Barça vs. Real - El Clásico
Szerintem hiba volt Mathiot balhátvédként játsszatni, bár volt itt baj bőven 

- danianevem
- Entrenador del Barça
A Farkas Norbi?Szuszimester írta:Na, ez az, ami engem is leginkább zavar. Néztem a meccset, de kikapcsolt hanggal, mert nem bírom, hogy ez a ... kommentátor szabályosan realnak szurkol.

Viszont a másikon oldalon már jó ideje megy az üzengetés a Sport TV-nek miatta, mert ugye Messi>CR jön ki a közvetítései alapján, és állítólag a Real meccseket "fapofával" közvetíti. Szóval lehet elérték, hogy most már kommentátorként a Madridnak szurkoljon .

- Szuszimester
- Jugador del Barça
Az a helyzet, hogy megérdemelten kikaptunk és nyugodtan fekszem le aludni. Na azért vereség esetén ez nagyon durva...[/quote]
Na, ez az, ami engem is leginkább zavar. Néztem a meccset, de kikapcsolt hanggal, mert nem bírom, hogy ez a ... kommentátor szabályosan realnak szurkol. De csak néztem a meccset, és láttam, ahogy kétség nem fér hozzá, ki a jobb csapat a pályán.
3-1 lett a vége, de ma nagyon megvertek bennünket. Gyakorlatilag egy félidő alatt. És még csak ideges sem voltam, annyira egyértelmű volt...
Na, ez az, ami engem is leginkább zavar. Néztem a meccset, de kikapcsolt hanggal, mert nem bírom, hogy ez a ... kommentátor szabályosan realnak szurkol. De csak néztem a meccset, és láttam, ahogy kétség nem fér hozzá, ki a jobb csapat a pályán.
3-1 lett a vége, de ma nagyon megvertek bennünket. Gyakorlatilag egy félidő alatt. És még csak ideges sem voltam, annyira egyértelmű volt...

Szuszimester
Egyik kutya másik eb , mindenhol vannak ilyenek de azért te sem gondolod , hogy nem gyomorforgató amit csinál?!ferninho írta:mennyi volt már... most is volt egy úriember, aki osztotta nálunk az észt, kb 4szer regisztrált újra, mert annyiszor ki lett már tiltva, hogy ossza az okosságait....Mr. Cesc írta:? Mikor láttál olyat, hogy egy Barca szurkoló átmegy oda provokálni számotokra vesztes meccs után? Húzzál vissza, és verd CR tizigóljára - vagy ne provokálj.
ez egy előforduló probléma mindig és mindenhol.hát fura is volt, hogy Iker azt kiszedte valahogy, talán már végleg magára tud találni.Kár a 0-1-nél elrontott ziccerért, valszeg az volt a kulcsmomentum.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Ahogy most ez a Raul gyerek nyomja itt a tutit, a szerencsétlenje.ferninho írta: mennyi volt már... most is volt egy úriember, aki osztotta nálunk az észt, kb 4szer regisztrált újra, mert annyiszor ki lett már tiltva, hogy ossza az okosságait....
ez egy előforduló probléma mindig és mindenhol.
Tipikus duma, csak név nincs, időpont, meg szöveg idézet pl.mennyi volt már... most is volt egy úriember, aki osztotta nálunk az észt, kb 4szer regisztrált újra, mert annyiszor ki lett már tiltva, hogy ossza az okosságait....

