Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.17. 13:15:26

Leon írta:A 2 Madrid majd agyonrúgja egymást (remélhetőleg jobban mint tavasszal) és utána jövünk mi! :mrgreen:
hospitalet-cornella lesz 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.10.17. 13:14:38

Leon írta:Nem tudom ki sorsolta ki,hogy a 3nagy egy ágra kerüljön de gratulálok neki! =D>
A 2 Madrid majd agyonrúgja egymást (remélhetőleg jobban mint tavasszal) és utána jövünk mi! :mrgreen:
A tavaj is mi jottunk az Atletico utan,de mentunk is haza gy :D orsan szerintem a Real iden is kiraly kupa dontos lesz ,de ne legyen igazam HAJRA BARCA!
Barca Barca Baaarca
Leon
Director del Fútbol

2014.10.17. 12:53:03

Nem tudom ki sorsolta ki,hogy a 3nagy egy ágra kerüljön de gratulálok neki! =D>
A 2 Madrid majd agyonrúgja egymást (remélhetőleg jobban mint tavasszal) és utána jövünk mi! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.17. 12:32:37

danianevem írta:Ja igen, egyel elcsúsztam. A lényegen nem változtat: oda-vissza verjük őket :mrgreen:

A szezon eleji szavazáson a 2 kupás szezonra voksoltam, szerintem teljesíthető. A bajnokságban nagyon elkaptuk a fonalat, eddig jól állunk, a gyengébb tavaszra meg már ott lesz Suárez is. A kupánál rizikósabb a helyzet, de lényegében 1 Madrid elleni párharc, meg a döntő lehet igazi kihívás, az megint csak nem a lehetetlen kategória.
Szerintem nagyon elkaptuk eddig ezt az évet, én még a triplázásra is látok esélyt, megmondom őszintén. A BL lesz a legnehezebb ezúttal is, már most látszik.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.17. 12:09:58

Ja igen, egyel elcsúsztam. A lényegen nem változtat: oda-vissza verjük őket :mrgreen:

A szezon eleji szavazáson a 2 kupás szezonra voksoltam, szerintem teljesíthető. A bajnokságban nagyon elkaptuk a fonalat, eddig jól állunk, a gyengébb tavaszra meg már ott lesz Suárez is. A kupánál rizikósabb a helyzet, de lényegében 1 Madrid elleni párharc, meg a döntő lehet igazi kihívás, az megint csak nem a lehetetlen kategória.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.17. 11:55:43

danianevem írta:Különösebben nem panaszkodhatunk, a sorsolásunk lehetett volna rosszabb is. A madridiaknak például (vélhetően) egymással kell megküzdeniük, majd mi jövünk ellenük az elődöntőben.

Szóval megint van rá bőven esély, hogy döntőzzünk, de idén már -ha eljutunk odáig-, meg is nyerjük. 8)
A negyeddöntőben kaphatjuk meg a két madridi alakulat valamelyikét. Ez azért különösen jó, mert van lehetőség visszavágni nekik a tavalyi kudarcokért! Biztos vagyok benne, hogy nagyon motivált lesz a gárda, akármelyik ellen is játszhatunk majd. Jó lenne bezsebelni a kupát! :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.17. 11:52:53

Különösebben nem panaszkodhatunk, a sorsolásunk lehetett volna rosszabb is. A madridiaknak például (vélhetően) egymással kell megküzdeniük, majd mi jövünk ellenük az elődöntőben.

