Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hasonló az én meglátásom is. LE stratégiája rosszul sült el. Visszatenni egy régi motort egy új autóba nem szerencsés. A legnagyobb gond az impotens középpálya volt, ami már tavaly sem működött. Ehhez képest az Ini-Mas-Rakitic ma már egyértelműen erősebb. Ezt kiegészült még két másik hibával:Leon írta:...Masszívabb kp kellett volna alapból:Ini-Mas-Rakitic,hátul meg az Alves-Bartra-Matyi-Alba tengely és valószínűleg nem így alakulnak a dolgok.
Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.kristop írta:csakhogy mi nem azt írtuk, hogy mi vagyunk a legjobbak (sőt, szerintem ezt senki se írta), hanem csak próbáltuk a teljesen vakon lévő realosoknak megmagyarázni a szituációt, amire úgy látszik neked is szükséged lenne, mert konkrétan minden mondatodat tök egyszerűen meglehet cáfolni.P.G.D. írta:Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
de nézzetek magatokba, te is, és a realosok is, és őszintén mondjátok meg, ha megnyertük volna a clásicót - mondjuk 0-2re - akkor is ugyanezeket a hozzászólásokat írtátok volna le? hogy igaz, hogy nyertetek, de messit el kell adni, meg hogy a világ lehagyott minket, satöbbi. vagy egyáltalán írtatok volna valamit? én azt feltételezem, hogy nem, mert amikor mi nyertünk, akkor általában világvége hangulat volt a realnál és nem írtak ide ilyeneket. és mivel a válasz a nem, így komolyan vehetetlenek azok a hozzászólások, amik utólagosan hosszútávú köveztetéseket vonnak le egy olyan meccsből, aminél könnyen a fordított is lehetett volna az eredmény.

csakhogy mi nem azt írtuk, hogy mi vagyunk a legjobbak (sőt, szerintem ezt senki se írta), hanem csak próbáltuk a teljesen vakon lévő realosoknak megmagyarázni a szituációt, amire úgy látszik neked is szükséged lenne, mert konkrétan minden mondatodat tök egyszerűen meglehet cáfolni.P.G.D. írta:Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
Hidd el normális dolgokon lehet beszélni itt is, de már ne hogy egy madridista mondja meg, hogy mikor adjuk el a Messit 27 évesen. Hülyeségeket beszéljen "otthon", ott még vevők is lesznek rá.Decima írta:Azért higyjétek el nagyon nehéz úgy ide írni, hogy ne sértődjetek meg, ne kezdjetek el Roncikázni, de azért nem lehetetlen.

Nem mintha különösebben magyarázkodni kellene, de: nem mindegy milyen stílusban ír ide egy realos, nem mindegy ki és milyen állapotban válaszol rá (nyilván egy elvesztett Clásico után kritikusabb a többség), illetve az időzítés is sokat nyom a latba.Decima írta:Azért higyjétek el nagyon nehéz úgy ide írni, hogy ne sértődjetek meg, ne kezdjetek el Roncikázni, de azért nem lehetetlen.
Az a baj, hogy itt nem mi kell, hogy meggyőzzünk titeket bármiről is, hanem fordítva. Szépen be is láttad, hogy ez nem fog menni.Amúgy valamilyen szinten tényleg fölösleges egymást győzködni.Úgyse fog sikerülni. Majd év végén lehet "na ugye megmondtam"-ozni
Erről beszélünk itt reggel óta. Felesleges idejönnötök győzködni minket. Hazai terepen nyomjátok a bugit inkább.raul72 írta:Amúgy valamilyen szinten tényleg fölösleges egymást győzködni.Úgyse fog sikerülni. Majd év végén lehet "na ugye megmondtam"-ozni
Nyugtával dicsérd a napot. Nem kell itten osztogatnod az észt.Decima írta:Észre kell venni, hogy a Barcelona már nem az ami volt néhány éve. Xavi, Messi sem lesz már sosem olyan szinten. Gyenge hátvédsor, összevissza igazolások, kiöregedett középpálya, nem kiforrott taktika, sok milliós pénzköltés. Jó játékosok nem beépítése, hanem elengedése (Yaya, Ibra, Eto, Fabre, Sanchez, Thiago), akik máshol világklasszisok és húzóemberek sokáig (nálunk Robben, Sneider és még sorolhatnám). Minket is jellemzett ez a Mourinho éra előtt. Kicsit olyan érzésem van,mint a "Zidane-ok és Pavonok" időszakban. Nem fogtok 3-4 klasszis játékossal cél nélkül sehova sem jutni. Le voltunk szólva James meg Kroos megvétele kapcsán, DiMaria elengedése miatt, de Ancelotti tudja a dolgát, és remélem az idő minket igazol majd. Nálatok edzőváltások sora (bár az egyik kényszerű volt sajnos), nálunk szakmai munka folyik sokkal inkább. Guardiola ki merte tenni Ronaldinho-ékat és új csapatot mert épített. Én Messit adnám el kumma sok pénzért és 4-5 szakmailag indokolt játékost vennék az árából és inkább az Iniesta-Neymar-Suarez vonalra építenék. Nem sérült meg lassú középszerű hátvédekkel operálnék. Ebben látom a megoldást hosszú távon nálatok. Plusz egy karizmatikus tapasztalt edző, nem Tito-Tata-LE félék.
1. Köszönöm a választ!raul72 írta:Az utóbbi időben minden fontos meccsen alárendelte magát a csapatnak és a 16-ig visszajárt védekezni, hatalmas mezőny munkát végezve.
De betalált a Bl,döntőn, a Bayern ellen, a Dormund ellen, a Schalke ellen , a csoportkört akkor ne vegyük fontos meccseknek. Ezen felül az utóbbi 4 El Classicon betalált. Kupát érő fejes stb...

Jah, nyilvánraul72 írta: ZBarcát úgy tűnik érdekli. Csak válaszoltam a kérdésére ....
ZBarcát úgy tűnik érdekli. Csak válaszoltam a kérdésére ....Motaro írta:Ne haragudj, de szerinted ez érdekel itt valakit, főleg most?raul72 írta: Az utóbbi időben minden fontos meccsen alárendelte magát a csapatnak és a 16-ig visszajárt védekezni, hatalmas mezőny munkát végezve.
De betalált a Bl,döntőn, a Bayern ellen, a Dormund ellen, a Schalke ellen , a csoportkört akkor ne vegyük fontos meccseknek. Ezen felül az utóbbi 4 El Classicon betalált. Kupát érő fejes stb...
Ne haragudj, de szerinted ez érdekel itt valakit, főleg most?raul72 írta: Az utóbbi időben minden fontos meccsen alárendelte magát a csapatnak és a 16-ig visszajárt védekezni, hatalmas mezőny munkát végezve.
Az utóbbi időben minden fontos meccsen alárendelte magát a csapatnak és a 16-ig visszajárt védekezni, hatalmas mezőny munkát végezve.ZBarca írta:És Ronci?raul72 írta:Ronaldo meg lehet rosszul játszott, de ő nem bomlasztja a csapat egységet , sőt vezére a csapatnak. Míg Messi az ilyen nem akarok lejönni szitukkal nem hiszem , hogy jót tesz az öltözői hangulatnak. LE tekintélyét is az egekbe emeli. De a kérdésemre nem válaszoltatok. Mikor játszott utoljára jól nagy csapat ellen , fontos mérkőzésen ?Mert nekem a tavalyi szezonból az maradt meg vele kapcsolatban, hogy fél meztelenkedik és a földön fekve ordibál, hogy "tizenegyest akarok brühühühü!!!".