mennyi volt már... most is volt egy úriember, aki osztotta nálunk az észt, kb 4szer regisztrált újra, mert annyiszor ki lett már tiltva, hogy ossza az okosságait....Mr. Cesc írta:? Mikor láttál olyat, hogy egy Barca szurkoló átmegy oda provokálni számotokra vesztes meccs után? Húzzál vissza, és verd CR tizigóljára - vagy ne provokálj.
hát fura is volt, hogy Iker azt kiszedte valahogy, talán már végleg magára tud találni.Kár a 0-1-nél elrontott ziccerért, valszeg az volt a kulcsmomentum.
madridista
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az a csapat nyert, amelyik kevesebbet hibázott. Nem játszott a Real jobban nálunk, de nem is volt rosszabb. Mi leutánoztuk a Párizs elleni meccset, annyi különbséggel, hogy ott legalább támadni hajlandóak voltunk. A helyzetek meg voltak itt is ott is, de a meccset a mi hibáink döntötték el. Az első és a harmadik gólt nem kell magyaráznom, azon kívül a második gólt abból kaptuk, amivel az egész meccsen szórakoztunk. Másfél négyzetméteren passzolgattunk és elvesztettük. Ezen kívül volt vagy 30 eladott labdánk, a nagy része a térfelünk közepén, vagy a kapunk előtt. Egész meccsen lötyögtünk, teljesen olyan érzésem volt, hogy nem akarunk gólt lőni (egyébként vki észrevette már, hogy Tito első klasszikusa óta folyamatosan így játszunk? mert elég unalmas már...). Ezzel szemben a Real ugyanúgy ment előre 0-1-nél, 1-1-nél és 3-1-nél is. A mentalitásbeli különbség és a hibák döntöttek. És megjegyzem, hogy a Real nem játszott jól. Ha jól játszanak itt nagyon kitömtek volna minket. Ronaldo és Benzema rengeteg helyzetet elpuskáztak.
Igazából azt nem tudom, hogy mibe kapaszkodjak? Volt 2 rangadónk, mindkettőn leoktattak minket, az egyéni hibák csak a dekoncentráltság miatt lehetnek. Akkor a BL lehet, hogy bukó, mert számtalan ilyen meccsünk lesz. A bajnokságban a Real meg mindig is sokkal jobb volt, ráadásul most még formában is vannak...
Illetve azt is megjegyezném, hogy megint előjött az, amiről fordulóról fordulóra beszélünk. Neymar, Mascherano, Mathieu igen jó formában vannak, de a csapat nagy része nagyon nagy gödörben van, ami Messin látszik meg a leginkább. Ma eldönthette volna meccset.
Az a helyzet, hogy megérdemelten kikaptunk és nyugodtan fekszem le aludni. Na azért vereség esetén ez nagyon durva...
Igazából azt nem tudom, hogy mibe kapaszkodjak? Volt 2 rangadónk, mindkettőn leoktattak minket, az egyéni hibák csak a dekoncentráltság miatt lehetnek. Akkor a BL lehet, hogy bukó, mert számtalan ilyen meccsünk lesz. A bajnokságban a Real meg mindig is sokkal jobb volt, ráadásul most még formában is vannak...
Illetve azt is megjegyezném, hogy megint előjött az, amiről fordulóról fordulóra beszélünk. Neymar, Mascherano, Mathieu igen jó formában vannak, de a csapat nagy része nagyon nagy gödörben van, ami Messin látszik meg a leginkább. Ma eldönthette volna meccset.
Az a helyzet, hogy megérdemelten kikaptunk és nyugodtan fekszem le aludni. Na azért vereség esetén ez nagyon durva...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.10.25. 22:29:36-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
GonzalezRaul az élő példa, hogy egy szurkoló jobban gyűlöli az ellenfelet mint a sajátját szereti. Tudjuk, megint a Barcának fújt a bíró, UEFALONA, UEFATÖKÖMTUDJAMI, stb... Minek kell ide átjönni provokálni egy számunkra vesztes meccs után? Miért nem maradsz a seggeden és örülsz, hogy nyertetek? Mikor láttál olyat, hogy egy Barca szurkoló átmegy oda provokálni számotokra vesztes meccs után? Húzzál vissza, és verd CR tizigóljára - vagy ne provokálj.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nagyon kár volt azért a tiziért. Teljesen elkerülhető szituáció, Piqué nem is tudom mit akart. Ha a félidőben előnnyel megyünk be, lehet hogy más lett volna a szitu.
Az pedig megint a balszerencse, hogy Ini pont a Xavi-Rakitic csere után sérül le. Habár lehet, hogy jobb lett volna Alba-t behozni Ini helyére. Persze utólag könnyű, de egy meghúzható lépés szerintem.
Az pedig megint a balszerencse, hogy Ini pont a Xavi-Rakitic csere után sérül le. Habár lehet, hogy jobb lett volna Alba-t behozni Ini helyére. Persze utólag könnyű, de egy meghúzható lépés szerintem.
Forca Barca!!!!
Sajnos várható volt, hogy bedarálnak. Kár a 0-1-nél elrontott ziccerért, valszeg az volt a kulcsmomentum.
GonzalesRaul meg sosem provokál, tudjuk
GonzalesRaul meg sosem provokál, tudjuk