Szóval megint van rá bőven esély, hogy döntőzzünk, de idén már -ha eljutunk odáig-, meg is nyerjük. 8)
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.17. 11:31:38

Biztos nemsokára lehozza az oldal is, de hadd legyek én az első! A harmadosztályú Huescát kapta a Barcelona a Copa del Rey első körében, az odavágót idegenben játssza a csapat, decemberben.

crixus
Entrenador del Barça

2014.04.18. 11:49:49

diagonal írta: Mind kellene ha őszinték akarunk lenni, persze múlt nyáron kellett volna ezeket meglépni mint milliószor leírtam én is meg más is, de már mindegy. Leginkább még a középcsatárról lehetne lemondani mert ott van a legkevesebb baj szerintem.
Tényleg kizárt hogy ennyi ember jöjjön. Egy esetben lehetséges. Gondolom nem kell leírnom kit kellene eladnunk ahhoz, hogy ennyi posztra klasszis játékosokat tudjunk hozni.
Pedig pont a csatársorunkba lehet a legjobban belekötni a vesztes vagy X-es meccsek nagy részén. 1 bekapott gólnak még nem kellene automatikusan vereséget jelentenie egy nagy (nevű) csapatnál. Ezzel szemben A Valencia és a Sociedad elleni vesztes meccseket kivéve mindig azzal volt a probléma, hogy nem tudtunk 2, de az esetek többségében még 1 gólt sem szerezni, ami a csatársor és a támadó kp sara. Sőt sokszor csak 11-esek segítségével tudtunk győzedelmeskedni, ami persze alapvetően nem lenne baj, de az utolsó 7 bajnokiból kettőt elveszítettünk 1-0-ra, a másik 5 bajnoki közül pedig csak 2 hazait tudtunk 11-es nélkül megnyerni. És akkor a BL-ről és a kupadöntőről még szó sem volt, amely 3 meccsen 2 gólt sikerült szerezni, amiből egyet egy szögletből egy védő fejelt. Tehát nekem senki se mondja, hogy a csatársorunk rendben van. Papíron igen, de az semmit sem ér. :roll: Ahogy a tkp-sok közül is egyedül Iniesta nyújt elfogadható (ami nem jelent jót) teljesítményt.
Ha pedig átadólistára kerülne Fabregás és Piqué (vagy Mascherano, bár én az argentint motiváltabbnak látom), esetleg elöl Sánchez vagy Pedro, akkor simán jöhetne a fentebb felsorolt 6 igazolás. Tello és Sergi Roberto helyére pedig visszahoznánk a kölcsönben lévő két fiatalunkat.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.18. 09:46:28

Barcaman1993 írta:
BarcaFan2002 írta:Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
1 kapus, 1 jobb hátvéd, 2 középhátvéd, 1 középpályás, 1 középcsatár. Nem tudom, hogy bármelyikbe is bele lehet-e kötni.

Bár ebből, ha 2 jön, akkor sztem sokat mondtam.
Mind kellene ha őszinték akarunk lenni, persze múlt nyáron kellett volna ezeket meglépni mint milliószor leírtam én is meg más is, de már mindegy. Leginkább még a középcsatárról lehetne lemondani mert ott van a legkevesebb baj szerintem.
Tényleg kizárt hogy ennyi ember jöjjön. Egy esetben lehetséges. Gondolom nem kell leírnom kit kellene eladnunk ahhoz, hogy ennyi posztra klasszis játékosokat tudjunk hozni.
CsocseX
Jugador del Barça

2014.04.17. 23:18:16

Hmm... Nagyon sok hasznos hozzászólást olvastam most.

Dani Alves nagyon sokszor játszik fejből. Rengeteg támadást derékba tör a fejetlen beadásaival. A testcseleivel pedig már szerintem én is elboldogulnék. Egyértelmű kuka... Piqué jó helyen van. Ha lenne mellette egy magabiztos stopper, az őt is erősítené. (David Luiz, Hummels, Dante, Thiago Silva) Jordi Alba szerintem rendben van nagyon is egy Adriano cserével a háta mögött. Sokat szalad, kicsit ideges tipus, de még belefér. Mascheranot át kell tenni eredeti helyére, Sergio cseréje lehetne, mivel szerintem Song nem húzza sokáig a csapatnál. Ha Busquets nem áll a helyzet magaslatán, cserélni kell azonnal, mert nagyon fontos az a poszt. Xavi, Iniesta az abszolút középpálya. Egy magas spicc legelől, Neymar a balszárny, Messi pedig a jobb szélen, de ha nem akar focizni, akkor csere...

