Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.22. 12:27:58

hady írta:...ebbe, belebukik a kormány

dehogyis. sok a nyugdíjas, sok az alma, méz amivel megveszik őket kilóra,és mennek is menetelni.
odébb van az még,hogy ez a rendszer megbukik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hady
Director del Fútbol

2014.10.22. 12:12:13

...ebbe, belebukik a kormány
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.22. 12:07:37

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha ez így marad akkor ebből jó nagy gáz lesz. Egyrészt a saját példámon tudodk elindulni havi 120-150 giga lehet az adatforgalmam. (eleve nem egy gép megy egyszerre) És szerintem ezzel nem vagyok egyedül, sőt igen sokan vagyunk. Ha ezt ilyen formában lépik meg akkor itt néplázadás lesz.

Másrészt Varga azt mondta úgy hiszi a szolgáltatók a verseny miatt nem terhelik rá a fogyasztókra. Könyörgöm egy 20 ezres városban élek egy szolgáltatónk van. Mindenk engedélyezett kiállás hálózati hely az övé. Monopolhelyzetben van. Miért ne terhelné ránk ha meghteheti?! Nincs versenyhelyzetbe. És nem egy nem két ilyen környéket ismerek ahol egy szolgáltató ráült mindenre. Nagyvársoban Pesten Megyeszékhelyeken van verseny, de vidéken nincs! Ennyire tájékozódjon már mielőtt valamit nyilatkozik valaki!

Harmadrészt ami irtó nagy baj ennek a köbvetkezménye. Az internetes ügyintézés miatt drágulni fog minden, és ezzt szintén visszavetitik ránk. Ez nem csupán a 150 forint gigánként ez mindent drágítani fog. Egy banknak mekkora adatforgalma lehet pl. egy nap?

Amúgy nem tudom ezt olvastátok e: http://www.hir24.hu/belfold/2014/10/22/ ... ternetado/" target="_blank
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.22. 11:55:31

Imádom az olyanokat, akik annyira képesek, hogy agymosottnak titulálnak embereket. :D Így is lehet beszélgetni.

Mindegy, valóban nem sok értelme van már, sok minden elhangzott. Legjobb megoldás az lenne mindenki egy sebesség és adat alapján meg fizetné az internethasználatot, amiből kapna az állam.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.22. 11:48:46

zola8787 írta:Orbán csak felakarta pezsdíteni az Eurobarca életét. Látjátok, ezt is elintézte :D:D:D
Egyik előny.
Másik előny, végre egy ok, amiért Barcások és Realosok összefoghatnak! Ahogy olvastam Realos fórumon is ment a felháborodás, szóval mostantól béke velük és együtt tüntetünk vállvetve a másik oldalán. :mrgreen:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.10.22. 11:42:10

Bob, és szerinted ez által nem fog drágulni minden? Akár az általad példának felhozott banki ügyintézés? Dehogynem. Ahol net kell a munkához azt mindig az átlagember fogja kifizetni. Falun így is 10k havonta a net..remek dobják még rá az adót. Vedd le a napellenzőt!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.22. 11:41:48

Orbán csak felakarta pezsdíteni az Eurobarca életét. Látjátok, ezt is elintézte :D:D:D
Daweed
Jugador del Barça

2014.10.22. 11:28:17

Szegény Bob elég agymosottnak tünik, bármit mond vezére, issza szavait és belemagyarázza hogy az tulajdonképpen nagyon jó dolog. Ne szórakozzunk már. Nem hiszem el hogy van olyan ember aki örül neki hogy újabb adót kell fizetnie, mikor így is magyarországon a legdrágább minden. Van ismerősöm amerikába, csak pár példa: jogsi ott kb 14 ezer forintnak felel meg, itt ha 130 ért megúszod, már jól jártál (ha nem buksz semmiből) benzin 200 ft, fele mint itt, kis 16 évesek saját autóikkal járkálnak, mert a nyári melóból tud venni 1 nem rossz kocsit. Igaz van pár dolog ami drágább náluk, de a fizetés is többszöröse az itteninek
Hihetetlen hogy néhány birka ember nem csakelviseli, ez még rendben is lenne, de egyenesen kitalálja hogy milyen jó nekünk hogy fizethetünk újabb szarságokat
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.22. 11:25:40

Bob_Marley írta:
Jó dolog az ötlet? Valószínűleg több hátránya van mint előnye, ergo a kivitelezés borzasztó fontos. De ezt írom le huszadjára is, hogy mögé nézve van pozitív is benne.