Én is így láttam. Első 30 percben átjáróház volt mindkét középpálya, fel alá rohangálás volt az egész, nem hiába volt rengeteg helyzet. A különbség annyi, hogy a Real ehhez hozzá van szokva, mi meg nem. Itt ez hatalmas hiba volt Enrique-től, hogy nem szólt oda, hogy nyugi, a saját játékunkat játsszuk, ne menjünk bele ebbe a "kontra" harcba. Belementek, és ez a 2. félidőben kis is ütközött, 60-65 perc után elfogyott a csapat. Iniesta nem hiába görcsölt be 70 perc után. Még egy statisztika is volt, hogy 70 vagy 75 perc körül többet futott a Barca, mint a Real, az meg azért eléggé beszédes, hogy mennyire is ment a Barcás labdajáratás, vagy mennyire nem.MyShadow írta:Felvettük a Real stílusát és beletört a bicskánk.
Mi nem ehhez a játékhoz szoktunk, nem ebben vagyunk jók, igazából az elején még jól is jöttünk ki belőle, de a meccs egészében már egyértelművé vált, h az ő akaratuk érvényesül.
Ennek ellenére én nem vagyok elkeseredve, mert meg voltak a helyzeteink, bár a védekezés ma sem ment.
(Nyilván lehet mondani azt is, hogy 4.percben lőtt góllal, látta az esélyt Enrique hogy le lehet zárni hamar a meccset, amire megjegyzem Messinek és Neymarnak is ott volt a lehetősége, de nem sikerült.)
Másik, amiben peches volt Enrique: Matyit játszatta, számítva a pontrúgásokra, és CR-t akarta fogni vele. Na hát a Realnak volt 3 szöglete, és szabija kb egy se, ezért Matyi kb teljesen felesleges volt, így viszont a bal oldali támadójáték hatékonysága a béka segge alá került. Ráadásul a szögletből fejelt gólt se CR vágta, hanem Pepe(róla nem tudom ki maradt le).
Suarez szerintem jó volt, a topikjában leírtam. Nagyon kell ő majd előre, azok a lefordulásai nagyon ültek, és ha úgy nézem adott 1 assistot, meg 1 assist értékű labdát.(Alves elleshetné tőle, hogy hogy kell beadni, ívelni.)
Ami pedig még hatalmas probléma, hogy ilyen meccseken(tavasszal a BL-ben), majd ha nagyon kéne cseréhez nyúlni, akkor megint ilyen Roberto,Pedro félék állnak rendelkezésre, akikhez inkább ne mis fűzök kommentárt.
Az bosszantó, hogy úgy kaptunk ki 3-1re, hogy az ellenfélnek 1 db értelmes támadást nem kellett felépítenie ahhoz, hogy áttörje a védelmet, és lőni tudjon. Talán egy volt ilyen, amikor Benzema kapufát fejelt. A többi egytől egyig egyéni hibából adódó kontra volt, vagy Mr.Shakira hozta a kötelező Real gólt.
A pont az i-re pedig a stúdió beszélgetés volt. A mi nagy Vincze Ottónknál már akkora az arc, hogy ő maga sem veszi észre. Egyszerűen nem értem, hogy kerülhet ilyen képernyőre.
Így hirtelen ennyi, ez a helyzetkihasználásos szerencsétlenkedés, és az ész nélkül való támadás megbosszulta magát.
Pajti, azt értsd meg, hogy ha átjössz madridistaként egy Barca fórumra, nem csak magadat, de a Real szurkolókat is képviseled a véleményeddel. Tanulj meg nyerni és veszíteni is emelt fővel, vagy ne csodálkozz, ha hasonló kép alakul ki rólatok, madridistákról itt. (természetesen tisztelet a kivételnek, ami határozottan nem te vagy)GonzalezRaul írta:Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
- Tivornya
- Capitá del Barça
R10 idején ugyanez volt, csak akkor a Galaktikusok hanyatlottakZolee23 írta:lehet mondani, hogy mindent megnyertek már, de egy el clasicón ne menjen már az alibi.