Egyébként egy 4-1-3-2-t is kipróbálnék, Messi lenne a hármas közepén, és csak Xavival, Iniestaval indítanák a két szárnyast (Neymar, Pedro), akik beljebb húzódnának. Kicsit brazilos lenne, de szerintem nem lenne rossz.

A kupadöntő után rájöttem, hogy egyszer sem voltunk jobbak a Realnál idén... Az első bajnokin a Real játszott rosszabbul a Barcánál, a másodikon szerencsénk volt, meg jó bírónk, a kupadöntő volt a realitás. Jó, Alexis emelős gólja azért nagyon klassz volt, de őt is kidobnám a csapatból egyébként. Egy abszolút középszerű játékos, semmi extra. Nem kellenek nekünk ilyenek, lenne helyük máshol is.
Força Barça!
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.04.17. 19:37:47

A kezdő sípszótól kezdve enervált, motiválatlan volt a csapat. Semmilyen elképzelés nem volt a játékban, az első 10 percben nem is birtokolták szinte a labdát. A Realnak jól bevett szokása megnyomni a meccs elejét, most is így volt, bár kisebb elánnal tették, mint máskor. Mégsem tudta ezt a Barcelona kibekkelni, jött is a büntetés. Bartra egyenlítését követően bizakodni kezdtem, bár az addig mutatott játék nem jogosított fel erre, mégis úgy voltam vele, hogy a gól felrázza a csapatot. Ez be is jött, ám Bale-t nem lehetett megfogni a meccsen és eldöntötte a kupát. Majd jövőre megpróbáljuk megint...
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.17. 19:28:27

mindenképpen kelle(né)nek az új igazolások, mert az húzóemberek összeestek vagy kiöregedőben vannak. kellenek az új impulzusok, mert ennek az időszaknak úgy néz ki, h vége van.
ha letiltják az igazolásokat, akkor egy darabig maradni fog a középszer, mert a fakóból felhozott gyerekekkel nem lehet megoldani a problémákat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 14:02:56

Szerintem középpályás is fölösleges. Xavi-Ini-Cesc(Messi) illetve Busquets-Song(Mascherano) Nem elég? Hacsak nem tudnák megszerezni Kroos-t vagy Thiago-t, akkor semmi értelme ide még egy középpályást hozni, pláne, hogy jelenleg talán a legjobban működő csapat részünkről van szó(pedig jelen formában ez sem működik hibátlanul). Véleményem szerint itt inkább taktikai problémák vannak, és nem a játékoskerettel vannak komoly gondok, legalábbis elől meg a középpályán szerintem jól meg vagyunk,leszámítva persze egy középcsatárt, és ott van kp-ra Song és Mascherano is egyébként, akik azért ütközni is képesek.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.17. 13:46:25

Középpályás és középcsatár mindkettő egyszerre felesleges. Jöjjön Reus és akkor két legyet ütünk egy csapásra, Ney mehet be középre, Reus meg a helyére, ha meg sérülés van a kp-k között akkor mehet oda Reus irányítani, és Pedro a helyén.
A többi szerintem is kell.
bujna
Barça B

2014.04.17. 12:22:35

Itt mindenki abban gondolkozik, hogy új játékosok kellenek. Arról megfeledkeztetek, hogy a klub nem igazolhat két szezonon át???
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.17. 12:20:47

BarcaFan2002 írta:Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
1 kapus, 1 jobb hátvéd, 2 középhátvéd, 1 középpályás, 1 középcsatár. Nem tudom, hogy bármelyikbe is bele lehet-e kötni.

