Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dettó ugyanezt akartam leírni én is az előbb, de inkább meggondoltam magam, féltem, hogy megint olvasnom kell az ehhez hasonló hsz-eket: "Jaaj istenem mit vártok egy megújuló Barcelonától?"Leon írta:Erőfelmérő szempontjából ennyit ért a sok kapott gól nélküli meccs,az 1. komolyabb csapat meg is szórt minket!Kellet persze Stegen meg Alves hibái de akkor is gáz...
Mert Iniesta annyira romboló kpályás...Chelsea-ben Fabre mellett 1 romboló kp van mégpedig Matic, de, ha Oscar szted bantunéger akkor 2....hajnesz írta:Ezeket a köröket már szerintem párszor lefutottuk itt. Fabregas mellé kell 3 bantunéger,aki helyette is melózik, hogy ő nyugodtan kreálja a játékot. Chelseanél ez a lehetőség meg van. Nálunk nincs.pep71 írta:
Fabregast megérte rásózni a Chelsae-ra ilyen drágán....
Ezeket a köröket már szerintem párszor lefutottuk itt. Fabregas mellé kell 3 bantunéger,aki helyette is melózik, hogy ő nyugodtan kreálja a játékot. Chelseanél ez a lehetőség meg van. Nálunk nincs.pep71 írta:
Fabregast megérte rásózni a Chelsae-ra ilyen drágán....
Fabregast megérte rásózni a Chelsae-ra ilyen drágán....Balinho írta:A szélső védőink nagyon indiszponáltak ma. Ez Alvestől nem (mellesleg egy vöröses-narancssárga lapot úszott meg az imént) Albától annál meglepőbb, és Matyi is egyelőre az egy jó meccs, egy bizonytalant hozza. Nem értem miért lett ő láthatólag az első számú khv.
A középpálya hosszú távon tarthatatlan lesz így. Mind minőségileg, mind mennyiségileg.
Ha esetleg kikapunk, az csakis amiatt lehet mert siralmas a hozzáállás? Nem lehet, hogy a PSG is egy jó csapat, a mi középpályánk meg gyakorlatilag szezon kezdete óta változatlan, a védelem meg ennyit tud, ha folyamatosan félpályáról lendületből jönnek rá. (A támadósor meg hozza magát khmm Pedro).Vakmacska írta: De ettől függetlenül siralmas ez a hozzáállás.
Most már a labda is alig van nálunk.
Ha esetleg kikapunk, az csakis amiatt lehet mert siralmas a hozzáállás? Nem lehet, hogy a PSG is egy jó csapat, a mi középpályánk meg gyakorlatilag szezon kezdete óta változatlan, a védelem meg ennyit tud, ha folyamatosan félpályáról lendületből jönnek rá. (A támadósor meg hozza magát khmm Pedro).Vakmacska írta: De ettől függetlenül siralmas ez a hozzáállás.
Most már a labda is alig van nálunk.
Akkor Bravonak kellett volna ma is!hajnesz írta:Szerinted ki kellett volna venni Bravot azok után,hogy 0 kapott góllal áll a kapuban? Tőlem lehet tehetséges a német, de ez a meccs az edzőt igazolja maximálisan.Leon írta:Megérte egy percet sem játszani a bajnokságban!visca el barca írta:a 3.gól is ter stegené volt. alapvonal előtt másfél méterre gurult el a labda, erre még nagyanyám is kivetődött volna..
Szerinted ki kellett volna venni Bravot azok után,hogy 0 kapott góllal áll a kapuban? Tőlem lehet tehetséges a német, de ez a meccs az edzőt igazolja maximálisan.Leon írta:Megérte egy percet sem játszani a bajnokságban!visca el barca írta:a 3.gól is ter stegené volt. alapvonal előtt másfél méterre gurult el a labda, erre még nagyanyám is kivetődött volna..