visca el barca írta:
ez is tipikus utólag könnyű okosnak lenni esete. ha meg nyerünk akkor juhé. ha sablon megy ki, ők is ugyanugy le lettek volna focizva. én egyedül a hátvédsort nem variáltam volna, kp-n viszont jó ötletnek tűnt xavi, LE is tudta h lassítani kell a játékot, csak nem jött össze.
Én is úgy látom, hogy a kulcsmomentum a hátvédsor felforgatása volt.
Matyi-Masch duó jó középen (jobb opció híján). LE gondolata, hogy magasítsuk a hátvédsort alapgondolatként jó, de egy ilyen fejben szétesett Piqué játékát láttuk, a tizi megér egy misét, de én inkább a szögletgól előtti helyezkedését emelném ki. Legmagasabb játékosként 3-4 méterre állt mindenkitől, legközelebb a kapusunkhoz állt, egész egyszerűen nem vett fel embert a rögzített szituációnál. Nem hiszem, hogy taktikai megbeszélésen az hangzott el, hogy holt térbe álljon, senkit ne kövessen. Egész egyszerűen, fegyelmezetlen, dekoncentrált volt az egész meccsen.
Nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a meccs megfordult.
LE benézte az összeállítást alaposan, amellett, hogy taktikailag nagyon gyenge volt, egész egyszerűen nem tud meccs közben változtatni. Elhangzott itt a nincs kivel változtatni, nos a helyzet az, hogy az ő kérésére lett kialakítva a keret, tavaly viszont egy másik edző kész tényeket kapott. SR-nél ragaszkodott egy olyan játékoshoz, aki nem üti meg a Barcelona szintjét és soha nem is fogja. Az ő behozatala 3:1-nél szemlélteti a legjobban, hogy mennyire nincs elképzelés taktikailag.
Értem én, hogy katalán, mi kutyánk kölyke és egyéb hangzatos maszlagok, de eddig sem bizonyított sehol igazán, hát itt se lesz sokkal jobb, max. a sztárok kihúzzák, ha van kedvük a játékhoz.
KialakÍtott egy keretet, aminek a nyári kijelentés szerint a kulcsjátékosai többek között Busi, Piqué voltak. Láthatjuk őket hétről hétre, mennyire kellenek ide.
Tata tavaly sokkal jobban meccselt ősszel a Madrid ellen, teljesen ültek a meglátásai. a tavaszi győzelmünk kevésbé az ő érdeme, de az is megvolt.
Neki is voltak korlátai, amihez a játékosok egója sokat hozzátett.
Nagyjából olyan edzőnk van, mint a csapat:középszer.
Ez van, valószínű ehhez most hozzá kell szoknunk egy darabig.