2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Attól még , hogy miatta nem kaptunk gólt szerintem ő volt a legrosszabb ma . A védekezésével nem volt gond ( állítom , hogy azért mert nem Bale játszott ) de amit támadásban leművelt az egyszerűen még a vicc kategóriát is kimeríti . Amikor szerelték elkezdett kocogni hangsúlyozom kocogni visszafelé . A beadásai pedig mindig egy reálosban kötöttek ki. Alba csukott szemmel és féllábbal is jobb teljesítményt nyújtott volna ennél a semminél.Tivornya írta:Leginkább az a bajom, hogy egy madridi vereség után ez a topic pörög, holott sem a kapott gólokért nem vonható felelősségre, sem a mindössze 1 rúgott gólért
Nem is azt vártam el,hogy itt szidják Init(bár megérdemelné a mai teljesitménye után,nem feltétlenül a gólpassza miatt). De szerintem senki sem azt várta el Mathieutől támadásban,mint amit Alba szokott hozni általában(mostanában neki sem megy annyira). Ő azért lett a kezdőbe rakva,hogy besegitsen a védekezésben,+ a szögleteknél igy már 3 magas emberünk volt. Az más kérdés,hogy még igy sem jutott ember az egyik legjobban fejelő Real játékosra,de ez mellékes. Tény,hogy nem volt kiemelkedő,de nem is lógott ki a csapatból,oda van pár pályázó: Messi,Busi,Pique,...Chino írta:
Az lehet, hogy nem volt benne a gólban, de mezőnyben amit produkált az katasztrófa. Rendre lekésett az emberéről, nem ért vissza a helyére. A hajamat téptem, amikor felment a tizenhatosig, Carvajal úgy szedte el tőle, ahogy az meg van írva, ő meg egy testes anyahajó sebességével megfordul és kocog vissza. Na Albatól nem ezt látod. És most védekezésben sem villogott.
Iniesta is ugyanúgy megkapja a kritikát, ha úgy játszik. A mai meccsért se hátbaveregetés jár neki, mert nagyon szürke volt, a passzai pedig gyengék.
De ez, ha jól tudom a Mathieu topic és nem az Iniesta.
hajnesz írta:Nem volt benne egyik gólban sem,de egyszerübb őt szidni,mint a mindenkikedvenceIniestát. Egyszerüen szánalmas.Tivornya írta:11-es, szöglet, Iniesta...Matyi egyik kapottban sem volt benne, viszont volt lövése, beadása (Alvesénál kecsegtetőbb) és aktív volt a pályán végig.
Nem volt benne egyik gólban sem,de egyszerübb őt szidni,mint a mindenkikedvenceIniestát. Egyszerüen szánalmas.Tivornya írta:11-es, szöglet, Iniesta...Matyi egyik kapottban sem volt benne, viszont volt lövése, beadása (Alvesénál kecsegtetőbb) és aktív volt a pályán végig.
Szerintem J.Alba csukott szemmel is többet ért volna...Nem láttad sokszor, hogy kocogott visszafele, miután eladta a labdát. Mint amikor egy 70 éves öregasszony fut a buszra, olyan gyorsasággal kb...Tivornya írta:Védekezésben nem volt vele gond szerintem és támadásban is csak egy 10-15 perces zárlat volt, nem rajta ment el a meccs.
Én speciel nem voltam elájulva a tegnapi teljesítményétől. Ha fel is ért rendre rossz megoldásokat választott. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan a pálya közepén téblábolt, Bartranak rengetegszer ki kellett segíteni. Nem sokkal volt jobb védekezésben, mint Alba. Voltak jó megmozdulásai, nem állítom, de felesleges csak azért leültetni a világ talán legjobb balbekkjét, hogy magasságban eggyel többen legyünk. Arról nem is beszélve, hogy sebességét figyelembe véve a Madrid ellen öngyilkosság Bale mellett a franciát játszatni. A Real ellen pedig nem létszükség a magas védő, nekik sem a pontrúgásaik a veszélyesek. Folyamatosan abból kapják ők is a gólokat.18Barca99 írta:Ez csak az én feltételezésem de szerintem LE azért próbálta ki ma a baloson mert (reményeim szerint) a clasicon egy Alves-Masch-Piqué-Mathieu hátvédsorral kezdünk így sokkal magasabbak lennénk pontrúgásoknál. Nem emlékszem arra hogy Alba kimelkedőt nyújtott volna az utóbbi klasszikusok bármelyikén is. Később ugyanezt akár Masch feljebb küldésével és Vermaelennel kiegészítenèm.
Az az érzésem, hogy LE Adrianoval a jobboson számol, Alves mögött, Matyi meg olyan joker szerepet kaphat, hol belül, hol Alba helyett játszhat szélen.visca el barca írta:érdekes volt ma a baloson, sztem teljesen jól nyomta és sokszor vissza is ért védekezni, jött-ment mint egy gép. azért technikailag elég gyatra (főleg albához képest), ennek ellenére jól megoldotta a dolgokat, volt szép két begurítás mesinek, sajna mindkettő 10 centivel mélyebb volt mint kellet...