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-
- Capitá del Barça
egyre kevesebb ez a védelem/középpálya komoly csapatok ellen. nagyon kell a vérfrissítés.
ami zavart, hogy néhány játékoson a motiváció teljes hiányát láttam. a madrid viszont ment előre, küzdöttek, nagyon akarták a győzelmet.
lehet mondani, hogy mindent megnyertek már, de egy el clasicón ne menjen már az alibi.
ami zavart, hogy néhány játékoson a motiváció teljes hiányát láttam. a madrid viszont ment előre, küzdöttek, nagyon akarták a győzelmet.
lehet mondani, hogy mindent megnyertek már, de egy el clasicón ne menjen már az alibi.
Felvettük a Real stílusát és beletört a bicskánk.
Mi nem ehhez a játékhoz szoktunk, nem ebben vagyunk jók, igazából az elején még jól is jöttünk ki belőle, de a meccs egészében már egyértelművé vált, h az ő akaratuk érvényesül.
Ennek ellenére én nem vagyok elkeseredve, mert meg voltak a helyzeteink, bár a védekezés ma sem ment.
Direkt kiemelem neked a zárójeles résztGonzalezRaul írta:Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Capitá del Barça
Nem is tudom, hogy min ment el ez a mai meccs.. Szerintem sok minden egybe osszejott, foelg a hianyossagok. Lenyegeben nem vagyok elkeseredve, bizakodo vagyok, hogy a tavaszra osszeallunk.
Az biztos hogy a bajnoksagot nem feltetlenul az nyeri aki behuzza a classicokat, erre ugye pont a tavalyi szezon az egyik pelda...
Szerintem ez a madrid verheto lett volna, foleg az elso felidoben, ahol akar el is lehetett volna donteni a meccset. A masodikban szerintem a gyors gol megfogott, utana meg mar el is engedtuk a meccset.
En foleg a `nagyok` gyengelkedeseinek a szamlajara irom a vereseget, se Messi, se Ini, se Neymar ( a golon kivul, bar o hajtott ), se Busi, ugyanugy Pique gyengek voltak, nem tudtak felporogni max az elso fel oraig, s talan meg nagyvonalu voltam. Suareztol nem vartam nagyon sokat, mivel vegulis elso meccse volt, ahhoz kepest adott egy golpaszt, meg meg egyet, csak Messi kihagyta. Jo lesz o remelhetoleg. De az vilagos, hogy minosegi csere nuku. S az is szamomra egyertelmu, hogy Alves, Pedro tuti hogy nem valo kezdobe, bar Dani meg probalkozott s egy ideig jo is volt, de Pedro ? inkabb nem is irok semmit.... Busi is egy ideig jo volt szerintem, de en mindenkepp Maschot nyomnam ott egy ideig, had erezze a torodest Busi.
Az is vilagos es mar reg mondtam, hogy Matyi a toltelek csapatok ellen meg elmegy, de egyszeruen nagyok ellen betli, betettek mert magas, de semmi haszna nem volt ugyse, meg a tudasa miatt sem... Piquet is kicsit jegelnem, vagy nem eroltetnem ugy, Bartra kicsit megnyivanulhatna... Nincs mese Luchonak ideje lenne egy gala kezdot osszeraknia, mert ez a rotalas arra vezet, hogy nincs osszeszokas, es jonnek a maihoz hasonlo veresegek.
Meg tudnek irni regeket, de inkabb nem teszem. Bizom benne hogy javulunk, es telleg javulunk, nem csak szavakba, nyilatkozatokba mondjuk. Inkabb most jojjenek a betlik, mert meg tavaszig van hova javulni.
Grat a Madridnak, osszesegeben megerdemeltek, mert kihasznaltak a hibainkat, es fejben, meg fizikalisan is erosek voltak. Carlo papa azert ott van a szeren...
Megy tovabb az elet, de meg nincs veszve semmi sem.
VAMOS BARCA

Az biztos hogy a bajnoksagot nem feltetlenul az nyeri aki behuzza a classicokat, erre ugye pont a tavalyi szezon az egyik pelda...