Bár ebből, ha 2 jön, akkor sztem sokat mondtam.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 11:09:08

Én is leírtam, hogy kellenek ide nagy változások, de nem kéne mindenkit összevásárolni. Ott van a La Masia, lehetne onnan építkezni. Egyébként is szerintem a taktikai újítás jóval fontosabb, mint az, hogy megvegyünk megannyi játékost. Egy középcsatárt nyilván én is hoznék, meg egy védőt(Hummels) és egy kapust, meg persze egy edzőt a többit simán megkéne oldani a La Masiából(persze nem 1 év alatt). Reus-t is hova? Ez már tényleg olyan felfogás, mint a Real-nál. Jó játékos tényleg, nekem az egyik személyes kedvencem, de szerintem az ő posztján így is vannak világklasszisaink. Arra a kérdésre egyébként még mindig nem kaptam választ, hogy kit kéne idehozni. Ki lenne jó jobbhátvédnek, Xavi helyettesének(amit csapaton belül is meglehet oldani). Egyébként ez még mindig csak öt igazolás és nem 6-7(már ha egy KH-t hozunk). A fő gond egyébként nem azzal van, hogy nem vettek a nyáron nagy neveket, hanem azzal, hogy ugyanazt a rossz taktikát nyomatják, mint tavaly tavasszal. Így nem csoda, hogy nem nyerünk semmit.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.17. 10:43:38

BarcaFan2002 írta:
Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
Tavaly sokan ugyanezt mondták, hogy ugyan már, nem kellenek ide nagy változások, csak 1-2 ember, aztán minden jó lesz. Úgy lett, ahogy akarták, látjuk az eredményét. Ez a csapat leszállóágban van, a szükséges változások hiánya biztos út az európai középmezőnybe. Puyol, Valdes ugye elhagyják a csapatot, Alvest is páros lábbal rúgnám innen messzire. Xavit még nem adnám el, de a helyettesét már lehetne hozni, hogy fokozatosan vegye át a helyét. Egy kapus, egy jobbhátvéd, egy középső védő (de akár kettő is lehetne), egy középpályás mindenképp kéne, és lehet, akkor támadónak Reus.
Reális esélyt persze ennyi igazolásra nem látok, de legalább a védelmet mindenképp meg kell erősíteni.
Nem vagyunk City és PSG, de ne legyünk Milan se!
Néha kell egy-egy nagy bevásárlást tartani, ahogy 2004, és 2008 nyarán is megtörtént, és mindkétszer meg lett a gyümölcse is.
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 10:21:55

[quote="Barcaman1993"]6-7 új ember kéne, meg egy új taktika. Sajnos ennyi ember nem fog jönni (már ha jöhetnek egyáltalán), a taktikánk meg nem fog változni. ./quote]

Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.17. 10:14:59

Mindent elmond az egész csapatról, hogy egyáltalán nem érdekel ez a vereség... A játék harmatgyenge, eredmények nincsenek, gólokat nem lövünk, kapura nem lövünk, egy hajszálnyi szerencsénk sincsen. A védelem továbbra is vicc, Messi ezért minek van a pályán? Kár is föltenni a kérdéseket. Ide 6-7 új ember kéne, meg egy új taktika. Sajnos ennyi ember nem fog jönni (már ha jöhetnek egyáltalán), a taktikánk meg nem fog változni. Messi középen való szereplésével a taktikánk a 0-val egyenlő, ha meg ilyen szinten játszik, akkor konkrétan emberhátrány.

Nehéz bármit is mondani. 1 hét, 3 meccs, 3 vereség, 3 kupa elbukása... Innen mehet a B csapat, legalább az Atleticonak adjuk meg az esélyt a bajnokságra. Ezt már csak nem sikerül elrontanunk...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 10:02:40

