volna el..
Lucho akár rotálhatná most Busit, az én álomkezdőm mára:
MAtS; Montoya-Bartra-Pique-Alba; Rakitic-Masci-Ini; Messi-Sandro/Munir-Neymar
Vagy az Ini-Rakitic párosból pihenhetne valaki, és akkor Busi és Masch egyszerre lehetne a középpályán. A lényeg, hogy Masch ma ne védőként játsszon..![]()
Minden adott ahhoz, hogy Montoya és Bartra is kezdő legyen, remélem LE kiengesztel a hétvégi kezdő miatt - nem mintha rosszul sült volna el..defender3 írta:Ahogy olvasom Rakitic és Neymar megkapta az engedélyt a játékra, míg Alves és Mathieu pihentetés miatt nincs a keretben.
Így igaz. Alves és Mathieu edzői döntés miatt kimaradt, míg Vermaelen és Rafinha sérült. Vagyis a belga még mindig nem kapott engedélyt...defender3 írta:Ahogy olvasom Rakitic és Neymar megkapta az engedélyt a játékra, míg Alves és Mathieu pihentetés miatt nincs a keretben.