Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor 20 évig lesz ez a Bernabeu neve ?BarcafanTomee írta:igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
Ez eléggé gáz dolog és minősíti perezt...BarcafanTomee írta:New topic:
Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
Miben jobb a mi csatársorunk az övékénél?mess2009 írta:pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból
pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból
https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ" target="_blankNormandia írta: Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.
Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.danianevem írta:Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Igen van amelyikről nem tudni mi akar lenni, az más kérdés, hogy kikalkulálható a mondandód.Fuentealbilla írta:Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell
Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell
Fuentealbilla írta:Jó lesz az Casillas kivédtenek is... nézd meg még párszor...Normandia írta: Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött.Ez valami sorsszerű, hogy CR-nek tizenegyesből kell az első góljukat lőni. Ennyi és nem több. A tizi jogos volt, senki sem vitatta.
Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta)...
Jó lesz az Casillas kivédtenek is... nézd meg még párszor...Normandia írta: Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött.Ez valami sorsszerű, hogy CR-nek tizenegyesből kell az első góljukat lőni. Ennyi és nem több. A tizi jogos volt, senki sem vitatta.
Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta)...
Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.P.G.D. írta:Tisztelt, Normandia!
1.Az a gond, hogy mégis meg volt jegyezve,hogy Ronaldo megint megkapta a szokásos tizijét.
2.Akkor meg minek követelték annyian a kezdőbe. Egyébként meg edzésen is összelehet szokni valamilyen szinten a játékosokkal, annyira mindenképpen hogy 2-t passzoljanak már egymásnak.
3.Nem is azt írtam, csak azt,hogy azt, hogy még mindig az megy, ha ez lett volna meg az, akkor Leo is jó lett volna. Ahelyett, hogy leírnánk, hogy amit nyújtott az a nullával egyenlő.(Elég rosszul fogalmaztam, azért remélem érthető.![]()
4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
na, akkor neked utoljára egyet.P.G.D. írta:Először is igen tisztelt kristop...
Hát átnézel a Messi-topicba láthatod, hogy a többség kritikusan vélekedik a legutóbbi teljesítményéről. Szóval ennek így nincs alapja, az újságok szenzációhajhász cikkeiből meg nem indult ki senki...raul72 írta:http://www.insidespanishfootball.com/13 ... l-clasico/
Az ilyenekről beszélek amúgy. Most se rosszul játszott Messi, hanem sérült volt.
Nincs baj a csapattal , ez csak egy meccs volt ...
Pont az ilyen párhuzam miatt mérgelődik kristop.raul72 írta:Ugyan így kaptatok ki a Bayerntől, az Atleticotól, tőlünk a kupában, a Mou éra alatt többször is.
Na ezzel már egyetértek. A Pep-éra sikereiben oroszlánrészt vállaló játékosokban látták/látják a megoldást, hosszú távon tévesen.raul72 írta:Ezért írom, hogy az egész vezetőség a homokba dugja a fejét , és várja a csodát.
Nyáron még lehetett volna benne ráció, de most már aligha lenne megoldás. 2016-ig biztosan marad. Meg mentalitása a legutóbbi meccset leszámítva rendben volt.Zolee23 írta:ez a messi eladása téma egyáltalán nem akkora hülyeség, mint amekkorának tűnik.
Nem mondom, "kicsit" elfogult lett , de hatalmas.kristop írta:izé, messi kisfönők, meg nem játszott jól, adjátok el. meg hallod teljesen rossz az egész csapat, minden rossz, amiért a meccs végére összeomlottatok, szerintem sóval szórjátok be a campnout, ja és még a bayerntől is kikaptatok a kettővel ezelőtti blben