csababarca írta:Balinho írta:
Érdekes, mert szerintem pont a mai meccsen nyújtjuk az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét. A pontrúgások elleni védekezés nem lesz soha az erősségünk. A szezon előtt nálam Masch és Matyi a 4-5. sz. védő lett volna csak de ezekért a kapott gólokért az ő általuk alkotott védelmet kár hibáztatni.
Gólunkon kívül egy Neymar lehetőségünk volt,ez nálam nem jó teljesítmény.
A sokat ekézett Luiz és Marquinos rommá aláz minket, a Matuidi-Verratti kettős meg felfalja a kp-nk mindhárom emberét. Busquetsről majd írok hosszabban a topicjába, Pedro mellett a leghaszontalanabb és legalibibb embere az LE féle teamnek.
Akkor sem érzem, hogy a PSG lefocizna, kitömne minket stb. Szerintem itt pár embernek el kellene felejtenie a Pep-féle dominanciát, amikor minden csapatot idegenben is bucira verünk (ezt itt nem kifejezetten neked írom). Az ellenfél egyelőre lőtt két gólt pontrúgásból, meg kontrázgat becsülettel, ívelget egy üres térfélre, hogy aztán a védőinket versenyfutásra késztesse.
Az viszont tény, hogy a középpályánk nagy bajban lenne, ha nem lenne Rakitic (aki azért egy fél fekete pontot megkap MAts krv nagy egyese mellé), mert Ini és Busquets se élete formáját hozza, és valóban kérdéses, hogy Busquets ezzel a játékstílussal mennyire kompatibilis. Pedro meg... Pedro.
A jobbhátvéd poszt meg el lett bszva, ha sem Monty, sem Douglas nem jelent alternatívát Alvesnek, akkor jövőre nagy lesz a kaki. Pláne, hogy Alves a tavalyi formáját hozza.
Összességében viszont úgy érzem, hogy pörgünk, egész szépen kombinálunk, nem érzem kilátástalannak, meddőnek a támadójátékunkkat, a pontrúgások kivédekezésével meg mióta az eszemet tudom bajban vagyunk. Talán, ha egyszer jön valami olasz edző, az majd betanítja...