#-o #-o #-o

szerintem túlbeszéltük a témát, szembe mész megint egymagad az autópályán.
Jó dolog a pozitivizmus, de ez már túlzás.

Cigire is kivetették az adót, drága már,mégis elhanyagolható a százaléka azoknak,akik leszoktak, pia szintén.
Ez nem ezen múlik.

De mindegy, vessék ki ránk ezt is, aztán majd örülhet a kétharmad,meg döngetheti a mellkast.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.22. 11:24:10

Bob_Marley írta: És itt reagálnék bence-barca-ra hogy az hogy te sorozatot nézel az véleményem szerint nem tartozik ebbe bele, hogy átlag felhasználó.
Ha nem is átlag, ebben lehet igazad van. De elég számottevő az a csoport, akik viszont letöltenek filmeket-sorozatokat. Nem egy apró kisebbségről beszélünk.

De lassan már tényleg belehetne fejezni. Mi így, te úgy látod. Szerintem felesleges erről vitatkozni, mert nem lesz belőle semmi. Vagy ha lesz is, biztos nem ilyen formában.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.22. 11:20:49

Bob_Marley írta:Fú nagyon máshogy látom mint itt pár ember.
nem a Te gondolatod, mindenkiével szembe megy. Én javasolnám h szállj ki a vitából, meglásd mindenkinek jobb lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.22. 11:13:08

Fú nagyon máshogy látom mint itt pár ember. Munkahelyen kell Internet, iskolához is kell sőt még ezer ügyintézéshez kell, így van? Pont.
Viszont pont ebbe a körbe tartozott bele az átlag felhasználó felület. Ráadásul iskolához kell? Ott helyben elérhető. Igen csababarca van könyvtár, ez nem nagyon értem miért kizáró ok. Meg közelébe se esik abba, hogy elvágod az áramot.
Az hogy lemegy-e több gyerek vagy sem, meg látatlanban mondom, hogy lemegy, mert "rá kényszerül".

Szerintetek én barlangban élek? Hát pont erről beszélek én is, ami szintén "vitapont" volt, hogy átlag felhasználó, meg ki mennyit használ. És itt reagálnék bence-barca-ra hogy az hogy te sorozatot nézel az véleményem szerint nem tartozik ebbe bele, hogy átlag felhasználó. Ezért feleslegesen írjátok le, mert az ügyintézés suli stb, na az a kb havi 5 GB, s akkor simán mondhatom erre is, hogy én például banki ügyeket mindig személyesen intézem, sulikönyvtár az oktatásra. És én 10-20 GB-ot mondtam, komolyan épp ésszel nem tudom elhinni, hogy ebbe valaki ne férjen bele.

MessiNeymarSuarez
Totál más aspektusban volt az a mondat, mint amit te leszűrtél.

Jó dolog az ötlet? Valószínűleg több hátránya van mint előnye, ergo a kivitelezés borzasztó fontos. De ezt írom le huszadjára is, hogy mögé nézve van pozitív is benne.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.22. 11:05:47

Bob_Marley írta: Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is.
Bob, én kb nem tudnám elvégezni az egyetemet net nélkül.. A legtöbb tanár ott küld ki MINDEN anyagot, sok programot kell elszedni gyakorláshoz, Coeduhoz is kell net, pedig ott csak tananyagok vannak, neten veszek fel órákat, neten kell utalni tandíjat, beadandókhoz is jól jön, szakon belül is ott tárgyalunk meg sok mindent, stbstb.. És nekem falun így is kb 5-ször olyan drága a kb tizede olyan gyors net is, mint városban, ha ezt még emelik is, akkor nem fogjuk tudni fizetni..

És ahogy írták már páran, anno lehet, hogy mindenki jól elvolt net nélkül, de manapság már a mindennapok része. Ennyi erővel ne használjunk buszt se, meg áramot, mert anno jól megvoltak nélkülük évszázadokig.. :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.22. 10:27:27