Jó napot Mindenkinek! Régóta olvasom a fórumot, és most, úgy döntöttem, hogy leírom a véleményemet. 2002 óta vagyok Barca drukker, de ilyen motiváció nélküli, semmitmondó játékra nem is emlékszem. Ráadásul egy döntőben a Real ellen... Hát én szégyellem magam helyettük is. Hogy ez kinek a hibája? Véleményem szerint az edzőé. Bár igazság szerint ennél a klubnál edzőről az elmúlt 1 évben nem lehet beszélni :? . Ugyanazt csinálta, mint Roura a Milan ellen tavaly a nyolcaddöntőben. Betett négy középpályást, és várta a csodát. Kezdjük ott, hogy Fabregas alapból irányító (lenne), és nem csatár. Mint ilyen szinte mindig hátra fele mozgott a labdáért, hogy indíthasson. Mivel Messi is ugyanazt csinálta(hamis kilences), a Barca játéka alapból halott lett, mivel egyedül Neymar maradt elől, a másik két "támadó" meg valahol a középpályán sétálgatott. A Real ráadásul Neymar-t(rendkívül ügyesen) már a meccs elején felidegesítette, aki így kb olyan idegállapotba került, mint egy bedrogozott pulyka Karácsony előtt. Így kaptuk azt, hogy a Barca hatalmas mezőnyfölénybe került, viszont elől tulajdonképpen nem volt kit indítani. Arról már nem is beszélve, hogy Martino "remek" taktikai újítása, vagyis Alves és Alba agyig föltolása szintén hülyeség volt(le is kontráztak minket Alves oldalán kétszer is). Mondjuk Alba legalább Ini-vel jól összejátszott, de ez támadásban kevés. Alves beadásai meg alapból nem értek semmit, mert ha esetleg volt is benn valaki, annak Ramos és Pepe között esélye sem volt fejelni. A Real-nak ráadásul csak annyi dolga volt a gól után, hogy védekezzen, így minden erejét a Barca gól elkerülése érdekében vetette be a királyi gárda. Ancelotti ugyanis nem hülye, nem akart egy újabb 3-4-et, megelégedett egy biztos 1 gólos győzelemmel is. Jó példa erre, hogy mikor azonban már 1-1 volt és menni kellett előre, Bale simán eldöntötte a trófea sorsát. Mondjuk az is igaz, hogy a második félidőben egy kicsit felbátorodtak Carlo-ék, de ahhoz képest, hogy Alves és Alba sem nagyon védekezett, ezek még így is gyenge támadások voltak.Apropó Ancelotti: egészen egyszerű és nagyszerű(madridi oldalról) ötlet volt átteni Bale-t Alves oldalára. Meg is nyerték ott a meccset.
Én Messi-vel egyébként helye közel megvagyok elégedve. Elvégre ha hátra jött, akkor nem volt senki elől(leszámítva a hisztiző brazilt) ha meg előre ment akkor Ramos és Pepe megette reggelire, pláne Alves beadásai mellett. Ha pedig indítani próbálták, akkor sem nagyon tudott kibújni.Nem csoda, hogy nem csinált sokat... Így mondjuk nem volt hülyeség Pedro beküldése, sőt elvileg teljesen logikus döntés volt őt behozni,(még logikusabb lett volna kezdetni)az már főleg Pedro szegénységi bizonyítványa, hogy konkrétan semmit nem csinált.Itt szeretném megjegyezni, hogy Pep is valami hasonló csinált két éve a bajnoki döntőn, mikor behozta Sanchez-t, abból legalább lett egy gól. Ebből meg egy helyzet sem. :? na mindegy. A Milan elleni 2-0-hoz képest(eredményben és játékban egyaránt) egyetlen különbség a mázlista, semmiből jövő szöglet gól volt.
Neymarról még annyit, hogy tökéletesen látszott, egy ilyen meccsen semmivel sem hasznosabb, mint Pedro vagy Sanchez(első komolyabb helyzete a 90. perc után volt).Elvégre ebben a játék felfogásban birkózhatott Carvajallal, meg a többi madridival, arra meg bárki képes, nem kell hozzá 57 millió eurós ár... Lehet, hogy akart, de mivel elől nem sok támogatást kapott, így csak cselezgetni tudott, így meg a harmadik Real játékos már csak megállította. Martino tehát próbált Vilanova és Pep taktikájából valami hasznosat kihozni, de nem sikerült, ami amúgy nem csoda, hogy ha tényleg két vereség után összetört, Micsoda edző #-o #-o A lényeg, hogy jöhet Klopp, és ha továbbra is 4-4-2-t akarnak, akkor Messit tegyék be eleve a középpályára, előre pedig hozzanak egy rendes középcsatárt. Mert ez a taktika így leginkább egy 4-5-1-re hasonlított, Neymarral elől. EZ pedig minden csak nem jó elképzelés,pláne győztes taktika..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcaFan2002 2014.04.17. 13:40:30-kor.
corol
Entrenador del Barça

