shutterisland írta:
a hambiról nem fogok vitatkozni, neked van viszonyítási alapod, illetve amcsiban is voltál, én csak a magam szemszögéből közelítettem meg.
főleg azzal van bajom, hogy azok a bazi magas burgerek ehetetlennek tűnnek fizikailag, így is jó, ha nem csúszik szét egy origi burger, nem hogy egy akkora, be se lehet kapni, felesbe venni meg gondolom felesleges, elfelezni nem lehet.
de egyébként annyiban nem vágom a gondolatmenetet, hogy itt a black cabnél meg a többi szuperhambisnál is van gondolom 700-800-900 forintos egyszerűbb hamburger.
akkor az is rossz ?
hát itt azért nem nagyon vannak olcsóbbak, a normál szimpla húsos 900 talán.
De nem rosszak,csak jobb a dupla hús,meg a nagyobb buci:) alapanyag ugyanaz.
Plusz ezeknél nem a méretre mennek,hogy minél nagyobb hegy legyen a hambi, az íz fontosabb. Szóval itt megfogod szépen két kézzel,és eszed,nem csúszik össze vissza.
Van a Dallas étterem, ott pl a nagyságra mennek, persze minőségre sem rosszak,de kicsit túl van fújva.
amcsiban egyébként a Wendys egész jó,gyorskajálda,de nagyon finom a húspogácsa.
Illetve voltam egy két minőségi helyen, Silo, Teddys, Bill's burger, Kuma, stb... szóval ezek elég jók, Fald fel amerikát sorozatban is voltak, stb...és ezek minőségét közelítik a jobb helyek BP-n.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."