Ember elmegy aludni, mire visszajön már novellás kötetet olvas a fórumon... :lol:
Bob_Marley írta: bence-barca
Átlag felhasználót írtam. Nyilván ha valakinek extra "kívánságai" vannak, akkor más tészta. Én meg pont azt mondom, ha te HD-ban szeretnél valamit, akkor a szolgáltatásért, hogy jobb minőség stb fizess 200 Ft-ot. Mi kötelez erre, meg ez nonszensz? Miért? Mert alap jogosultság, hogy korlátlan mennyiségben tölts le adatot és "garázdálkodj" a neten? Én ezt nem tudom elfogadni érvnek, steam, frissítés remek példák voltak, azok korrektek. De ne haragudj de az hogy te nem tudsz megnézni egy sorozatot HD-ban (ami amúgy nagy valószínűséggel a TV-ben is megy amúgy) az elég gyenge lábakon álló érv nálam.
Bob, én amit leírtam azzal nem az adó ellen érveltem. Nyilván ilyen hülye érv nincs, h állambácsi azért ne adóztass meg, mert én a jó minőséget szeretem. :D
Én arra reagáltam csak, amit te írtál, h 10-20gb az alapfelhasználó.
Viszont itt is a TV-re reagálnék még, azért remélem ez nem vt komoly. Sorozatok itthon akár éves csúszásokkal jönnek be, ha egyáltalán bejönnek és nem dönt úgy a TV, h inkább nem folytatja.
zola8787 írta:
Bob_Marley írta: Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is. Felkapuztunk valahova, leckét írtunk, TV-t néztünk,
Gyerek koromban (88as vagyok) én is elvoltam net nélkül, sőt gép nélkül is, de ez már NEM az a világ! Akárhova mész, mindenhol Internet. Bemész bankba: net, mész vásárolni: net, suliba minden második órára net kell.
Fiatalabb vagyok nálatok, de még én is eltudom mondani, h elég sokáig elvoltam net nélkül, több mint 10 évig. Hogy miért? Mert elején még mondhatni luxuscikk vt, meg betárcsázós volt. Szóval Bob persze, h elvoltál net nélkül kb nem is volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2014.10.22. 11:20:52-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.22. 10:15:35

[/quote]nem tudom hogy lehet mindent látni.
[/quote]

" ilyen keservesen nem tudom hogy lehet mindent látni"
Örülök én ha te olyan jól élsz, de sajnos rengeteg embernek nagyon sokat számít az a plusz párezer forint, amit pláne igazságtalanul vesznek el tőle...
Ráadásul igenis létszükséges, az oktatásban is, és a munkahelyen is sokmindent bonyolítanak le interneten keresztül.
Anno is ezt mondták sokan az áramra,villanyra,gázra,fűtésre hogy minek,ők jól elvoltak nélküle.
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.22. 10:12:20

Bob_Marley írta:
Helles példa meg totál nem jó, mert az tudományosan bizonyítottan káros az egészségre, "luxuscikk". Ezzel az erővel én meg mondhatnám, hogy dohányzok miért fizessek többet, meg hetvenezer adót rá.

Internet nem luxuscikk, sőt elfogadom sokszor nagyon hasznos, de nem is nyomnak egy off gombot és holnaptól nincs net. Azért ne vicceljünk már.

Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is. Felkapuztunk valahova, leckét írtunk, TV-t néztünk,
Cigis: igen is fizessél sokat azért, mert más egészségét is károsítod. Én nem cigizek, de folyamatosan belemegyek a bagóba, mert minden második ember nyomja, sz.rnak arra, hogy pl állomáson nem lehet, ezt meg is kell adóztatni, én duplájára is emelném, sőt triplájára, mert az egészséges életmódot próbáló embert is tönkreteszik gyerekkori arcoskodásból kifolyólag (nekem senki se mondja, hogy nem "menőzésből" szokott rá.

Az Internet nem luxuscikk, de ha lesz gyereked megnézem majd, hogy internet nélkül eltud-e végezni bármilyen iskolát. Általánost MAX!

Gyerek koromban (88as vagyok) én is elvoltam net nélkül, sőt gép nélkül is, de ez már NEM az a világ! Akárhova mész, mindenhol Internet. Bemész bankba: net, mész vásárolni: net, suliba minden második órára net kell.

Ja és amíg a börtöntöltelékekre több ezer ft-ot b.sz el a kormány, addig nekem ne mondja senki, hogy az internetet kell megadóztatni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.22. 10:05:52

Mitől menne le több gyerek Bob? Ez nem ettől függ. Aki eddig nem ment le ezután sem fog.

