szerk: kellett nekem írni

az is érdekes, hogy már a félidőben eldőlt a meccs, mégsem pihentet Ancelotti. Habár sztem nem azon a 10-15 percen múlik ki mennyire lesz friss szombaton.shutterisland írta:pool - real...félidőben 0-3![]()
elhiszem én, hogy ez a csoport majdnem vetekszik a pár évvel előtti milan-plzen-bate csoportunkkal, és azt is, hogy ez a pool közelében sincs a tavalyinak, de ez akkor is elmebeteg.
én nem tudom mi lesz, ha ezek nem húzzák be a féket, átgázolnak európán.
Szombaton játszott több, mint 70 percet kezdőként, a Bl-ben végignyomta a meccset. Nekem is megfordult a fejemben egy-két dolog.Petr írta:Csak néhány név: Alves, Alba, Rakitic, Pedro, Mascherano, PiquéMessiNeymarSuarez írta:Azon gondolkozok, amit a műsorvezető mondott, hogy Pedrot nem vitte le Enrique, ezért esélyes hogy Suarez kezd...Szerintetek?
Ne vicceljünk már, egy meccsen hármat lehet csak cserélni. A kettő nem függ össze szerintem, persze előfordulhat, hogy nem fog kezdeni.
Ez átlagban ötöt jelent, hát volt zápor, az tény.PCsabi írta:Tonight has seen the most goals EVER (40) in a single Champions League matchday!hank1ee írta:Meg ennyi gól sem tudom, hogy volt-e egyáltalán egy játéknap alatt bármikor, majd biztos megírják, ha még nem.
Tonight has seen the most goals EVER (40) in a single Champions League matchday!hank1ee írta:Meg ennyi gól sem tudom, hogy volt-e egyáltalán egy játéknap alatt bármikor, majd biztos megírják, ha még nem.
Csak néhány név: Alves, Alba, Rakitic, Pedro, Mascherano, PiquéMessiNeymarSuarez írta:Azon gondolkozok, amit a műsorvezető mondott, hogy Pedrot nem vitte le Enrique, ezért esélyes hogy Suarez kezd...Szerintetek?
Az igen. Meg ennyi gól sem tudom, hogy volt-e egyáltalán egy játéknap alatt bármikor, majd biztos megírják, ha még nem.Bob_Marley írta:8 meccsen, 8 értékesített büntető. Valahol ez is rekord gyanús, hogy ennyi 11-es volt.
már öt, nem ide...BarcafanTomee írta:Imádom az ilyen retro képeket :
Holnap nagyot fognak meccselni. Remélem behúzzák a farkasok, nagy lépés lenne a továbbjutás felé. De önbizalom szempontjából is sokat jelentene, hogy képesek egy, az európai elithez tartozó csapat ellen is pariban lenni. Főleg a Juve elleni, ne is mondjam mi után.
szerk: a City pontokat hagyott Moskvában, ez jól jött a derbi előtt
jó ég, 25 percben már 0-3
Nekem nem lenne semmi gondom ha jogos büntetőket ítélnek meg nekik, hisz ez a szabály de meccsről meccsre ráadásul nem is egyet..De persze továbbra is UEFALONA!!mess2009 írta:ok. amit írsz, mert én is így láttam. nyilván elfogult vagyok, de nem ennyire. egyébként képtelen vagyok felfogni, hogy a bírókat utólag! miért nem lehet minősíteni?! akár éppen egy - egy sárga, netán piros lappal! ez a patkány fogadok azzal ment haza, hogy jó munkát végzett.szarvasember írta:Igen azt hiszem aki megnézte a Ludogorets-Real meccset tisztában van vele h a realt ismét BL győztesen szeretnék látni:) Ronaldo ráesik az ellenfél lábára és befújja neki a tizit a bíró. Amikor a Ludogorets támadót rúgják fel a 80. akárhanyadik percben az persze semmi, mehet tovább!Pedig az sokkal inkább tizenegyes volt akármelyik előtte megadott büntetőtől. Nem beszélve a mezőnyszabálytalanságok megítélésekor real madrid játékos csak olyan esetben kap sárgát ami már egy-egy normál bírónál piros lenne ellenben a Ludogorets játékosai egy kisebb szabálytalanságért egyből besárgulnak.A partjelző beinti a lest amikor 10-15 méterrel hátrébb indult a játékos az is gólhelyzet lett volna. Egész meccsen a realnak fujt a bíró csakúgy mint a spanyol bajnokságban ugye emlékszünk még arra a bizonyos real-deporra amikor ugyanugy 2 kamu tizit kapott a real madrid?:)
Úgy, hogy a Bilbao még gyengébb. Idén gyatrák.Barcaman14 írta:A baszkoktól azért többet vártam ebben a csoportban. Nem tudom, hogy ettől a hulla gyenge Batétól hogyan sikerült kikapni..
ok. amit írsz, mert én is így láttam. nyilván elfogult vagyok, de nem ennyire. egyébként képtelen vagyok felfogni, hogy a bírókat utólag! miért nem lehet minősíteni?! akár éppen egy - egy sárga, netán piros lappal! ez a patkány fogadok azzal ment haza, hogy jó munkát végzett.szarvasember írta:Igen azt hiszem aki megnézte a Ludogorets-Real meccset tisztában van vele h a realt ismét BL győztesen szeretnék látni:) Ronaldo ráesik az ellenfél lábára és befújja neki a tizit a bíró. Amikor a Ludogorets támadót rúgják fel a 80. akárhanyadik percben az persze semmi, mehet tovább!Pedig az sokkal inkább tizenegyes volt akármelyik előtte megadott büntetőtől. Nem beszélve a mezőnyszabálytalanságok megítélésekor real madrid játékos csak olyan esetben kap sárgát ami már egy-egy normál bírónál piros lenne ellenben a Ludogorets játékosai egy kisebb szabálytalanságért egyből besárgulnak.A partjelző beinti a lest amikor 10-15 méterrel hátrébb indult a játékos az is gólhelyzet lett volna. Egész meccsen a realnak fujt a bíró csakúgy mint a spanyol bajnokságban ugye emlékszünk még arra a bizonyos real-deporra amikor ugyanugy 2 kamu tizit kapott a real madrid?:)
Most néztem az összefoglalókat, gondolom örültetek a 4:0-nál összehozott, felesleges pirosához... Bár lehet, hogy taktikai utasítás volt, hogy Ospina is kapuba állhassonPCsabi írta:Ez a Szczesny piros azért nagyon hiányzott.