2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért attól, hogy Forlán nem olyan játékos, akit divat szeretni, nem kellene túlzásokba esni... De nagyon mulatságosak ezek a hozzászólásokcps46 írta:Egyetértek, Forlánnál Maxi kapásból jobb, de még Guilyt is elé helyezémEnrique írta:Bárkit, csak azt a f@$#lábú Forlánt ne... Így néztem mikor elolvastam még a Forlán vs Henry hírt:![]()
![]()
![]()
Azért, mert alacsony, tehát nem jó a felépítése. Állítólag ez az oka. Nevetséges...laci18 írta:Saviola gyors, robbanékony, aránylag teknikás. Szóval tökéletes.
Nem értem Rijkard miért nem szereti.
Szrintem ezért senki nem fog leszólnibarcalady írta:Le lehet szólni azért is mert lány vagyok,de az sem érdekel.
Szerintem Saviolának van eu-s útlevele.Gerafan írta:Saviola be is férne a csapatba, ám neki úgy tudom nincs EU-s útlevele, így nem férhetne be a csapatba, mivel Ronaldinho, Eto'o és Márquez már foglalja ezt a 3 helyet.
Henry francia tudtommal nem pedig angol, márpedig a francia válogatott nem hinném, hogy olyan gyenge, hogy ne lehetne lemárni ezen is két csatár közti különbséget.... most ebbe ne menjünk bele, hogy melyik honnan lőtt több gólt, mert fölösleges..... Henry piaci értéke kb. 45 millió euró, Ronaldo kb. fele annyiba kerül..... Csak míg Henry -t nem akarják eladni, addig Ronaldo-tól szabadulni fognak a nyáron..... Ezt csak azért írom le, hogy racionálisan nézzük a dolgokat....... + Henry még soha nem játszott spanyol országban és azért az angol bajnokság nagyban más stílusú...... de mind1, úgysem mi döntünk majd ebben.BaRcADINHO10 írta:hát a vb-n lehet több gólt fogunk látni ronaáldótól mint henry-től, de az nem csak a játéktudástól függ!!!!!!!!!!azért ne felejtsük, h ronáldó a BRAZIL válogatottban van , henry meg az angolban.a BRAZIL-ok mégiscsak jobban jáccák a többpasszos játékot és olyan megoldásaik vannak néhány helyzetbe.ronáldó a legtöbb gólját a rejálban is így lötte -a 6oson belűlről-, HENRY azért már lött nem kevés gyönyörű gólt a 16oson kívűlről is!!!!!
HENRY-nak jobban örülnék.ronáldónak mondhatom azt h egy kicsit sem.
Zsolti írta:Egy jó közösségben lehet megtudna újulni..![]()
Amúgy meg egy Bombaformában lévő Ronaldo meg egy bomba Henry között azért vna különbség,vagyis cska volt...szerintem..de én nem azt mondom ezzel,hogy ő kell nekünk..
G-Jay írta:Na csak ez hiányzott! Nehogy már a malackát szivesen várjuk és örüljünk h jön! Még a végén ö lesz a megmentönk is mi? Nem kell ö nekünk! Hasonlitsd már össze Henryval! Ha feltámad se tud Henry közelébe érni! Ö már nem lesz a régi hidd ell....bticz írta:Charlie írta:Mostani formájába nem kéne,aztán ha megújulna és puskázna vagy 20gólt egy év alatt,akkor jöhetne felőlem,visszakapnák a figo esetet,na de akkor Ronaldo nem kis utálatnak örvendene.
C.
Szerintem itt megújulna.... Ráadásul anno, mikor eljött az Interből, akkor is ide akart visszajönni csakhát mint tudjuk akkoriban gaspart volt az elnök, aki amellett, hogy figo-t eladta, hagyta hogy Ronnie a realba menjen.....
Szerintem itt újra magára találna...... Madridban soha nem fogadták el igazán....
Jó lenne a Vb előtt megszerezni, mert szerintem ott villogni fog.....
Charlie írta:Mostani formájába nem kéne,aztán ha megújulna és puskázna vagy 20gólt egy év alatt,akkor jöhetne felőlem,visszakapnák a figo esetet,na de akkor Ronaldo nem kis utálatnak örvendene.
C.