blupatrik írta:danianevem írta:A játékstílusa, a labdavezetése és lelkes biciklicselei engem kifejezetten emlékeztetnek a korai CR-re.

[/size]
Nekem is CR jutott róla eszembe egyből amikor legelőször láttam játszani már nem is tudom hány évesen, csakhogy Ronaldo épp ebben a korában kezdett berobbanni már európai szinten, ami a rengeteg befektetett munka nélkül nem ment volna neki,
Csakhogy Cr előtt nem egy Neymar-Messi-Suarez trió volt, ráadásul, ha nem is ebben a szezonban, de 1 max. 2 év múlva a Sandro, Munir, Adama hármas is kopogtathat (ha egyikőjük beválik már nagon jók vagyunk), ráadásul Pedro is ott van, akit azért a rutinja és a nagyobb munkabírása, miatt úgyis foglalkoztatnak majd. De az alapvető hármasfogat közül talán Neymar az akit leginkább rotálhat LE. Legalábbis így érzem, a türelem (+alázat) pedig nem tartozik Deulofeu fő erényei közé.
Summa summarum nem hiszem, hogy megelégedne azzal, hogy 4.-5. számú játékos legyen, még ha a fiatalokat konstansan vissza is engedi Lucho a B-be. Arról nem is beszélve, hogy a játékstílusán is változtatni kellene egy kicsit. Persze nem egy-az egyben, jó ha vállalkozó szellemű és bátran játszik, de meg kell találni az optimális köztes megoldást.
Sok mindennek össze kellene jönnie, hogy nagy karriert futhasson be nálunk, ami kár, mert nagyon tehetséges játékos, meg vagyok győződve, hogy egy olyan csapatban, ahol nincs ekkora konkurenciája könnyen klasszissá nőheti ki magát.