Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Roura és Tito nem tudat motiválnihajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura(),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.

Nagyon egyetértek ezzel, mármint hogy Masch-nak kellene a csapatkapitányi szalag. A VB-n sem a kapitányt hallgatták a játékosok a hosszabbításban, hanem Masch-ot. Ő erre nagyon alkalmas lenne még a Barcánál is.roby122 írta:danianevem írta:Ez nem menti fel Leot, főleg mivel -ahogy hajnesz is írta-, addigra már csak ő maradt a "nagyok" közül a pályán. Nem tudom, hogy a CR elleni párharcba unt-e bele, vagy csak elment a kedve addigra, de valami kell legyen e mögött.Erxy írta:tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Idén még ez volt az első ilyen meccse, mindenesetre engem aggaszt...
Ez általában így szokott lenni , amint vesztésre áll a csapat , ő el akar tűnni a pályáról , ezt főleg nagy csapatoknál lehet észrevenni. Gondolom azért , mert ez rossz fényt vetít rá , vagy nem tudom. Pont , hogy neki lett volna Kutya kötelessége , felrázni a csapatot , ordítani() , és teperni mint az állat , de ehelyett a lehajtott fej szokásosan. Messinek sajnos nem való az a karszalag , méltó rá , mert megérdemli , csak fogalma sincs arról mit is jelent az , hogy az a karján van. Ezért is kellett volna Iniesta után Masch.nak adni azt a karszalagot.
Nincs vezére ennek a csapatnak. Amíg nincs vezére ennek a csapatnak , addig csak egy liga első hely lesz a cél. És ez még csak 1 probléma amit meg kéne oldani.
danianevem írta:Ez nem menti fel Leot, főleg mivel -ahogy hajnesz is írta-, addigra már csak ő maradt a "nagyok" közül a pályán. Nem tudom, hogy a CR elleni párharcba unt-e bele, vagy csak elment a kedve addigra, de valami kell legyen e mögött.Erxy írta:tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Idén még ez volt az első ilyen meccse, mindenesetre engem aggaszt...
Összességében biztosan nem, de tegnap nagyon úgy nézett ki, hogy elment a kedve. NEM TEHETI MEG, ez a lényeg, akár Ő a világ legjobbja, akár nem. Imádom, szeretem, de ha ő nem ad bele mindent, akkor a többiektől se várjuk. Márpedig 3:1 után igencsak eltünt. Rossz megoldások, rossz passzok, lézengés elől. Máskor is vezetett ellenünk a Real, de nem adtuk fel, nem adta fel. Azt is elhiszem, hogy tele a hócipője, hogy ilyenkor mindenki tőle várja a csodát és nyilván nem lehet mindig csodát tenni, de az akarás sem látszott rajta. Hamar elkönyvelte a zakót ez az igazság.Erxy írta:Messi motiválatlan lenne ebben a szezonban? ez nekem új.hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura( ),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Ez nem menti fel Leot, főleg mivel -ahogy hajnesz is írta-, addigra már csak ő maradt a "nagyok" közül a pályán. Nem tudom, hogy a CR elleni párharcba unt-e bele, vagy csak elment a kedve addigra, de valami kell legyen e mögött.Erxy írta:tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
3. gól után csak lézengett,meg leadta az elsőnek a labdát. Igen az egész csapat feladta,de ő a csapatkapitány,s egyben ő a legnagyobb klasszis a csapatban. Ha ő nem hajt,ki tegye azt,Roberto? Nem könnyü ezt a terhet cipelni meccsről-meccsre,de ez igy van,ha Messinek megy,a csapatnak is megy általában,felnőnek mellé.Messi motiválatlan lenne ebben a szezonban? ez nekem új.
tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Messi motiválatlan lenne ebben a szezonban? ez nekem új.hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura( ),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?

Mentségére legyen mondva, bár ez lehet kritika is, hogy összesen 2 helyzete volt. Az egyik kb Neymar góljának távolságából eleresztett lövés, amit abszolvált a kapus, a másik volt a kihagyhatatlan, Suarez beadásából. Ennyi és nem több.hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura(),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.

Vagy a La liga aranylabdáját,h már a VB-n is kapott!Ha kifogytak belőle akkor majd CR odaadja az egyik aranybogyeszát kárpótlásul!shutterisland írta:én remélem, hogy csak akkor dönti meg a rekordot, ha pontot is szerzünk, máskülönben inkább majd a következő, hazai bajnokin lenne jó.
elég fájó lenne tényleg 4-2-nél "ünnepelni", körbe röhögne minket a világ.
maga az ünneplés pedig szerintem is felesleges, max mondják be a bemondóba, meccs után kapjon egy oklevelet azt kész.
Az , hogy mi nem örülünk/nem örülünk neki az csak egy dolog , de hogy Messinek milyen kedve lesz , az már más kérdés. Szerintem olyan érzése lehet majd , mint amikor a VB aranylabdát megkapta , ott állt mint egy szerencsétlenség , lehajtott fejjel. Bár ne is beszéljünk erről , mert nyerni megyünk Madridba.bujna írta:Csinálhatnak akár tűzijátékot is Messi ünneplésére, de kérdem én, mi van akkor ha ez ne adj isten 3-nullás madridi vezetésnél történik? Van olyan Barca drukker aki a rekordnak szívből fog örülni?