En foleg a `nagyok` gyengelkedeseinek a szamlajara irom a vereseget, se Messi, se Ini, se Neymar ( a golon kivul, bar o hajtott ), se Busi, ugyanugy Pique gyengek voltak, nem tudtak felporogni max az elso fel oraig, s talan meg nagyvonalu voltam. Suareztol nem vartam nagyon sokat, mivel vegulis elso meccse volt, ahhoz kepest adott egy golpaszt, meg meg egyet, csak Messi kihagyta. Jo lesz o remelhetoleg. De az vilagos, hogy minosegi csere nuku. S az is szamomra egyertelmu, hogy Alves, Pedro tuti hogy nem valo kezdobe, bar Dani meg probalkozott s egy ideig jo is volt, de Pedro ? inkabb nem is irok semmit.... Busi is egy ideig jo volt szerintem, de en mindenkepp Maschot nyomnam ott egy ideig, had erezze a torodest Busi.
Az is vilagos es mar reg mondtam, hogy Matyi a toltelek csapatok ellen meg elmegy, de egyszeruen nagyok ellen betli, betettek mert magas, de semmi haszna nem volt ugyse, meg a tudasa miatt sem... Piquet is kicsit jegelnem, vagy nem eroltetnem ugy, Bartra kicsit megnyivanulhatna... Nincs mese Luchonak ideje lenne egy gala kezdot osszeraknia, mert ez a rotalas arra vezet, hogy nincs osszeszokas, es jonnek a maihoz hasonlo veresegek.
Meg tudnek irni regeket, de inkabb nem teszem. Bizom benne hogy javulunk, es telleg javulunk, nem csak szavakba, nyilatkozatokba mondjuk. Inkabb most jojjenek a betlik, mert meg tavaszig van hova javulni.
Grat a Madridnak, osszesegeben megerdemeltek, mert kihasznaltak a hibainkat, es fejben, meg fizikalisan is erosek voltak. Carlo papa azert ott van a szeren...
Megy tovabb az elet, de meg nincs veszve semmi sem.
VAMOS BARCA

Barça,Barça,Baaarça!!!
Gonzalezem, te is csak akkor vagy itt amikor kárörvendeni kell, miért kell árral szemben úszni, sosem értem meg, nem írsz ide, máris egyszerűbb mindenki élete. Vagy ez neked öröm?
Egyébként grat a Realnak, de azért a bírót megharaphatta volna a vámpírunk ezért a teljesítményért, azért a Neymar sárga vicces volt, és a 3. gól előtti Ramos-féle labdaszerzés is, az minimum szabad+sárga kombó normál esetben. Nem véletlen hogy LE is csak röhögött. Ettől függetlenül, megérdemeltétek a győzelmet, az egyik klasszisunk formán kívül volt, egy megsérült, egyet lecseréltek, Neymar meg egyedül kevés volt.
Pedig nagy kár érte, nem verhetetlen ez a mostani Reál, egy normális kezdővel, és picit több koncentrációval (akarással?) nyerhettünk volna.
Egyébként grat a Realnak, de azért a bírót megharaphatta volna a vámpírunk ezért a teljesítményért, azért a Neymar sárga vicces volt, és a 3. gól előtti Ramos-féle labdaszerzés is, az minimum szabad+sárga kombó normál esetben. Nem véletlen hogy LE is csak röhögött. Ettől függetlenül, megérdemeltétek a győzelmet, az egyik klasszisunk formán kívül volt, egy megsérült, egyet lecseréltek, Neymar meg egyedül kevés volt.
Pedig nagy kár érte, nem verhetetlen ez a mostani Reál, egy normális kezdővel, és picit több koncentrációval (akarással?) nyerhettünk volna.
-
- Barça C
Hova tűnt a fél oldalas hszem? Király. A sport tv n miért van hamarabb hang mint kép?Nagyon idegesítő.
- GonzalezRaul
- Barça B
Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...

Ottő: Suarez bal lábas. 

Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Chino
- Llegenda del Barça
Megérdemelte a Madrid a győzelmet, bár inkább mi csesztük el. Mind a 3 gól szinte ajándék. Piqué nem tudom kinek képzelte magát? Bravonak? A szöglet csak a szokásos, de Pepe-t hogy hagyhatták ilyen szabadon! A harmadik gól meg vicc. Ilyen az év végi humor-összefoglalókban szokott lenni.
Mindent összevetve valamivel jobb volt a Real, és nem azért mondom mert savanyú a szőlő, de egyik gól sem abból született, hogy úgy elvertek minket játékban. Talán a szögletre lehet mondani.
Ami pozitívum, hogy Alves nagyon fegyelmezetten játszott, csak a vége felé ragadt többet fönt, de ez érthető, ha szorít az idő és hátrányban vagyunk. Inkább Mathieu volt az akit ki kellett volna hajítani. Kb. annyiszor ment fel támadásba, mint Alba szokott, csakhogy ő nem igazán ért vissza, ha ott is volt csúnyán meg tudták keverni. Nagyon érett egy Piqué-Alba csere, csodálkozom, hogy nem lépte meg Lucho. Illetve Xavi is jól mozgatta a csapatot, szerintem jó ötlet volt a kezdetése. Iniesta szürkült inkább bele a mezőnybe. És a szegény embert az ág is húzza szépen le is sérült. Aztán persze nézhettük egy Clasícón hátrányban Robit meg Pedrot.
Mindent összevetve annyira nem vagyok elkeseredve, főleg, hogy az első félidőben föléjük tudtunk kerekedni, ami azért köszönhető volt Suareznek is. Nekem személy szerint tetszett a játéka, de látszott, hogy egyelőre 60 percnél nem bír többet.
Amúgy a bíró parancsba kapta, hogy a Realnak nem adhat sárgát? Modric, Kroos, Pepe, Isco minimum kiérdemelt egyet, de Carvajal is megkaphatta volna már jóval korábban. Ezt csak úgy zárójelesen, mert nekem nagyon feltűnt.
Mindent összevetve valamivel jobb volt a Real, és nem azért mondom mert savanyú a szőlő, de egyik gól sem abból született, hogy úgy elvertek minket játékban. Talán a szögletre lehet mondani.
Ami pozitívum, hogy Alves nagyon fegyelmezetten játszott, csak a vége felé ragadt többet fönt, de ez érthető, ha szorít az idő és hátrányban vagyunk. Inkább Mathieu volt az akit ki kellett volna hajítani. Kb. annyiszor ment fel támadásba, mint Alba szokott, csakhogy ő nem igazán ért vissza, ha ott is volt csúnyán meg tudták keverni. Nagyon érett egy Piqué-Alba csere, csodálkozom, hogy nem lépte meg Lucho. Illetve Xavi is jól mozgatta a csapatot, szerintem jó ötlet volt a kezdetése. Iniesta szürkült inkább bele a mezőnybe. És a szegény embert az ág is húzza szépen le is sérült. Aztán persze nézhettük egy Clasícón hátrányban Robit meg Pedrot.
Mindent összevetve annyira nem vagyok elkeseredve, főleg, hogy az első félidőben föléjük tudtunk kerekedni, ami azért köszönhető volt Suareznek is. Nekem személy szerint tetszett a játéka, de látszott, hogy egyelőre 60 percnél nem bír többet.
Amúgy a bíró parancsba kapta, hogy a Realnak nem adhat sárgát? Modric, Kroos, Pepe, Isco minimum kiérdemelt egyet, de Carvajal is megkaphatta volna már jóval korábban. Ezt csak úgy zárójelesen, mert nekem nagyon feltűnt.
Forca Barca!!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyszerű: Barca vezényelés, uralta a játékot, Neymar gólt lőtt, jól ment a játék a Barcelonának, utána Real nyomta , majd 11-es és akkor összeomlott a Barcelona. Plusz Iniesta is lesérült. Az viszont nem fér a fejembe hogy miért osztottak ki nekünk ennyi sárgát rögtön a meccs elején..na mindegy ez van, a hibákból tanulni kell, és előre kell nézni, hajrá Barcelona!!