Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a gól tipuspéldánya annak, h nem a középsővédők a csapatok leggyorsabb játékosai úgy 99%-ban. Ami feladata volt azt megoldotta, mondjuk volt pár hibája de azok nem olyanok, h közvetlen életveszélyt jelentettek volna. Remélem ezek után is ő lesz a kezdő még akkor is ha Mathieu felépül és akkor Mascherano mehetne fel kp-ra, h egy kicsit megszilárduljon a csapat védekezése.zola8787 írta:Na milyet tolt a srác? A gól kicsit ismerős volt (Bale).
visca el barca írta:ha matyiő lett volna ott, már mindenki eladná.zola8787 írta:Na milyet tolt a srác? A gól kicsit ismerős volt (Bale).
Ugyanezt írtam az élőben.visca el barca írta: ha matyiő lett volna ott, már mindenki eladná.
Nem hinnem , hogy nagy dolog lenne , hogy egy gyalogkakukk feka lefutotta . Hozzáteszem nemcsak őt hanem Maschot is lefutotta . Ezen a "hibán " kívül szerintem igenis jol játszott , jobban tolta mint matyika eddig bármikorvisca el barca írta:ha matyiő lett volna ott, már mindenki eladná.zola8787 írta:Na milyet tolt a srác? A gól kicsit ismerős volt (Bale).
Attól eltekintve szerintem jó volt, Mascheranoval jó párost alkotnak. Arról meg nem ő tehet, hogy ilyen sebesség mellett Lucho feltolja 70m-re a kaputól..zola8787 írta:Na milyet tolt a srác? A gól kicsit ismerős volt (Bale).
ha matyiő lett volna ott, már mindenki eladná.zola8787 írta:Na milyet tolt a srác? A gól kicsit ismerős volt (Bale).
Masc még mindig VKP, Verminátor egyelőre kuka bizonytalan ideig. Pique jelenleg...hát...szószóMessiFan írta:Én sem élem bele magam, de tényleg elképesztő, hogy akárhányszor lehetőséget kapott idén, mindig bizonyította, hogy elég érett a feladatra. Poén, hogy most úgy érzem sokan vannak belső védő poszton, mert Bartrát én szinte mindig játszatnám, de akkor a másik posztra meg ott van Mascherano, Piqué és Mathieu, sőt Vermaelen is.
Nem egyszerű ez sajnos.
Alvesnek meg Busquetsnek meg mar reg padon kene lenni... El kell fogadni, Lucho baromira vakon van. Nem elem bele magam, hogy Bartra tobbet fog jatszani...palesz77 írta:Ha még ezek után sem lesz kezdő, vagy minimum első számú csere, akkor Lucho vakon van komolyan.. Rég kezdőnek kéne lennie, nagyon bízom a srácban, remélem ikonná növi ki magát idővel!De ne fussunk ennyire előre, most egy alap kezdőtagságnak is örülni tudnék..
Ez mondjuk tényleg igaz, de ha megnézzük, hogy a többiek mennyit játszottak, úgy már kicsit megint kevésbé jó a helyzet. Matyi 810 percet játszott eddig - 630-at kh-ként -, Pique 675-öt, Masch kh-ként 630-at - 450-et kh-ként, és ugye volt eltiltott is -, szóval még így is bőven a legkevesebbet foglalkoztatott játékos a 4-esből, pedig Verma még vissza se tudott térni.Chino írta:Ezen lehet röhögni, de ha ezt nézzük, hogy tavaly egy iszonyatosan gyenge Piqué és Mascherano mögött kapott 425 percet, most pedig egy magabiztos Masch + Mathieu és Piqué mellett kapott valamivel többet tényleg előrelépésnek számít. Főleg úgy, hogy sokszor kényszerből (sérülések miatt) kapott lehetőséget.
Bízom benne, hogy ez tényleg valamelyest előrelépés.
Ezen lehet röhögni, de ha ezt nézzük, hogy tavaly egy iszonyatosan gyenge Piqué és Mascherano mögött kapott 425 percet, most pedig egy magabiztos Masch + Mathieu és Piqué mellett kapott valamivel többet tényleg előrelépésnek számít. Főleg úgy, hogy sokszor kényszerből (sérülések miatt) kapott lehetőséget.palesz77 írta:Transfermarkt szerint 430-at játszott, az valamivel jobb!sneco7 írta:...Tavaly a szezon ezen szakaszában 425 percet játszott amúgy, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen..
![]()
Transfermarkt szerint 430-at játszott, az valamivel jobb!sneco7 írta:...
Na elmúlt a 9 meccs, összefoglalom:sneco7 írta:Elnézve a sorsolást, 9 meccsünk lesz még október végéig, ezekből 2 kiemelkedő a PSG és Real ellenni. Ha ezeken nem játszik legalább 500 percet, ergó 5-ször kezdő, egyszer beugró illetve 2-nél többször marad a lelátón, akkor télen távoznék a helyében, mert azt jelenti,hogy nem számít rá alapemberként LE. Ebben az esetben nagyot fogok csalódni benne. Ha pedig ma nem lesz kezdő,akkor még pipa is leszek rá. Tudom,hogy ez nem jelent semmit neki,na de akkor is.
Nézem, osztom.palesz77 írta:Nem tudom ki nézi a Spanyol meccset, de Bartra ismét elég jól tolja. Ami dolga volt hátul, azt sallagmentesen ellátta, emellett volt pár jó indítása, egyik tiszta gólpassz volt, csak Costa kapta sajnos, úgyhogy kimaradt. Tudom, hogy már unja mindenki, de nagyon remélem, hogy nem pazaroljuk el a srácot..![]()
Koket meg 1-2 év múlva itt akarom látni!![]()