Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hady írta:...ebbe, belebukik a kormány
Egyik előny.zola8787 írta:Orbán csak felakarta pezsdíteni az Eurobarca életét. Látjátok, ezt is elintézte:D:D
Bob_Marley írta:
Jó dolog az ötlet? Valószínűleg több hátránya van mint előnye, ergo a kivitelezés borzasztó fontos. De ezt írom le huszadjára is, hogy mögé nézve van pozitív is benne.
Ha nem is átlag, ebben lehet igazad van. De elég számottevő az a csoport, akik viszont letöltenek filmeket-sorozatokat. Nem egy apró kisebbségről beszélünk.Bob_Marley írta: És itt reagálnék bence-barca-ra hogy az hogy te sorozatot nézel az véleményem szerint nem tartozik ebbe bele, hogy átlag felhasználó.
nem a Te gondolatod, mindenkiével szembe megy. Én javasolnám h szállj ki a vitából, meglásd mindenkinek jobb lesz.Bob_Marley írta:Fú nagyon máshogy látom mint itt pár ember.
Bob, én kb nem tudnám elvégezni az egyetemet net nélkül.. A legtöbb tanár ott küld ki MINDEN anyagot, sok programot kell elszedni gyakorláshoz, Coeduhoz is kell net, pedig ott csak tananyagok vannak, neten veszek fel órákat, neten kell utalni tandíjat, beadandókhoz is jól jön, szakon belül is ott tárgyalunk meg sok mindent, stbstb.. És nekem falun így is kb 5-ször olyan drága a kb tizede olyan gyors net is, mint városban, ha ezt még emelik is, akkor nem fogjuk tudni fizetni..Bob_Marley írta: Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is.
Bob, én amit leírtam azzal nem az adó ellen érveltem. Nyilván ilyen hülye érv nincs, h állambácsi azért ne adóztass meg, mert én a jó minőséget szeretem.Bob_Marley írta: bence-barca
Átlag felhasználót írtam. Nyilván ha valakinek extra "kívánságai" vannak, akkor más tészta. Én meg pont azt mondom, ha te HD-ban szeretnél valamit, akkor a szolgáltatásért, hogy jobb minőség stb fizess 200 Ft-ot. Mi kötelez erre, meg ez nonszensz? Miért? Mert alap jogosultság, hogy korlátlan mennyiségben tölts le adatot és "garázdálkodj" a neten? Én ezt nem tudom elfogadni érvnek, steam, frissítés remek példák voltak, azok korrektek. De ne haragudj de az hogy te nem tudsz megnézni egy sorozatot HD-ban (ami amúgy nagy valószínűséggel a TV-ben is megy amúgy) az elég gyenge lábakon álló érv nálam.
Fiatalabb vagyok nálatok, de még én is eltudom mondani, h elég sokáig elvoltam net nélkül, több mint 10 évig. Hogy miért? Mert elején még mondhatni luxuscikk vt, meg betárcsázós volt. Szóval Bob persze, h elvoltál net nélkül kb nem is volt.zola8787 írta:Gyerek koromban (88as vagyok) én is elvoltam net nélkül, sőt gép nélkül is, de ez már NEM az a világ! Akárhova mész, mindenhol Internet. Bemész bankba: net, mész vásárolni: net, suliba minden második órára net kell.Bob_Marley írta: Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is. Felkapuztunk valahova, leckét írtunk, TV-t néztünk,
Cigis: igen is fizessél sokat azért, mert más egészségét is károsítod. Én nem cigizek, de folyamatosan belemegyek a bagóba, mert minden második ember nyomja, sz.rnak arra, hogy pl állomáson nem lehet, ezt meg is kell adóztatni, én duplájára is emelném, sőt triplájára, mert az egészséges életmódot próbáló embert is tönkreteszik gyerekkori arcoskodásból kifolyólag (nekem senki se mondja, hogy nem "menőzésből" szokott rá.Bob_Marley írta:
Helles példa meg totál nem jó, mert az tudományosan bizonyítottan káros az egészségre, "luxuscikk". Ezzel az erővel én meg mondhatnám, hogy dohányzok miért fizessek többet, meg hetvenezer adót rá.
Internet nem luxuscikk, sőt elfogadom sokszor nagyon hasznos, de nem is nyomnak egy off gombot és holnaptól nincs net. Azért ne vicceljünk már.
Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is. Felkapuztunk valahova, leckét írtunk, TV-t néztünk,
Dehogynem. De a kétharmad remélem örül.Bob_Marley írta:de a gondolat alapvetően nem egy ördögtől való.
Igen valószínűleg ez lesz, hogy lejjebb viszik az árat, vagy csak belebegtették hogy erről beszéljenek s nem lesz semmi.csababarca írta:Ebből úgyis az lesz,hogy majd jön egy nyilatkozat,hogy csak 10 forint/ gigabájt lesz, fehér lovon belovagol a vezérünk, aztán mindenki leborul,hogy milyen kegyes, csak 10 forint...nem egyszer lettek már az ostobák így megvezetve,és eszik.
Holott az összeg másodlagos, az elv rémisztő.
Bob, téged meg irigyellek ezért a pozitív világlátásodért, majd oszd meg a holokausztról, rabszolgamunkáról, boszorkányégetésekről is a pozitív logikai meneteidet. Mert biztos ezekben is van pozitívum bőven! Naív vagy,hogy ilyeneket gondolsz,hogy majd több gyerek lemegy a játszóterekre (hova???? hol vannak azok???), meg focizni,dehogy fognak lemenni. A magyar megvonja a vállát erre is majd,és beletörődik,hogy sanyargatják még egy ilyen alapvető funkciónál is mint az internet.
Mint ahogy beletörődik mindenbe.