2014.04.17. 08:59:46

Nagyon el vagyok keseredve. Egy hét alatt minden elveszett. Három sima vereség egymás után, statisztikusok, mikor történt ilyen utoljára? :oops:

Tata - bár az első időszakban bizalmat szavaztam neki - elfogyott, rendre rosszul rakta össze a csapatot. Annak a Fabregasnak adott folyamatosan játéklehetőséget, aki lassúságával a csapat kerékkötője lett, Messi-t nem merte a padra ültetni (ha nincs kedved focizni, akkor pihenjél), Alves-t is folyamatosan játszatta, pedig számtalanszor fent ragadt (ld. mindkét Real gólt az Ő oldaláról kaptuk), a 2512 eszetlen beadása semmit sem ért. Busi is alulteljesített az utóbbi hetekben. Egyetlen fiatalt nem épített be a csapatba, szegény Bartra is csak kényszerből játszott. Aztán lehetne még sorolni. Tata nem tudta felrázni a csapatot, "leüvölteni a fejüket" ha kell, földre szegezett fejjel, szótlanul sétálgatott az oldalvonal mellett, néha mutogatott valamit, de semmi meggyőző, értékelhető gesztusát nem láttam a mérkőzések közben. Bebizonyosodott valóban nem komoly, tekintéllyel bíró edző.

Aztán itt van a Barca vezetés, az összes problémájával, vélt vagy koholt ügyeivel. Nem tudom mit szül ez a katarzis, mert itt radikális lépéseket kell tenni a klub, a 90 ezres pártoló tagság és a több száz millió szimpatizáns érdekében is.
Pavel
Entrenador del Barça

2014.04.17. 01:12:23

Nem néztem a meccset.
Szombaton megfogattam, hogy amíg Tata az edző nem nézek Barca meccset. Ezzel jót teszek a családomnak meg a szívemnek.
Ahogy olvastam a hozzászólásokat nem sok változás történt szombat óta. Így nem bántam meg, hogy inkább mással foglalkoztam.
Valószínűleg egy korszak lezárult és most jönnek a böjtös hónapok, évek.
Ahogy többen írták egy Pep féle nagytakarítás kell. 1-2 sztárocskát el kell adni. Még Messi eladásán is elgondolkoznék, mert amit az elmúlt 1 hónapban teljesített, hát hagy némi kívánnivalót maga után. Dani Alves, Masce kiégett valószínűleg Fabregas is.
Végezetül azt kell mondanom, hogy beérett a Madridi méreg. A csapat már nem bírta elviselni azt amit ebben az évben műveltek velük. Messi adócsalása, Neymar ügy, Rossel ügy, FIFA ügy. Ezek az ügyek egyesével is soknak tűnnek nemhogy így ömlesztve. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ez egy évre egy kicsit sok volt. És még nincs vége az évnek.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.04.17. 00:49:37

Egy pillanatnyi esély nem volt. Tönkre tették ezt a csapatot, nézhetetlen vergődés. Ennek a szerencsétlen Bartrának kell majdnem hat félidőnyi góltalanság után véletlenül betalálnia, hogy aztán szánalmasan nézze Bale hátát. Tatától mihamarabb meg kell válni, a "nagy sztárokat" a padra, és valami élvezhető foci és új csapat kell. Most, hogy már úgyis minden cím elveszett.
Válasz küldése