Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja! Olvastam amúgy előtte, h benne lesz így könnyebb vt kiszúrnom. Lehet amúgy nem ismertem vna fel.visca el barca írta:miket észre nem vesztek....bence-barca írta:Carmelo Anthony meg...a verőlegény egyik ember volt ugye? vhol a vége felé...
miket észre nem vesztek....bence-barca írta:Carmelo Anthony meg...
palesz77 írta:
Initom írta:
A magyar FOX-on megy szinkoronosan, általában 1 nappal az angol verzió amcsi megjelenése után. Én nem nézem szinkronnal, de amikor ugye bejött a FOX akkor volt egy 1-2 perces jelenet, amit leszinkronizáltak előre, és hát megmondom őszintén szerintem baromi sz*r... Nagyon nem találták meg a hangokat az akkori főszereplőkhöz (Rick-Shane-Lori), a többit nem tudomvisca el barca írta:most nézem... a szinkronos vóking ded beérte az az angolt?nézi vki szinkronnal? milyen? egyáltalán melyik csatornán megy ez?
nagyon jó volt az új rész!PCsabi írta:MINDEN, amit a Walking Deadről tudnod KELL!!!:
http://youtu.be/iua7t-CXMH0" target="_blank
Nézd csak továbbZBarca írta:Agents of S.H.I.E.L.D.
Na megnéztem, elsőnek jó volt, kezdenek kirajzolódni a karakterek is.
Nem tudom , hogy melyik magyar adón adják de sorozatbaráton 16.részig van fent szinkronosan ( és nem odáig tart az első évad ugye MQu CZBarca írta:Hát igazából az elsőtől fogom kezdeni a felzárkózást, mindjárt megnézem és megírom élményeimet!Alfa írta:...![]()
Amúgy most a tv-ben hányadik résznél "tartanak"? Nehogy többet nézzek meg a kelleténél!
Hát igazából az elsőtől fogom kezdeni a felzárkózást, mindjárt megnézem és megírom élményeimet!Alfa írta:...
Érthető lesz így is de ha mégsem akkor nézd meg ( amúgyis nézd megZBarca írta:Köszönöm a választ!Alfa írta:Nekem nagyon bejött ( gondolom ez feltűnt az előző hozzászólásaimból) . Van benne nyomozás ,akció , rejtély . Nem árt ha láttad pl Amerika Kapitány 1-2 és az Avengerst de ha nem akkor sincs semmi gond én csak ajánlani tudom
én nagyon durván rákattantam. Ha elkezdted majd írj , hogy mi a véleményed ( de aztán nehogy rosszat mondj róla
![]()
![]()
)
Amúgy én még anno elhatároztam, hogy elkezdem majd nézni, de aztán nem lett belőle semmi, de most, hogy olvastam a hsz-eiteket újra kedvet kaptam!![]()
Az Amerika Kapitánynak meg láttam mind a két részét a Bosszúállókkal együtt.![]()
Most pedig megyek és bepótolom az elmaradt részeket!
Köszönöm a választ!Alfa írta:Nekem nagyon bejött ( gondolom ez feltűnt az előző hozzászólásaimból) . Van benne nyomozás ,akció , rejtély . Nem árt ha láttad pl Amerika Kapitány 1-2 és az Avengerst de ha nem akkor sincs semmi gond én csak ajánlani tudom
én nagyon durván rákattantam. Ha elkezdted majd írj , hogy mi a véleményed ( de aztán nehogy rosszat mondj róla
![]()
![]()
)
Nekem nagyon bejött ( gondolom ez feltűnt az előző hozzászólásaimbólZBarca írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes nézi a SHIELD Ügynökeit? Mert számomra a csütörtök rossz időpont, de lehet belekezdek, ha tényleg olyan jó, mint itt írjátok!
Alfa írta:Köszide nem tervezek új sorozatot elkezdeni nem akarom az összes szabadidőmet sorozatokra áldozni
a mostaniak közül pedig egyiket sem szívesen "adnám" le
Szerk.: Piramis! Csabi
1. Kijavítanám MQuC kollegát, a Flash DC Comics, nem Marvel!Alfa írta:KösziMQuC írta:Flash: Ez a legújabb, MArvel, a villámról szól.
Supnat: Odaát, Egy testvérpárról szól, Sam és Dean Winchester. Démonok ellen küzdenek. Ez nagyon röviden a lényege, de vna benne minden, 10. évadnál jár.
SoA: Sons of Anarchy/Kemény motorosok: Egy motoros banda életéről szól, utolsó, 7. évad megy most, nagyon komolyan van megcsinálva.A flash felkeltette az érdeklődésemet , eddig még nem láttam rossz filmet/sorozatot a Marveltől
. Légyszi írd le ha végignézted az 1. évadot kiváncsi vagyok , hogy mit szólsz hozzá
KösziMQuC írta:Flash: Ez a legújabb, MArvel, a villámról szól.
Supnat: Odaát, Egy testvérpárról szól, Sam és Dean Winchester. Démonok ellen küzdenek. Ez nagyon röviden a lényege, de vna benne minden, 10. évadnál jár.
SoA: Sons of Anarchy/Kemény motorosok: Egy motoros banda életéről szól, utolsó, 7. évad megy most, nagyon komolyan van megcsinálva.
Ray Donovan: Még cska az első évadot tolom, most ez az új kedvenc. Donovan egy "tanácsadó", legalábbis ezt tudjuk még cska róla, 8 rész után is. De az biztos, hogy rohadt dolgokat csinált márKomplex kis sorozat. SoA mellett ez a kedvenc most.
Anger Management: Ha bejött a két pasi meg egy kicsi, akkor szeretni fogod. Charlie Sheen új saját sorozata. Charliet, egy bukott baseballozóbol lett Dühkezelő terapeutát alakít. Vicces kis 'Sitcom'.
Gengszterkorzól pedig sok dolgot nem tudok mesélni, a szesztilalom idején játszódik, de azt jegeltem, úgyhogy sokáig nem is jutottam vele.