De igen,alapvető funkció, egyetemre sem lehet járni internet nélkül, minden ott zajlik, a jelentkezés is stb...ez nem vita tárgya.
Nem olyan mint a víz,gáz, energia, de közel olyan fontos már.
Ügyfélkapu nélkül egy jövedelem igazolást nem lehet már kikérni a NAV-tól, egy példa.
Ezen lehet lamentálni,hogy Te nem használod annyit,ezért neked nem alap, de az emberek többségnek mindennapi használat tárgya az internet. Munkából kifolyólag,vagy tanulmányok miatt stb...
Persze erre mindjárt felhozod a könyvtárakat, de erre meg azt mondanám,hogy akkor vágd el otthon az áramotokat,és vegyed a viaszgyertyákat, mert hogy milyen jó dolog már.
soadroli
Llegenda del Barça

2014.10.22. 09:37:45

Bob_Marley írta:de a gondolat alapvetően nem egy ördögtől való.
Dehogynem. De a kétharmad remélem örül.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.22. 09:37:00

csababarca írta:Ebből úgyis az lesz,hogy majd jön egy nyilatkozat,hogy csak 10 forint/ gigabájt lesz, fehér lovon belovagol a vezérünk, aztán mindenki leborul,hogy milyen kegyes, csak 10 forint...nem egyszer lettek már az ostobák így megvezetve,és eszik.
Holott az összeg másodlagos, az elv rémisztő.

Bob, téged meg irigyellek ezért a pozitív világlátásodért, majd oszd meg a holokausztról, rabszolgamunkáról, boszorkányégetésekről is a pozitív logikai meneteidet. Mert biztos ezekben is van pozitívum bőven! Naív vagy,hogy ilyeneket gondolsz,hogy majd több gyerek lemegy a játszóterekre (hova???? hol vannak azok???), meg focizni,dehogy fognak lemenni. A magyar megvonja a vállát erre is majd,és beletörődik,hogy sanyargatják még egy ilyen alapvető funkciónál is mint az internet.
Mint ahogy beletörődik mindenbe.
Igen valószínűleg ez lesz, hogy lejjebb viszik az árat, vagy csak belebegtették hogy erről beszéljenek s nem lesz semmi.
Azért csak több gyerek lemegy pl focizni, ilyen keservesen nem tudom hogy lehet mindent látni.

Azért utolsó szó gyanánt megjegyezném, mert fent akadt rajta a szemem, hogy alapvető funkció. Lehet írni, hogy az kéne legyen, de sehol nem alapvető funkció, Finnország egyedül, ami jó példa, ahol ez "jár". De az internet nem alapvető szolgáltatás mint villany, gáz stb. Azért ez nálam a ló túloldala, gyerekek Internet nélkül is van élet.

Summa-summárum ha bevezetik ha nem, világvége nem jön.

És semmi nem lesz belőle. :D
De a megoldás, nincs plusz költség, de legyen mindenhol 1-2 mb-es net.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.10.22. 09:40:56-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.22. 09:25:27

Bob_Marley: Lehet hogy egészségtelen, de ha valaki azt szereti, vagy a piát, vagy az édességet stb, akkor nem fog attól leszokni róla azért mert 40-50 ft-ért drágábban adják.
Maga a kezdeményezés meg az ötlet volt undorító hogy ilyen módon húznak le minket teljesen alap dolgokért ami sehol máshol eszükbe se jutna ...

csababarca: Az a baj hogy igen, tényleg így lesz. és utána az ország 2/3-mada megint megy rájuk szavazni hogy micsoda megváltók és milyen kedvesek hogy csak 10 forinttal adóztatják meg azt, amit sehol máshol :roll: #-o
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.22. 09:18:17

Ebből úgyis az lesz,hogy majd jön egy nyilatkozat,hogy csak 10 forint/ gigabájt lesz, fehér lovon belovagol a vezérünk, aztán mindenki leborul,hogy milyen kegyes, csak 10 forint...nem egyszer lettek már az ostobák így megvezetve,és eszik.
Holott az összeg másodlagos, az elv rémisztő.

