Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1, remélem megtanulja hogy attól még hogy a Barcelonában játszik, az olyan helyzeteket nyugodtan rálőheti. Az a beívelése viszont nagyon jó volt Messinek.shutterisland írta:sokszor inkább a passzolást választotta a helyett, amit ösztönből ő az adott esetben csinált volna, így több hiba is becsúszott, ráadásul pár méterről tiszta ziccerben az ilyet be kell fejelni.
mindezek ellenére bíztató a mozgása, hajt, helyzetbe kerül, kéri, látszik rajta, hogy sikeréhes, illetve a gól és gólpassz is kevésen múlt, utóbbit szépen odatette csak messi nem tudom hova fejelt.
ez volt a második meccse még csak, és nem játszott rosszabbul, mint egy átlagos napján pedro.
Zseniális játékos, én a Poolban is nagyon szerettem nézni mert minden meccsen volt minimum egy olyan megmozdulása ami miatt megérte nézni az egész meccset.visca el barca írta:igen, azok hatalmasak. pedrotól meg a többitőúl az életben nem láttam ilyet.Sanama írta:Emellett azok a lefordulásai, ahogy a kapunak háttal lefordul, és lépéselőnybe kerül, zseniális.
amugy az első félidőben inkább középen volt, messi meg a jobboson.
egyértelmű h meg kell találni a helyét, sztem nagyjából 5-6 meccs múlva okosabbak leszünk
igen, azok hatalmasak. pedrotól meg a többitőúl az életben nem láttam ilyet.Sanama írta:Emellett azok a lefordulásai, ahogy a kapunak háttal lefordul, és lépéselőnybe kerül, zseniális.
Chino írta:palesz77 írta:Na, hát üdv itt, ez egy jó kezdés volt, még sok hasonlót!BarcaGeri777 írta:...![]()
Amúgy arra leszek én kíváncsi, hogy ha a Classicon nem is fog kezdeni, de vajon utána hogy lesz? Rögtön mély vízbe, aztán hadd szóljon, vagy vele is úgy lesz, mint Neymarral anno, hogy kb a 8. meccsén volt végre kezdő.. Remélem az előbbi, el se tudom mondani már, hogy mennyire várom a csodahármasunk játékát..
Neymarral azért más volt a helyzet. Ő még akkor érkezett ide, 0 európai tapasztalattal ráadásul elég fiatal volt(van). Suarez ha nem is játszik, régóta a csapattal edz, egy rutinos profi, akinek nincs még a seggén a tojáshéj és bírja a 90 perceket.
Ha a Clasicó után még két-három meccset nem is játszik végig én biztos vagyok benne, hogy nem telik el sok idő és alapkezdő lesz. Akkor pedig Munirt jó lenne leküldeni a B-be.
palesz77 írta:Na, hát üdv itt, ez egy jó kezdés volt, még sok hasonlót!BarcaGeri777 írta:...![]()
Amúgy arra leszek én kíváncsi, hogy ha a Classicon nem is fog kezdeni, de vajon utána hogy lesz? Rögtön mély vízbe, aztán hadd szóljon, vagy vele is úgy lesz, mint Neymarral anno, hogy kb a 8. meccsén volt végre kezdő.. Remélem az előbbi, el se tudom mondani már, hogy mennyire várom a csodahármasunk játékát..
Fuuh ne is mondd....palesz77 írta:Na, hát üdv itt, ez egy jó kezdés volt, még sok hasonlót!BarcaGeri777 írta:...![]()
Na, hát üdv itt, ez egy jó kezdés volt, még sok hasonlót!BarcaGeri777 írta:...
Szia! Üdv az Eurobarcán!BarcaGeri777 írta:...
Csak ha például mindenki tőle váltja a megváltást a meccs második felére, aztán ha gyengén szerepel mert még nem tudja felvenni a meccs ütemét akkor cumi.noname írta:Ez egy rossz érv. Pont azért nem érdemes kezdetni, mert nincs garancia arra, hogy hoz egy biztos szintet. Kezdjen csak Pedro. Akármilyen töketlen, stabilitást ad a csapatnak, erősíti a kpt. Majd a 60. percben, amikor már fárad az ellenfél védelme, akkor érdemes behozni Suarezt, mert bármikor képes egy zseniális megmozdulással meccset eldönteni. Ellenben, ha kezd, a védők még frissek és nehezebb őket átverni. Hasonló elven pl a legjobb az lenne, ha Sandro kezdene. Ő állandóan keresi a lehetőségeket, mindig indulna meg, ez fárasztja a védőket, mert azért nem könnyű mindig jól lesre állítani. Újabb pont, hogy fizikai csatákban is jók az esélyei.
Lehet benne igazság, úgy legyenhajnesz írta:Megmondom őszintén,szerintem kezdeni fog Suarez. Ennek egy egyszerü taktikai miértje van,amit alkalmazni szoktak például a sérült játékosoknál is(Costa a bl döntőben): Azért kell kezdenie,mert ha nagyon nem megy neki a játék,akkor lecserélheti egy játékosra,aki nagy valószinüséggel hoz egy biztos közepes szintet(Pedro).Ugyanez történik,ha kifárad pl. a 45.percben.
Teszem fel,ha bejön csereként a 60.percben 0-0nál,akkor ki garantálja,hogy jól fog játszani,amikor már csak nagy valószinüséggel támadni fogunk(ugyanez,ha például futunk az eredmény után)? Akkor LE elhasznál még egy cserét? Én egyedül ebben látok rációt,egyedüli ok a padoztatása,ha LE defenziven áll fel,és Pedritonak védekeznie kell ezerrel.Ezzel csak az a baj,hogy szerintem még a jelenlegi keretünk sem alkalmas a bekkelésre. Kihúzni kihúzhatjuk,de szvsz meg kell lepnünk őket Madridban, nekük kell rontanunk(erőteljes letámadás a támadóktól,amiben pl Suárez is erős).
Lehet benne igazság, úgy legyenhajnesz írta:Megmondom őszintén,szerintem kezdeni fog Suarez. Ennek egy egyszerü taktikai miértje van,amit alkalmazni szoktak például a sérült játékosoknál is(Costa a bl döntőben): Azért kell kezdenie,mert ha nagyon nem megy neki a játék,akkor lecserélheti egy játékosra,aki nagy valószinüséggel hoz egy biztos közepes szintet(Pedro).Ugyanez történik,ha kifárad pl. a 45.percben.
Teszem fel,ha bejön csereként a 60.percben 0-0nál,akkor ki garantálja,hogy jól fog játszani,amikor már csak nagy valószinüséggel támadni fogunk(ugyanez,ha például futunk az eredmény után)? Akkor LE elhasznál még egy cserét? Én egyedül ebben látok rációt,egyedüli ok a padoztatása,ha LE defenziven áll fel,és Pedritonak védekeznie kell ezerrel.Ezzel csak az a baj,hogy szerintem még a jelenlegi keretünk sem alkalmas a bekkelésre. Kihúzni kihúzhatjuk,de szvsz meg kell lepnünk őket Madridban, nekük kell rontanunk(erőteljes letámadás a támadóktól,amiben pl Suárez is erős).