Bob, téged meg irigyellek ezért a pozitív világlátásodért, majd oszd meg a holokausztról, rabszolgamunkáról, boszorkányégetésekről is a pozitív logikai meneteidet. Mert biztos ezekben is van pozitívum bőven! Naív vagy,hogy ilyeneket gondolsz,hogy majd több gyerek lemegy a játszóterekre (hova???? hol vannak azok???), meg focizni,dehogy fognak lemenni. A magyar megvonja a vállát erre is majd,és beletörődik,hogy sanyargatják még egy ilyen alapvető funkciónál is mint az internet.
Mint ahogy beletörődik mindenbe.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.22. 08:55:18

Nekem csak az a hozzáállásod tűnt fel Bob, hogy azt mondod, régen is volt lassú ADSL kapcsolat, s akkor is működött minden. De azért azt vedd észre, hogy nehogy már visszafelé "fejlődjünk". Régen elég sok minden volt: szemet szemért, "Taigetosz" (mondjuk ez még ma is létezik a küszöbre, meg WC tartályba tett gyermekek sajnos...) és nem volt tisztálkodás sem, legalábbis gyér, stb. Nyilván sarkítottam, de a lényeg, hogy ne az legyen már az alap a XXI. században (aminek már nem a Real a legjobb csapata :twisted: ), hogy régen is "[auto_cenzúra]" volt, akkor visszatérhetünk arra.

Ráadásul olyan dologért fizetnél pluszban, ami elvileg a technológia fejlődésével egyre olcsóbban kapható meg. Ezeknek a szolgáltatásoknak az ára épp, hogy lejjebb kellene, hogy menjen (telefon, internet, kábel TV)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.22. 08:53:05

Wow, apokalipszist és képzeljünk még bele. :D Bezzeg ha arról van szó, hogy aki többet keres többet adózzon, akkor nincs gond! De az, hogy valaki több adatforgalmat bonyolít le és többet fizet az gond.

Helles példa meg totál nem jó, mert az tudományosan bizonyítottan káros az egészségre, "luxuscikk". Ezzel az erővel én meg mondhatnám, hogy dohányzok miért fizessek többet, meg hetvenezer adót rá.

Internet nem luxuscikk, sőt elfogadom sokszor nagyon hasznos, de nem is nyomnak egy off gombot és holnaptól nincs net. Azért ne vicceljünk már.

Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is. Felkapuztunk valahova, leckét írtunk, TV-t néztünk, edzésre mentem, fociztam.

Soknak tűnik a 150 Ft/GB ebbe nem is mennék bele, de maga az ötletnek lehetnek pozitív hozományai is.
Azt is elfogadom, hogy ezáltal akár nőhet minden ára is. Teszem azt banki ügyintézés stb. Rengeteg negatív dolog van, de egyesek úgy kezelik ezt, mintha valami személyi jogaikat sértenék ezzel. Miközben korlátozásról szó sincs, nem mondja Kis Pista hogy holnaptól ne csináld, ha valaki többet használ fizessen többet.

Ezzel az erővel én is kiakadhatnék, hogy ugyanannyit fizetek x adatforgalomért mint más 5x adatforgalomért.

Részemről befejezve, Fecoo jól leírta, hogy vonzhat több galibát, ez igaz. De nézzünk valami mögé is. Elsőre is ezt írtam, m9ost se tudok mást a kérdés a kivitelezés, de a gondolat alapvetően nem egy ördögtől való.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.22. 08:33:08

Nem az a baj,hogy fizetni kell érte,mert kevesen lopják az internetet,mi is fizetjük a röhejesen magas havidíjat. De amit a szolgáltatás nyújt,azt ne adóztassák már meg könyörgöm.
És ne legyéál fafejű Bob, mozdulj ki az álomvilágból,lépj ki az utcára,és akkor rájösz.

Egyébként mi lesz a következő? a logika mentén haladva, mondjuk ugye van az áramszolgáltató, akinek havidíjat fizetünk. Jön valami agyoniskolázott képviselő egy beterjesztéssel,hogy a az áram mellett adóztassuk meg, hányszor kapcsolta fel-le a jó magyar a villanykapcsolót. Na? Tetszik? van benne logika nem? felkapcsolásonként 20 forint, meg mondjuk eleve ahány kapcsoló van egy lakásban,annyiszor 15 forint pluszba havonta.
nekem ez tetszik.... :roll:

Nem lehet ilyet megcsinálni, egyszerűen ez már a nonszensz kategória. És legyen 5 giga az átlagos forgalom, de az is 700 forint plusz havonta.
Azt meg had ne részletezzem,hogy mondjuk a diákok kb ennek az 5szörösét netezik el havonta,és akkor még óvatos voltam.

De biztos az okosak a parlamentben nem neteznek, mnt ahogy nem vesznek többszáz milliós lakásokat,házakat sem...
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.10.22. 08:27:34

Tudom ajánlani avatarnak, nehogy szomjasak maradjatok

Kép
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése